Karşına alıp böyle böyle bir şey gördüm bana açıklama yaparsın diye düşünüyorum sonuçta eşinim , davranışına açıklamana göre de ne yapacağıma karar vereceğim deyin .
Sizin için bu durum büyük bir durum mı tepkiniz büyük olursa tepkinizi sürdürebilir misiniz ? Büyük tepkiler verip 2 gün sonra affedecekseniz sıkıntı .
Ona göre kendiniz karar verin .

Yine de hoş gelmiyor
Geçen benimkinin insta sına girdim baktım birkaç kişiye iltifat falan o isimleri aklımda tuttum

Ortada hiç konu yokken sürekli o isimlerle alakalı konu açtım ardın dan 1 hafta boyunca yüzüne karşı yav..k insan sevmem dedim
Bi konu geçiyor mesela gülüyoruz, sonra hemen yüzüne yavş...k insan sevmem demiştim değilmi dedim, sonra anladı bu gece tel açıkmı kalmış benim falan nerden bilelim dedim ama anladı

Siz olsanız ne yapardiniz
Onun göreceği yerde seksi ciplak erkek fotoğrafları olan internet sayfamı açık bırakırdım. Muhtemelen tartışma çıkaracaktır. Birlikte bırakalım derdim. Ben bunca yıllık hayatımda empati yaptırmadan hiçbir sorunumu çözemedim hiçbir iliskimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…