Es ve umursamaz aile uyeleri

Aynı şeyi bende yaşadım.Kayınvalidemle hep arama mesafe koydum cunki uzaktan akraba olduğumuz için nasıl biri olduğunu az çok biliyordum. Sonra k.v kalp tanisi kondu hastanede arastirmak icin yattı. Ben çok üzüldüm bu duruma tabi. Ben kendi isteğimle hastanede refakatçi olarak gittim geldim hep ama biri evli biri bekar görümcem olduğu halde ben kendim istedim. K.v gece kalmama gerek yok dedi cunki kızları ve bitane daha oğlu var onlar gelmediği için istemedi sanırım. Sonra görümcem bana hastanedeyken senin eline ayağına dolaşan çoluk çocuğun yok demesiyle orda çok üzüldüm ( bebeğimi kaybedeli daha 3 ay olmustu) hastanenin dışına çıkıp çok ağladım ama eşim sağ olsun benim gidip geldiğim için hep razılık istedi. Ve görümcekler sadece 1 saatliğine ziyarete gelip gittiler. Neyse hastaneden 2 hafta sonra çıktı ve ertesi gün hastaneye k.v kontrole gidecekti ve beni aradı beraber gidelim diye bende benim isim var temizlik yapıyorum dedim gelemem dedim. Yani evde k.babam ve bekar kızı olduğu halde bana söyledi gitmedim. Giderdim ama k.v görümcem senin çoluk çocuğun yok falan derken k.v sen nebiçim konuşuyosun kızım demeyip tastik etmesiydi. Aradan 2 hafta geçti eşim ablamlara gidelim dedi bende hayır dedim niye diye sorduğunda bana böyle şeyler söylediler ben hiç belli etmedimhala gittim annen sonuçta ama çok kirildim zorlama dedim ve bitti. Arada gider geliriz yine ama çizgim hep aynıdır. Biraz uzun oldu ama canım çizgini bozma. Ve eşimde şuanda tavırlı ablasına bizim içimizde bi yara daha çocuğum yok ama çok istiyorum bu kadar kolay söylemeleri benciliklerini çekemem sende çekme
Hassasiyetinizi anlayabiliyorum rabbim banada bir evlat nasip etmedi.Gorumcemle 2 senedir zaten gorusmuyorum.Esimle aralari iyi degildi benle hicbir sorunu olmamasina ragmen babamin vefatinda ne geldiler nede bir telefon acip bas sagligi dilediler.O gun bende esime dedim ki bu evin kapisindan iceri adimini atamaz israr edersen de bu evlilik benim icin biter.Ama senin kardesindir istedigin zaman bu ev disinda gorusursun.Bu da bizlere ders olsun en guzeli uzak durmak hastalik mi var gider gecmis olsun der cikar gelirim.Kimse babamin oglu yada kizi degil kii oglu yada kizi olanlarida goruyoruz.

Yok bacım sen niye durduk yere böyle bir sorumluluk üstlendin
Boşver bakması gerekenler baksın siz iyiliğinizi yapmışsınız artık çekilin kenara ezdirtmeyin kendinizi
Kv ye uzuldum kadin tek basina hastanelerde diye yardimci olmak istedim.Hos kv denin olaylarla hic ilgisi yok.Cok ozur dilerim ama hayvanlik benim esimde

Hayret edilecek şey, eşinizin dedesine neden siz refakat ediyorsunuz?
Bu insanlar nasıl insanlar ki bu size kaldı?
Gitmeyin, konuşmayanla da siz de konuşmayın.
Yok artık yahu bazı aile ilişkilerini anlamak mümkün değil.
Cunku geri kalanlar insanliktan nasibini almamislar.Suan sadece esimle konusmuyoruz.Kendini hangi konuda hakli buldugunu anlamis degilim ama konusmuyor iste keyfi bilir ben bisey kaybetmem yukarida allah var bu sekilde davrandigi surecede oluyorum deseler gitmem zaten

Hıcte konusma hatasını anlasın gelsın kendı konussun konısmazsa ınceldıgı yerdwn kopsun. Ben artık tahammul edemıyorum bu erkeklerın su hıylarına ya gına geldı artık. Sankı es degıl kole alıyor. Evlenınce aıleler bı kıymete bınıyor mal mal ısler

Hassasiyetinizi anlayabiliyorum rabbim banada bir evlat nasip etmedi.Gorumcemle 2 senedir zaten gorusmuyorum.Esimle aralari iyi degildi benle hicbir sorunu olmamasina ragmen babamin vefatinda ne geldiler nede bir telefon acip bas sagligi dilediler.O gun bende esime dedim ki bu evin kapisindan iceri adimini atamaz israr edersen de bu evlilik benim icin biter.Ama senin kardesindir istedigin zaman bu ev disinda gorusursun.Bu da bizlere ders olsun en guzeli uzak durmak hastalik mi var gider gecmis olsun der cikar gelirim.Kimse babamin oglu yada kizi degil kii oglu yada kizi olanlarida goruyoruz.
En kısa zamanda rabbim sanada banada anne olmayı nasib etsin hayırlısı ise insalah. Valla benim aramda hep bi mesafe var sınırı çizdim kimse çizgiyi geçemez bende geçmem. Herkez haddini bilirse zaten herşey yolunda ilerler. Buarada başınız sağ olsun öyle bisey benim başıma gelse aynı şeyi yapardım

Malesef kullanildigimi bugun daha net bir sekilde anlamis oldum.Biraz once anahtarini almaya eve geldi yuzume bile bakmadan tekrar cekip gitti.Suan benden kotusu yok.Keske ayni tepkiyi yakinlarinada gosterebilse
Bu mu yani, başka bir durum yok mu? Dedesi ve annesi için bu kadar büyük özveride bulundun ve bu sefer olmaz deyince bu muameleyi mi yapıyor? Yazıklar olsun. Normalde de böyle sığ ve kıt kafalı mi yoksa dolduruşa mi gelmiş?

Ben sağlık sorununa rağmen dedesinin yanında kalicam oda bana nankörlük yapacak. Ama varya ağzımı açmam ne hali varsa görsün. Az yesin de uşak tutsun

Merhaba,
Konusacak kimsem olmadigi icin sizlerden fikir almak istedim.
Esim son 1 aydir isi sebebiyle eve cok gec geliyor.O geldiginde ben uyuya kalmis oluyorum birbirimizi haftanin 1 gunu anca goruyoruz.Son 15 gundur de dedesi hastanede yatiyor.Ben elimden geldigince kv ye destek icin ziyarete gidiyorum refakatci olarak kaliyorum ki ablasi teyzeleri yegenleri bu surecte sadece 1 defa 15 dk ziyaretci olarak geldi.Yani bana gelene kadar kalmasi gereken bir suru insan var.Bende nefes darligi sikintisi var malum havalar sicak hastane ortami havalandirmalar calismiyor ve maske kullanimi iyice nefes almami zorlastiriyor.Dun bana annesinin isinin oldugunu hastanede durmami soyledi bende sikintimi dile getirdim ve kalmamin beni zorlayacagini soyledigim icin benle konusmuyor.Neredeyse evi otel gibi kullanmaya basladi sadece uyumak icin eve geliyor yabanci bir yerdeyim konusup gorusebilecegim esim disinda kimse yok haftalardir dort duvar icindeyim artik delirmek uzereyim ki bunuda dile getirmeme ragmen ya iste yada buldugu her firsatta gece yarilarina kadar hastanede tamam hak veriyorum ama bu kadar ilgilenicek ilgilenmesi gereken insan varken gitmedim diye konusmamasi beni iyice cileden cikartti.Oturup konussam mi yoksa susup biraz daha sabir mi demeliyim??
Bu arada digerlerinin kalmak istememe sebebi pandemi varmis.Sanki onlara var bize pande mi yok.
Valla eşimin dedesi kırk kat yabancı gibi bana o yüzden ben tınlamam k.p ye k.v ye geçmiş olsun der geçerim siz niye bu kadar yüz göz oldunuz ilk teklif kimden çıktı

Malesef kullanildigimi bugun daha net bir sekilde anlamis oldum.Biraz once anahtarini almaya eve geldi yuzume bile bakmadan tekrar cekip gitti.Suan benden kotusu yok.Keske ayni tepkiyi yakinlarinada gosterebilse
Yakınlarına göstermeye götleri yemez bacım anca biz gibi çilelerini çekenlere yaparlar

Bu mu yani, başka bir durum yok mu? Dedesi ve annesi için bu kadar büyük özveride bulundun ve bu sefer olmaz deyince bu muameleyi mi yapıyor? Yazıklar olsun. Normalde de böyle sığ ve kıt kafalı mi yoksa dolduruşa mi gelmiş?
Dun aksam telefonda yarin annemin 1-2 saat isi var hastanede durur musun dedi bende durumumu biliyorsun nefes alamiyorum 1 saati gecmesin isi dedim gonulsuzce; iyi tamam falan dedi trip atarak bende neyin tribini atiyorsun ki dedim ve kapattik telefonu olay bu normalde annesine duskundur ama kimsenin lafiylada hareket etmez beni de kim olursa olsun ezdirmez ama bu ara sanirim onunda sinirleri bozuk galiba

Valla eşimin dedesi kırk kat yabancı gibi bana o yüzden ben tınlamam k.p ye k.v ye geçmiş olsun der geçerim siz niye bu kadar yüz göz oldunuz ilk teklif kimden çıktı
Salakligim yuzunden benden cikti teklif kadin gunlerdir uykusuzdu hadi sen biraz git dinlen ben dururum dedim ustume kaldi

Salakligim yuzunden benden cikti teklif kadin gunlerdir uykusuzdu hadi sen biraz git dinlen ben dururum dedim ustume kaldi
Bundan sonra kimsenin sorumluluğunu alma o onun babası yorulsun uykusuz kalsın ona zahmet
Sana şöyle anlatayım ananem KOAH hastasıydı yıllarca yanında annem kaldı hastanede hep diğerlerinin küçük çocukları vardı son kez yattığında annem gidemedi sonra yoğun bakıma alındı yanına kimse alınmadı teyzem anneme gitme dedi ananem vefat etti annem söylenir onun yüzünden gitmedim belki son nefesinde yanına alırlardı diye yani sen iyilik yaptın kaldın ya yarın ölse kör ölür badem gözlü olur sen ısrar ettin ben ondan göremedim son kez der....
Ki o eşine de söyle öyle bir mecburiyetim yoktu ben Allah razı için yaptım ama sana da hakkımı helal etmiyorum de

Bundan sonra kimsenin sorumluluğunu alma o onun babası yorulsun uykusuz kalsın ona zahmet
Sana şöyle anlatayım ananem KOAH hastasıydı yıllarca yanında annem kaldı hastanede hep diğerlerinin küçük çocukları vardı son kez yattığında annem gidemedi sonra yoğun bakıma alındı yanına kimse alınmadı teyzem anneme gitme dedi ananem vefat etti annem söylenir onun yüzünden gitmedim belki son nefesinde yanına alırlardı diye yani sen iyilik yaptın kaldın ya yarın ölse kör ölür badem gözlü olur sen ısrar ettin ben ondan göremedim son kez der....
Ki o eşine de söyle öyle bir mecburiyetim yoktu ben Allah razı için yaptım ama sana da hakkımı helal etmiyorum de
Ya simdi siz soyleyince aklima geldi o kadar haklisiniz ki 1 gun once yaninda kaldim ertesi gunu yorgun oldugum icin gitmedim hastaneye o gun adamin kalbi durdu esime de dedim ya ben yanindayken olsaydi napardim diye

Her ailede bir kurban veya canı tatlı olan vardır

Eşiniz epey saçmalamış. Siz kv nizi düşünüp gitmeyi teklif etmeseniz bunlar belki de hiç olmayacaktı. Bu erkekler neden eşlerine gelince bu kadar düşüncesiz ve sığ oluyorlar acaba. Madem bu kadar kolay refakatçi olarak kalmak kendisi bırakın işle hastane arasında mekik dokuyup anlasın kolay olmadığını . Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız ama eşiniz hıncını sizden çıkartmış. Hiç konu açmaya çalışıp konuşmayın bence. Kendisi eninde sonunda sizle konuşacak nasılsa. Dedenin çocukları ve torunları varken sizin gitmeniz zaten çok saçma olurdu.

Eşinin senin onun hoşuna gitmeyen her davranışında küsme huyu var. Annenle aynı şehirde yaşıyordunuz hatırladığım kadarıyla, neden tek başınayım bu şehirde dedin taşındınız mı?

Back
X