Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşarptan küçük kızıma plaj bikini üstü elbisesi yaptım.
sonra ön kısmının arka tarafından uzun şeridi tam ortayarak diktim ve böyle birşey oldu giydirdim çok yakıştı ama foto çektirmeye yanaşmıyor aksiliğimiz üstümüzde biraz artık denizde kaçak kaçak çeker göstertiriz=)
olmuş mu kız gerçekten =)uyduruktan bişey yaptım. şimalin bluzü çok güzeldi zeynoda tam tutmadı büyük geldi o model çokkesmek gerekiyodu artık bunla idare edicek hahahah tatilde 1 hafta tutsa dikişler yeter hahahahhahahah:roflol::roflol:
çok teşekkür ederim incitanem a.s. sende yap çok basit inankaydirigubbakcemile5 hatta pembe bikinisi var onunda üstüne değişik bir model uydurup dikmeyi düşünüyorum .giyince çok cici durdu küçük kadın gibi oldu cimcime=)
inci elimden gelirmi bilmiyorum ama hani bikiniler boyundan bağlı ya pembe bikiniside öyle diyorum pembe eşarbım var pazar işi olanlardan ilk kapandığımda almıştım hiç takmıyorum öylece duruyo altına sadece apntolon gibi bişey yapsam diyorum beline lastikli filan ama ziyan ederim diyede korkuyorum bide elbisede el dikişi belki biraz dayanır ama pantolonda sökülür dimi çocuk azcık otursa cart diye gider gerçi sadece otelden plaja kadar olan kısımda giydiricem ama kafam karıştı napsamCADIARZU
zaten bikinili resmini koyma canım siteye alıntı falan yapılır başka yerlerden ne olur ne olmaz..tabiki yinede sen bilirsin..bu arada eline sağlık güzel olmuş canım..
zaten bikinili resmini koyma canım siteye alıntı falan yapılır başka yerlerden ne olur ne olmaz..tabiki yinede sen bilirsin..bu arada eline sağlık güzel olmuş canım..
ayyyy çok saol .benimde 8 ay modelistlik kursuna gitmişliğim var ama bu yaptığım şeyle hiç alakası yok çünkü dikiş farklı bir bilgi istiyor ama dikişe merak sarmaya başladım bu ara nedense makina filan alıp bişeyler yapabilmek istiyorum kızımada kendimede annem beni hep kendi diktiği şeylerle büyüttü ona özendim heralde kızım büyüdükçe kaydirigubbakcemile3dene bence ufak yiğenlerin filan varsa onlarda dene sonra elin alışır=)
Çok güzel olmuş canım ya...alkisalkisalkis
Çok şirin duruyor, giydirince kim bilir ne kadar tatlı olur kızın...
Ben senin kızının yaşı 12 falan vardır diye düşündüm, 6-7 falan sanırım...
Yaşını söyleseydin, ona göre birşey bulurduk...
Birde şu fotaların üzerine ismini yaz, ben zamanında yazmadım...
Şimdi başka yerlerde kendileri yapmış gibi gösteriyorlar..:mymeka:
Kaç defa yazı yolladım hiç umursamadılar, ne sildiler ne de alıntı diye yazdılar...klava:
Çok güzel olmuş canım ya...alkisalkisalkis
Çok şirin duruyor, giydirince kim bilir ne kadar tatlı olur kızın...
Ben senin kızının yaşı 12 falan vardır diye düşündüm, 6-7 falan sanırım...
Yaşını söyleseydin, ona göre birşey bulurduk...
Birde şu fotaların üzerine ismini yaz, ben zamanında yazmadım...
Şimdi başka yerlerde kendileri yapmış gibi gösteriyorlar..:mymeka:
Kaç defa yazı yolladım hiç umursamadılar, ne sildiler ne de alıntı diye yazdılar...klava:
benim kızım bir ay sonra 4 yaşını doldurucak ablası 5 inden gün sayıcaz nasipseopuyorumnanaktan
doğru söylüyosun aslında yav onuda yazmak bilmem ne 2 saat sürdü beyav neyse bir daha ki sefere gece vaktim oluyo geceden hazırlar koyarım fotolarıŞenizsaolasın giymiş halini görsen küçük bir kadın gibi oldu babası bitti akşam ne yapmışsın benim kızıma böyle diyo sonrada ekliyo parça kaldıysa kafasınada bant yapsana casko diye baba benden meraklıvereliniortak büyüyüncede giyme der:mymeka::roflol::1hug:
canım çok güzel bir fikir bu ya...
ve harika bir iş çıkartmışsın müthişsin.....
kullanmadığımız eşarpları değerlendirmek adına.....
ellerine sağlık....kutluyorum seni canım..:))))