Eş tripleri

Belemir61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
244
70
48
Merhaba ben tüp bebek tedavisi görüyorum ve eşim köye gitmek istiyor ama köydeki evlerinde inşaat var şu anda kayınvalide belim ağrıyor diyo yatiyo kapının onu inşaat malzemeleri ile dolu zaten erk kardeşi evin önüne tavuk kaz doldurmuş kutulara koku çok oluyo yani köye gidiyoz temiz hava rahat ortam yok ben de gelimicem dedim sen kendin git bu hafta zar zor tamam dedi ama sürat yapiyo ya şimdi gitsem ortam hiç bana uygun dgl ben köy de iş yapmak istemiyorum makine yok en basitinden bütün bulaşıklar bana kaliyo bundan önce zateb yikardim ederdim ama şu dönem rahat bırakın diyorum bunu istemem çok mu ya ben evimde yiyip içip yatacam ben mi abartiyorum

Gitme hizmetçi tutsunlar

Onu da diyorum tutsunlar parası neyse bölelim ödeyelim ama bana ilismesinler istiyorum
Gitmeyin sağlığınız ve çocuğunuz herşeyden önemli eşinizde aklını yitirmiş olmalı bu süreçte nasıl sizi alıp götürmek istiyor onuda anlamış değilim

Eşinize köydeki bütün bulaşıkları, temizlik işlerini, yemekleri sen yapacaksan gidelim. Bana bahçeye bir hamak kurarsın, bütün gün dinlenir, stres atarım, tüp bebek tedavisine destek niyetine deyin bakalım ne diyor. Bu şartları kabul edecekse, bir iki günlüğüne onun hatırına gidebilirsiniz. =) Yoksa hem keyif almadığınız hem de bütün işlerin size yıkıldığı bir yere niye gidesiniz? Ben de olsam gitmem yani.

Aynen öyle olacak ama işte ben aramızdaki muhabbet bozulsun istemiyorum bıktım ya hep ben dusunuuom
Aranızda ki muhabbetten önce düşünmeniz gereken şeyler var şuan tüp bebek tedavisi görüyorsunuz.
Aranızda ki muhabbet s eşinizin isteklerinin olmasına bağlıysa da işiniz var.
Bırakın surat asarsa assin.

Onu da düşündüm gidiim yatiiim ama şimdi şöyle annesi belinden yatiyo babası ayagindan oturuyo dışarı bile cikmiyo TV tüm gün erk kardeşi var bı de kendisi tüm gün dışarda ben sıkılıyorum hele bu halde ne yiyip içecem orda ya böyle durum da WC bile sıkıntı benim için illa bunlari yuzune diicem anlamiyo diyince susuyo

Tedavi gördüğünü bilmiyorlar mı doktor yatsın dedi desin ne var bunda trip atacak, bana göre haklısın
Biliyorlar ve 1 kere bile aramadı kayınvalide gerçi beklekiyom bende onu aramadım ve bu arada onu fizik tedavi ye götürecekler mis eşim bana diyo annemi sen goturecen fizik tedavi ye bunu da konuştuk ben yapamam edemem dedim ama bunu demesi bile sinir etti beni

Eşiniz ne düşünüyor peki bu konularda? Yani sizi oraya hizmet edin diye mi götürmeye çalışıyor ya da siz işlere koştururken o ne yapıyor? Ya gitmeyin tabi, madem her şey sıkıntı. Ne diye stres topu olacağınız bir yere gidesiniz? Eşinizin sizi anlamaya çalışması gerekir surat yapacağına.

Gitmemekte haklısın tedavi sürecindeysen orası sana iyi gelmeyebilir anlayıslı olmalı.

Bu kadar sizi düşünmeyen bi eşe binbir zahmetle çocuk verme çabası neden acaba?? Sihirli değnek değecek eşin sen anne olunca muhteşem bi adam mı olacak sanıyorsun??

eşinize karşı güzel bir dille izah edildiğinde hiç bir problem yok. tartışmalarda önemli olan haklı çıkmak değil doğru yolu bulabilmektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…