Yarın öbür gün çocuğu doğduğunda kızlar istemiyor diye o çocuğu da bırakıp gidince de bu kadar anlayışlı olabilecekler mi acaba? Tabi ki çocuklarıyla başbaşa tatile gidebilir, vakit geçirebilir ama hamile eşini bayramda bırakıp gitmek ne demek? Ne münasebet benim evime gelip beni kovacaklar? Çok görmek istemiyorsa otel tutsun. Her şeyin bkunu çıkarmakta bir numarayız maşallah
Burada sorun yine evlenen iki insan . Kadın neden böyle bir evliliğe başlıyor. Evlenmeden önce insanlar konuşmuyor mu ben anlamadım . Üç tane kocaman kız ilişkiler ne olacak nasıl olacak ? Adama her şeyi yoluna koy öyle evlenelim deseydi mesela . Yahu ben bekar yıllardır tanıdığım kocamla evlenirken yüz kere düşündüm . Evlenmek için evlenmemek lazım

Bak şimdi sadece bu konu ve bu kişi özelinde demiyorum ama sürekli herkesin konusuna gidip bu tarz boşan da boşan diyenleri anlamıyorum çok mu mutsuzsunuz ç. Kadın çalışıyo ekonomik olarak özgür daha önce de boşanmış boşanma işlerini de biliyo yani niye herkese boşan da boşan deniyo ben anlamadım gitti. Konu sahibi kadın haklı haksız demiyorum o konuya yorum yapmıyorum
Her şeyi biliyor da çocuğun şaka olmadığını kendi de anne olmasına rağmen anlayamamış daha.

Üff şu istediği yorumu alamayinca sizde yaşarsıniz inşallah diye sizlanan konu sahiplerinden de gına geldi
Hep öyle yorumlar geliyor değişik konulardada aynısı oluyor . Herkes görüşünü söylüyor . Banada bir başkası aynı şeyi demişti başka bir konuda. Zıt görüşlere inşallah sende görürsün ne demek.

Back
X