es tarafından kullanılmak sizce de öyle mi ?

ervaduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
71
31
88
İstanbul
Ufak bi birikmisim var sürekli bir bahane bulup bu parayı 5 yildir yılda 3 bin 5 bin yiyen es.yok şu borcum var ver odeyeyim yok bu borcum var ver odeyeyim birikim yapacağımıza sürekli eksiliyor.yakinda bi kefen paramiz bile olmayacak bide üstüne kendisi yetmezmiş gibi bin lira arkadaşına vermiş. Hem maddi hem manevi zarardayim bütün bu süreçte. Bi akıl verin siz neyapardiniz herseyi kabul edermiydiniz?

Etme etmemelisin.Eskiden olsa karıkoca arasında gizli, ayrıgayrı olmaz derdim.

Ama yaşadıklarım bana olması gerektiğini öğretti.

Canim ben habersiz biriktiriyorum cunku onceden biliyodu hep ailesine yardim etti onlarda odemedi dersimi aldim bence sende arkadasima verdim falan de yoksa elindekinden de olursun yanlis anlama ama kotu gun olur allah korusun kosede para olmasi lazim ben biriktirip kendime bisey almiyorum kötü gun paramiz diye sakluyorum

paran oldugunu soyleme . ne yaptin birimini derse borcum vardi de onun gibi

Eşinizle ortak birikiminiz olsa neyse.. sende hergün şuna harcadım buna harcadım diyerek parayı bitir sonrasında ona haber vermeden biriktir..bu arada çalışıyor musunuz?? Nasıl birikim yapıyorsunuz?

Bilezik parası tl yapıldı bankada eğer bu paradan harcarsak yerine tekrar koyucaz diye 100 kere konuşup anlaştık ama hep aldı hiç birini geri vermedi

Banka kartı onda geri alsam da kalan parayi nasıl saklayabilirim peki
Neden verdin ki?? Ben ilk defa burda duydum banka kartını eşine veren kadın.. hemen al.. hatta vermez diye korkuyorsan gizli al.. ben olsam altın alırdım onu da banka kasası kiralayıp orda biriktiridim.. ya da başka bir hesap açar altın hesabı yapardım..

Ayrıca paranın değeri mi var?? Nereye gitti paran derse şuna verdim buna verdim diye anlat.. bi servis tabağı 50 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…