Yanlış anlamayın lütfen, ben sizin burnunuza kötü demedim. Sadece ben bu kadar kavisi kendime ve birçok insana yakıştırmıyorum. Son gönderdiğiniz fotoğraf ilk gönderdiğinize nazaran çok daha iyi ama benim için hala oldukça kavisli. Ben estetik olduğu çok fazla belli olmayan burun seviyorum. Belli olan sevsem hiç düşünmeden Şaban Çelebi’ye giderdim zaten, onunkiler çok belli oluyor.
Esabil Eker’e dönecek olursak Esabil Eker yüzünden çenesi mikrop kapan, burnu berbat olan birisi vardı. Yani bu kadar rezalet de olmaz dedirtmişti bana. Başkaca birçok olumsuzluk da duydum. Sizin şansınız yaver gitmiş ve istediğiniz şekli elde etmiş olabilirsiniz. Ancak, ben Gürcan Aslan’ı daha çok beğenirim, Ankara’da olsam da onu tercih ederdim. Ücreti 35.000 de değildir, bunun yarısı kadardır tahminime göre.
Yine de pahalı diyebilirsiniz tabi ki, 5000 civarı bir bütçe olduğunu belirtmiş olsalardı Gürcan’ı önermezdim zaten, çünkü bunun üzerinde bir rakam vereceği kesin. Ama kapalı ameliyat yapıyor ki kapalı ameliyatta iz olmadığı için açık yapanlardan pahalı olması doğaldır. Daha zor çünkü kapalı açıktan.
Ayrıca revizyon ameliyatı şansa bırakılacak bir ameliyat olmadığından, çok abartmamak kaydıyla paraya kıyılması gerekiyor biraz da. Yani ben çene implantına mikrop kaptırıp 1 sene boyunca enfeksiyonu önleyemediğini duyduğum/fotoğrafını gördüğüm birisine şahsen revizyonu emanet etmeyi tercih edemem. Ama herkesin kendi kararı tabi ki