Es ve umursamaz aile uyeleri

Gönüllü olarak yaptığınız her şey gün geliyor mecburi bir görevmiş gibi görülüyor. Hep böyle. Taviz vermeyin. Eşiniz de iki gün surat asar biter.

Eşinin senin onun hoşuna gitmeyen her davranışında küsme huyu var. Annenle aynı şehirde yaşıyordunuz hatırladığım kadarıyla, neden tek başınayım bu şehirde dedin taşındınız mı?
evet dogru hatirliyorsunuz.malesef kusme huyu var fazlasiyla alingan kendisi.Yanlis ifade etmis olabilirim ayni sehirde farkli yakalardayiz bulundugum semtte ve yakinlarinda tanidigim ve arkadaslik edebilecegim hic kimsem yok aslinda konuyu acarken onun bu tavrindan ziyade son zamanlarda beni cok yalniz biraktigi icin serzeniste bulunmustum.

Eşiniz epey saçmalamış. Siz kv nizi düşünüp gitmeyi teklif etmeseniz bunlar belki de hiç olmayacaktı. Bu erkekler neden eşlerine gelince bu kadar düşüncesiz ve sığ oluyorlar acaba. Madem bu kadar kolay refakatçi olarak kalmak kendisi bırakın işle hastane arasında mekik dokuyup anlasın kolay olmadığını . Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız ama eşiniz hıncını sizden çıkartmış. Hiç konu açmaya çalışıp konuşmayın bence. Kendisi eninde sonunda sizle konuşacak nasılsa. Dedenin çocukları ve torunları varken sizin gitmeniz zaten çok saçma olurdu.
Son gunlerde ciddi saglik problemleriyle ugrasiyorum.Gecmeyen bas agrilari nefes alamama ve yerinden cikarttigim bir omuz Normalde poset bile tasimamam gerekirken ben koskaca adami yataktan kaldirip yatirmaya calistim.Tesekkurude bu sekilde oldu ne diyim allaha havale ediyorum.Bu saatten sonra bana acimayana bende acimam

Eşiniz ayıp etmiş. Yazık işte insanlar böyle kaybediyor. Halbuki üslubunca söylese gönlünüzü hoş tutsa siz kalmaya bile devam edersiniz. Madem o gönlünüzü hoş tutmuyor, siz de onunla konuşmayın. Alttan almayın.

Eşiniz ayıp etmiş. Yazık işte insanlar böyle kaybediyor. Halbuki üslubunca söylese gönlünüzü hoş tutsa siz kalmaya bile devam edersiniz. Madem o gönlünüzü hoş tutmuyor, siz de onunla konuşmayın. Alttan almayın.
Inanin bana deseydiki tamam bugun iyi degilsen biz bugunluk isimizi erteleyelim kendini iyi hissettigin zaman kalirsin ben o isi erteletmez o dakika giderdim ama onun bu tavrina karsilik bende elimi etegimi cekerim alttan alicagim bi durum yok zaten.

Benim anlamadığım bir insan ya vicdanlı yada bencil olur , eşiniz hangisi genel olarak

Eşiniz çok garip haksız olduğu halde trip atıyor anlıyorum annesine kıyamıyor. Bence konuşmak istemiyosa sizinle aynı evde kaldığı halde çok güzel uzun bi mj atın. Ben bunları haketmedim ben Allah rızası için yaptım gittim geldim anneni dinlendirdim. Senin yaptığına bak benim görevim değil yaptığım iyiligi bile görmüyorsun mecbur değilim istediğin kadar konuşma benimde umrumda değil de. Ve hiç umursama daha devam ederse k.v denle güzel bi şekilde konuş tavrına bak ona göre tavrını koy hepsine anlasınlar seni ozaman. Valla canım hiç kimse için değmiyor senin görevin değil sevabı büyük ama istemiyosan o ayrı bence mj yoluyla konuş anlasin seni. Sende konuşma ondan sonra belki esin başka birseye kızmıştır konuşmadan anlayamasin ve soğukluk girer araya daha kötü olur. Yada almiycaksin adamı eve tavrına gore

Benim anlamadığım bir insan ya vicdanlı yada bencil olur , eşiniz hangisi genel olarak
Normalde cok vicdanlidir.Benim annemin bile en ufak rahatsizliginda deli divane olur.Anne geliyim aliyim seni doktora gidelim gel bizde kal falan diye.Bilemiyorum belki benimde biraz alttan almam gerek bu ara cok yogun calisiyor az uyuyor surekli ev ve hastane arasinda kosturuyor birde doktorlar artik yapabilecegimiz bisey kalmadi demis, sinirleri bozulmus olabilir.Dun kendi geldi konustu zaten bende hic konuyu acmadim.Simdilik tabi

Eşiniz çok garip haksız olduğu halde trip atıyor anlıyorum annesine kıyamıyor. Bence konuşmak istemiyosa sizinle aynı evde kaldığı halde çok güzel uzun bi mj atın. Ben bunları haketmedim ben Allah rızası için yaptım gittim geldim anneni dinlendirdim. Senin yaptığına bak benim görevim değil yaptığım iyiligi bile görmüyorsun mecbur değilim istediğin kadar konuşma benimde umrumda değil de. Ve hiç umursama daha devam ederse k.v denle güzel bi şekilde konuş tavrına bak ona göre tavrını koy hepsine anlasınlar seni ozaman. Valla canım hiç kimse için değmiyor senin görevin değil sevabı büyük ama istemiyosan o ayrı bence mj yoluyla konuş anlasin seni. Sende konuşma ondan sonra belki esin başka birseye kızmıştır konuşmadan anlayamasin ve soğukluk girer araya daha kötü olur. Yada almiycaksin adamı eve tavrına gore
Dun kendi geldi konustu.Bende konuyu simdilik acmadim.Doktorlar artik yapabilecegimiz bisey kakmadi kendinizi hazirlayin demis.Bu durumda ustune gitmek istemedim.Muhtemelen bundan dolayi sinirleri bozulmus olabilir.

Normalde cok vicdanlidir.Benim annemin bile en ufak rahatsizliginda deli divane olur.Anne geliyim aliyim seni doktora gidelim gel bizde kal falan diye.Bilemiyorum belki benimde biraz alttan almam gerek bu ara cok yogun calisiyor az uyuyor surekli ev ve hastane arasinda kosturuyor birde doktorlar artik yapabilecegimiz bisey kalmadi demis, sinirleri bozulmus olabilir.Dun kendi geldi konustu zaten bende hic konuyu acmadim.Simdilik tabi
Erkek kısmı
Fedakâr olduğunda sinirli olur,

Back
X