Eş. ..

Bir süre uğraştı bir is bulabilmek icin ama tabi yıllardır kendi işini yaptığı için piyasada çok zorlandı hala da kendi işini yapmakta kararlı en çok da bu yüzden başka yerde calismaya yönelmiyor ama bunun için de borç gerekli mecburen buda zor ben kimseye güvenmiyorum böyle bir cikmazdayiz cabaladigini söylüyor ama ben artık kendi işinden de vazgeçtim çalışsa yeter

Kv yanına gelmekle çok büyük bir hata yapmışsınız
Adam böyle ekmek elden su gölden çalışmaz tabi
İki sene az zamanda değil
Böyle beklemenin sonu yok
Kv kp hiç mi bişey demiyorlar oğullarına

Diyorlar tabiki oda söyle boyle yapacağım diyor evet buraya gelmekte çok hata ettim bi anlık dusuncesizlik bilseydim asla gelmezdim şimdi de tekrar çıkmak çok zor maddi yönden tek başıma da kaldiramicam

Zaten bi kaç ay çalıştım belki bu süreçte toparlar diye ama sonra baktım olmuyor ayrıldım nereye kadar ben çalışacağım sinirlerim bozuluyor

Sonsuza kadar çalışabilirsin bence :) Belki bi süre sonra o da tek çalışmantan rahstsız olup işin ucundan tutar. Ki bence o zaman da işi bırakma derim. İş her zaman lazım.

Sizin esinizi anne doğurmus sanirim bizimkileri.. neyse. Bizimkilerin cani patlican galiba

Benim esim koc burcu ve o da kendi isimden baska yerde calisamam diyor burcunun ozelligi

Eşim başak burcu bu konu dışında hiç bir inadı yada hamd olsun kötü bir yanı yok sadece bu konuyu asamiyoruz ben onuda anlıyorum kolay değil bazı şeyler ama birlikte çaba gösterip bişeyler yapmak istiyorum sadece bu yüzden bunaldim

Kendi isini yapip cok para kazandigi icin onun tadini almis maasla calismak istemiyordur

Bunca işi batırıp batırıp hala kendi işimin patronu olucam diye diretmek normal gelmedi açıkçası.Olmuyorsa olmuyordur ticaret zordur ticaret kafası herkeste yok zaten.Sigortalı bir iş bulup çalışabilir.
Siz girin işe ailesi de ona iş bul demeye başlar bak gelin çalışıyor senin evde oturman ayıp derler mecbur kalır o da. Ama esiniz de siz de çalışmak istemiyorsanız kayinvalide yanında bir ömür geçirirsiniz.

Eşim çalışmazsa ben de çalışmam mantığınız çok anlamsız. İşe girer bir ev tutarsınız. Böyle sığıntı gibi yaşamaktan kurtulursunuz. Eşiniz çabasız ama siz de farksız değilsiniz. Ona kızmaya hakkınız yok.

Ayrıca kayınvalidenin yanında gitmekte hata yaptım diyordunuz ama ne yapacaktınız başka? Siz çalışmıyorsunuz, eşiniz çalışmıyor. Ya sizin ailenize ya eşinizin ailesine gidecektiniz.

Siz ne dusunuyorsunz? Bu tip insanlar mevcut belki kendilerince haklidirlar lakin ac kalcak kadar da degil. Eger aile hayatini bilip onemsese her turlu ekmeginin pesinde kosar. Nazara geliyosa zaten bidaha is de kurmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…