Kayınvalide yanında kalıyorsunuz ama şunu çok merak ettim. Eşiniz bütün gün hiçbir şey yapmadan mı duruyor? Bir erkeğin iki yıl boyunca hiçbir şey yapmayarak durması pek alışıldık bir durum değil, erkekler bir hafta işsiz kalsa psikolojik bunalıma girer çünkü.
Kv yanına gelmekle çok büyük bir hata yapmışsınız
Adam böyle ekmek elden su gölden çalışmaz tabi
İki sene az zamanda değil
Böyle beklemenin sonu yok
Kv kp hiç mi bişey demiyorlar oğullarına
Koc burcu mu?
Zaten bi kaç ay çalıştım belki bu süreçte toparlar diye ama sonra baktım olmuyor ayrıldım nereye kadar ben çalışacağım sinirlerim bozuluyor
Benim esim koc burcu ve o da kendi isimden baska yerde calisamam diyor burcunun ozelligiBen koç
Benim esim koc burcu ve o da kendi isimden baska yerde calisamam diyor burcunun ozelligi
Kendi isini yapip cok para kazandigi icin onun tadini almis maasla calismak istemiyordurEşim başak burcu bu konu dışında hiç bir inadı yada hamd olsun kötü bir yanı yok sadece bu konuyu asamiyoruz ben onuda anlıyorum kolay değil bazı şeyler ama birlikte çaba gösterip bişeyler yapmak istiyorum sadece bu yüzden bunaldim
Siz ne dusunuyorsunz? Bu tip insanlar mevcut belki kendilerince haklidirlar lakin ac kalcak kadar da degil. Eger aile hayatini bilip onemsese her turlu ekmeginin pesinde kosar. Nazara geliyosa zaten bidaha is de kurmasin.Merhaba arkadaşlar konuyu fazla uzatamicam oldukça da canım sıkkın bu konuda şimdi söyle biz eşimle tanistigimiz ve evlendigimiz dönemde eşimin ve ailesinin genel durumu iyiydi eşim kendi işini yapıyordu al sat gibi bişey ve bu süreçte dolandirildi öyle ki işinden oldu hatta borclandi ve aileside bi kaç işletme Acti ve yine talihsizlik yada imtihanmi bilmiyorum o isletmelerde kapandı nazara da çok geldiler neyse ki konu şu eşim o zamandan beri toparlayamadi aliskanliktan sanırım gidip herhangi bir yerde calisamiyor yani personel olacak ni adam değil kendince artık ne yasiyor bilmiyorum genel olarak maddi durum bu aralar iyice düştü çalışmadığı için bi gelir yok toparlanana kadar kV kalalim dedik hala ayrilamadik e böyle olunca bende çalışmak istemiyorum eşim Çalışmıyorken ne yapacagimi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?