- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Eşimle bu akşam ki tartışma konumuz bir yoğurt! Adam ailesini her dakika görmeden yapamıyor fakat bu aralar baya azalttım, haftada 1 veyahut 2’ye indi. Sebebi kv ile anlaşamamam, bana emirler verilmesinden hoşlanmamam, kv’nin ısrarla değişmemesi ve eşimin onların yanında dahi susup telefonla oynaması, o zaman neden geliyoruz dedirtir bana. Tamam demişim gidelim gittik oturduk istediği oldu çıktık markete uğradık eve geldik onları yerleştireceğim yok benim dediğim olacak şekilde yerleştir diyor, karışma dedim her gün kullanan benim elim nereye alıştıysa oraya, normalde buzdolabını açmaz bile bilerek yapıyor. Küstü gitti küsme huyu çıkardı, bir kaç kez dayanamadım sesi yükselten ben olduğum için gidip öptüm sanırım ondan yüz buldu küsme huyu edindi! Bu akşamda buna alışmasın diye bende konuşmadım, sigarayı bırakıyorum ve acayip sinirliyim bana destek olacağına köstek oluyor, hastayım dedim annemi istiyorum, nane limon yapar mısın dedim kalktı yaptı yattı, küsen insandan nefret ederdim eşim huy edinmeye başladı!