- Emoji Skoru
- 1.877
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi fataldanger
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba şahsen çok beğendim ve ilk fotoğraf ile arasında bu kadar fark olması beni ilerleyiş hakkında çok umutlandırdı. Demekki bu süreçte sabırlı olmak şartmış. Merak ettiğim doğal burnunuz nasıldı? Endişem, benim burnumda sadece estetik açıdan problem var oldukça büyük, kemerli. Bu tarz büyük burunlarda doktorların başarı dereceleri ortaya çıkıyor bence. Esabil Bey’i bende çok düşünüyorum o yüzden sormak istedim. Büyük burunları küçültme konusunda nasıldır acaba? Szin burnunuz hakkında sıkıntınız ne idi?Aşırı kavisli diyen arkadaşlarımız olmuş yalnız bu fotoğrafım 4. Ayımdı şuan 1,5senemi doldurdum ve o kavis indi, ayrıca esabil ekere kalana kadar bir sürü iyi doktor var diyorsunuz iyinin kastı sizin için paraysa evet 35 bine ameliyat yapıp benim burnumdan hiçbir farkı olmayan hastalar da var bu tamamen kişinin zevk ve tercih meselesi :)
@fataldanger ücreti de sormuşsunuz yeni farkettim, eğer devlette olacaksanız 2,5 civarı idi geçen sene, ben 2-3 ay ileri tarih attığı için özelde oldum, balgat tarafında özel bir hastanede yapıyor eğer erken tarih isterseniz. O da 4 bin idi. Şimdi pek değiştiğini düşünmüyorum yine aynıdır. Ayrıca güvenim kırıldı demişsiniz eğer ameliyat olmak istiyorsanız iyi araştırıp içiniz sinene gidin danışın konuşun, forumda herkes yorum yapar yapabilir ama bu isteklerinizi kısıtlamasın. Umarım siz de içinize sinen doktoru bulup isteğinizi gerçekleştirirsiniz :)
Merhaba, ameliyatınızı Esabil Ekere mi oldunuz? Hangi tarihte ne kadara oldunuz bilgi verirseniz çok sevinirimAşırı kavisli diyen arkadaşlarımız olmuş yalnız bu fotoğrafım 4. Ayımdı şuan 1,5senemi doldurdum ve o kavis indi, ayrıca esabil ekere kalana kadar bir sürü iyi doktor var diyorsunuz iyinin kastı sizin için paraysa evet 35 bine ameliyat yapıp benim burnumdan hiçbir farkı olmayan hastalar da var bu tamamen kişinin zevk ve tercih meselesi :)
Şu anda burnunuzdaki sıkıntılar neler?şu adamdan uzak durun ya. esabil eker, mahvetti burnumu. üstelik bir de revizyon yaptı kulagımdan kıkırdak alarak onu da mahvetti. 6 sene gecti daha şimdi başka bir doktora revizyon olacagım. tek söylediği yaparız ederiz, propppppplem yok. probleme de proplem diye diye mahvetti hayatımı. kendi burnum daha güzeldi. lütfen başkasını bulun.
o kadar sinirliyim ki sırf belki birini kurtarırım diye kaydolup yorum yazdım. lütfen uzak durun. zaten incelseniz her burnu aynı yaptıgını fark edeceksiniz.
bir de fiyatlarını okudum inanamadım. kesinlikle hak etmiyor. ona ameliyat olup revizyon olmak zorunda kalmayan varsa tebrik ederim bayagı sanslıymıs.
( meme vs yatırmak isteyenler de lütfen iyice araştırsın, onların yorumlarında da olumsuz durumlar gördüm)
çok yazık zamanımıza paramıza çektiğimiz acıya. özgüvenimi çok zedeledi çok.
şimdi daha fazla ödeyerek tekrar ameliyat olacagım.
her yere yazmak istiyorum maalesef. iyiyim çok beğeniyorum diyen varsa ya mucize yaşamıştır ya da doğru söylemiyordur.
burun ucu kare şeklinde hala ki 2019da olmustum. hala sag tarafımda kalın bir damar var gibi şişlik var. dar bir burnum vardı su an asırı geniş. yani küçük olan burnumu büyüttü :)Şu anda burnunuzdaki sıkıntılar neler?
Benim burnum da aynı şekilde.burun ucu kare şeklinde hala ki 2019da olmustum. hala sag tarafımda kalın bir damar var gibi şişlik var. dar bir burnum vardı su an asırı geniş. yani küçük olan burnumu büyüttü :)
gecmiş olsun size de. sordunuz mu hiç? ne diyorBenim burnum da aynı şekilde.
Daha herhangi bir doktorla görüşmedim. Gençliğimin en güzel yıllarının bu burunla geçtiğini düşünmek çok acı veriyorgecmiş olsun size de. sordunuz mu hiç? ne diyor
ben yeniden olacagım, umarım aynı sorunları yasamam ama doktoruma cok inanıyorum acıkcası. benim birkaç sene oldu , yeni mi sizin? tekrar yaptırsanız, biliyorym bu psikolojiyi maalesefDaha herhangi bir doktorla görüşmedim. Gençliğimin en güzel yıllarının bu burunla geçtiğini düşünmek çok acı veriyor
Hangi doktoru seçtiniz? Benim 15 sene olduben
ben yeniden olacagım, umarım aynı sorunları yasamam ama doktoruma cok inanıyorum acıkcası. benim birkaç sene oldu , yeni mi sizin? tekrar yaptırsanız, biliyorym bu psikolojiyi maalesef![]()
tevfik sözenHangi doktoru seçtiniz? Benim 15 sene oldu
İkinci ameliyatınız mı olacak? Ameliyat tarihi ne zaman?tevfik sözen
4. AMELİYAT OLACAK Maalesef. haftaya.İkinci ameliyatınız mı olacak? Ameliyat tarihi ne zaman?
Sonucunuzu heyecanla bekleyeceğim. Ama ameliyat olduktan sonra lütfen yok olmayın, tecrübenizi bizlerle paylaşın4. AMELİYAT OLACAK Maalesef. haftaya.
Geçmiş olsun. İnşallah son ve güzel bir burnunuza kavuşmussunuzdur4. AMELİYAT OLACAK Maalesef. haftaya.