Merhaba,
Konusacak kimsem olmadigi icin sizlerden fikir almak istedim.
Esim son 1 aydir isi sebebiyle eve cok gec geliyor.O geldiginde ben uyuya kalmis oluyorum birbirimizi haftanin 1 gunu anca goruyoruz.Son 15 gundur de dedesi hastanede yatiyor.Ben elimden geldigince kv ye destek icin ziyarete gidiyorum refakatci olarak kaliyorum ki ablasi teyzeleri yegenleri bu surecte sadece 1 defa 15 dk ziyaretci olarak geldi.Yani bana gelene kadar kalmasi gereken bir suru insan var.Bende nefes darligi sikintisi var malum havalar sicak hastane ortami havalandirmalar calismiyor ve maske kullanimi iyice nefes almami zorlastiriyor.Dun bana annesinin isinin oldugunu hastanede durmami soyledi bende sikintimi dile getirdim ve kalmamin beni zorlayacagini soyledigim icin benle konusmuyor.Neredeyse evi otel gibi kullanmaya basladi sadece uyumak icin eve geliyor yabanci bir yerdeyim konusup gorusebilecegim esim disinda kimse yok haftalardir dort duvar icindeyim artik delirmek uzereyim ki bunuda dile getirmeme ragmen ya iste yada buldugu her firsatta gece yarilarina kadar hastanede tamam hak veriyorum ama bu kadar ilgilenicek ilgilenmesi gereken insan varken gitmedim diye konusmamasi beni iyice cileden cikartti.Oturup konussam mi yoksa susup biraz daha sabir mi demeliyim??
Bu arada digerlerinin kalmak istememe sebebi pandemi varmis.Sanki onlara var bize pande mi yok.