- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Hâlâ bu durumda mısınız ?Zaten çok az olan ilişkimiz şuan hiç yok ben de aşırı isteksizlik başladı hiç istemiyorum zaten uzun süredir de orgazm olamiyordum 10 yıllık evliyim bir kızım var
Bi pok yapacağından değilEşim twitterde kiz isimleri aratmis çıplak resimler var sayfalarında ne yapmaliyim
Hayir daha sehvetli aksineHâlâ bu durumda mısınız ?
Yine de hoş gelmiyorBi pok yapacağından değilklasik türk erkeği işte ulaşamayacağı kadınlara bakıp evde göbeğini kaşıyor..
Geçen benimkinin insta sına girdim baktım birkaç kişiye iltifat falan o isimleri aklımda tuttumYine de hoş gelmiyor
Kabul ediyormuş direk nie aldatıyorsun o zaman deseydınızDedim ki böyle böyle yapan biri aldatmış mi olur dedim evet dedi
Ablacım bizi napıcaksın adamla bin tane konun var aş karşına otur çözmeye çalış çözemiyorsan boşanSiz olsanız ne yapardiniz
Onun göreceği yerde seksi ciplak erkek fotoğrafları olan internet sayfamı açık bırakırdım. Muhtemelen tartışma çıkaracaktır. Birlikte bırakalım derdim. Ben bunca yıllık hayatımda empati yaptırmadan hiçbir sorunumu çözemedim hiçbir iliskimdeSiz olsanız ne yapardiniz
Bunu sinirle mi söyledi ciddi mi söyledi?Dedim ki böyle böyle yapan biri aldatmış mi olur dedim evet dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?