Esatımı kaybettim..

sözün bittiği yerdeyim kuzum
allah sabır versin sana

Hz. Allah size sabir versin,annelik duygusunu tatmadim ama cok kötü oldum okudugumda (
ama o emin ellerde simdi... icin rahat olsun...

Uzun süre dua ettim hep yazdım diğer konuya hep iyi olmanızı istedim heleki Meleğinin Allahım onu daha çok sevmiş cnm çok üzüldüm işte söz bitiyor sabır dilemekten başka ne gelirki elden((((((

Çok ama çok üzgünüm..(

Allah sabır versin,başınız sağolsun..En büyük acıyı yaşıyosunuz..Çok büyük bir sınav..(

canım suan aglıyorum inan titriyorum Allah sana sabırlar wersinnn Allahım inşallah ii şeylerle acını unuttursun(

nefesimin bir an durduğunu sandım....inan çok üzüldüm Allah sana sabır versin canım...çok üzüldüm çoook.......

ben ne diyeceğimi bilmiyorum, inanması çok güç bi durum... Allah sabırlar versin size, canı bizlere sunan da O, alan da, ne denebilir ki... sözcüklerin anlamını yitirdiği an...

basiniz sagolsun ne denirki hangi söz sizi teselli edebilirki cok üzgünüm cok yüregim ciz etti esat pasamiz benim dogum günümde melek olmus rabbim bir daha böyle büyük acilar yasatmasin insallah

allahım sana sabır versin,dayanma gücü versin.başınız sağolsun.ağladım ,gözyaşlarıma hakim olamıyorum.henüz 27 günlük anneyim,yavrum gözümün önünde ne büyük acı.allah kimseyi evladıyla sınamasın.çok zor .ilk bebeğimi karnımda kaybetmiştim.rabbim yardım etsin.

canım benim başın sağolsun Rabb'im sabırlar versin Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın:Saruboceq:

okurken acınızı içimde hissettim tabi ates düştüğü yeri yakarmış, ne dersem boş. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi başınız sağolsun

Uzun zamandır siteye girmiyordum .Bugün sen ve bebeğin aklıma geldi.Bir haber varmı diye kontrol etmek istedim.Allahım ne büyük acı Rabbim sabırlar versin.O zaten bir melekti isyan etmiyorum ama şu an göz yaşlarıma hakim olmıyorum.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Zaman her şeyin ilacıdır.Allah sana bir tane daha esat gibi sağlıklı bir bebek nasip edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…