• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri esat orhon hk

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar esat orhon hakkında bilgisi olan varmı? tüp bebek yada aşılama düşünüyorum ama yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

evet ama ben özel muayehanesine gitmeyi düşünüyorum

bende tüp bebek yaptıracağım, başkent hulusi bey ve hrs de tarık aksu arasında karasızım. hrs ye gittiğimde ilk defa orada duydum adını esat orhon'un bilgim yok. tavsiye ile mi gidiyorsun. sen ne yaptıracaksın.

internette çok methini duydum özellikle uyuşmazlık konusunda ben direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum

internette çok methini duydum özellikle uyuşmazlık konusunda ben direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum

dediğim gibi bu konularda uzun zamandır derin araştırmadayım ama sadece hrs de çalıştığı dışında birşey bilmiyorum, inşallah tedavin iyi geçer, bende kasımda tüp bebek düşünüyorum.

arkadaşım esat beyin hastası çok memnun bende gitmeyi düşünüyorum o yüzden burdanda araştırıyorum. ama pek bi yorum yok. tüp bebek veya aşılama için gideceğim

Bundan bir süre evvel çocuk sahibi olmakta sıkıntı çektiğim için zor günler geçiriyordum. Tedavi sürecinde içinde bulunduğum stres benim psikolojimi bozduğundan o dönemde tedavimi yürütmekte olan doktorum Prof.Dr.Esat Orhon hakkında bu sitede bir takım sözler sarfettim. Yazdıklarımdan dolayı Esat hocayı istemeden kırdıysam üzgün olduğumu belirterek özür dilerim. "

Nilgul

Back
X