canım hepsi çok güzel ve aldıklarının bazılarından bendede var gerçekten kaliteli şeyler almışsın bir ömür boyu mutlu günlerde kullan
Canımm güle güle kullan güzel çeyizini.. Beğendiğim çeyizlerden biri senin çeyizin.. Allahh mutlulukla kullanmayı nasip etsinn
slm herşeyi zevkle almışsınn iyi günlerde kullan ayrıca şu çorba kaselerini ve tenceresini çok beğendim nerden aldın bende almak istiyorum:):)benimde büyükler bitti şimdi sıra ıvır zıvırlarda:):):)
Çok Güzel Canım, Bütün Herşey Düşünülmüş ve ALınmış MaşaAllah..
Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..
.
güle güle kullan ben de masa örtünü çok beğendim nereden ve kaça aldın ?
Maşallah, özenerek yaptığınız öyle belli oluyor ki :)
Güle güle kullanın inşş..
bayıldımmmmmmmm...
canım çok güzeller güle güle kullan :)
galata kulesi çay setini nerden aldın , bende markafoniden almayı düşünüyorum kırılır mı diye korkuyorum başka bi yerde de karşıma çıkmadı
teşekkür ederim canım herkes gibi bende en ufak parçayı özenerek hayallerle aldım alıyorum inşallah hepimiz mutlu günlerde eşimizle huzurla kullanırız aldıklarımızı
teşekkür ederim canım
markafoniden almıştım kırılmadan geldiler çok güzeller bende tavsiye ederim
güle güle kullan , mutlulukla :) dünde kampanyaya girmişti almadım ama bidahaki sefere alıcam sık sık görüyorum zaten sen 2 takım mı aldın 1 takım mı ?
Hepsi çok güzel iyi günlerde kullan canım ama mutfak önlüğün tam benlik nereden aldın acaba sorabilir miyimMutfak robotumuz aynı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?