• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşceğizimin mutsuzluğuna çare

Adam siz depresyonluyken size destek olmus ama? Ben senin mutsuz suratini cekemem kusura bakma diyip cekip gitmemis.
Arti, eslerin birbirine destek olmasi taviz degil zaten iyi gunde kotu gunde karsi tarafi desteklemek oluyor.

Adam sizin ruh halinizden de usanip tukenmis olabilir bana kalirsa.

Adam size katlaninca degeri olmuyor, ama sira size gelince kusura bakma taviz veremem oluyor? Adamin yerinde olsam bosar atarim sizi kusura bakmayin.
Tesekkurederim yorumunuz icin

Bana çok erkek ağzı yazılmış geldi derdiniz erkek üye olduğunuzu düşünüyorum. Şöyle söyleyeyim kadın sizi toparlarken alttan alırken yeterince yıpranmış su durumda alttan almam taviz vermem deme gibi bi lüksünüz yok. Vereceksiniz. Uzman desteği de hem size hem esinize iyi gelir. Çocuğunuz da var hiçbir seyi düşünmüyosanız onun iyiliği icin daha verici olmanız lazım
Gercekten bayanim :) esimle konustum zaten ben iki aradabi derede kimden etkilendin de yumusayiverdin dedi:) simdilik sıkınti yok soylediklerinizde haklisiniz duzeltmek benim elimde cok tskrler:)

Mutlu olmayı zor bir süreçden geçerek öğrenmişsiniz ama mutlu etmeyi lütuf etmek gibi gören bakış açınızı değiştirmeyide öğrenmelisiniz.

Ne demek her zaman ister daha fazla ister! Ne istemeli adam sizden 2 gün mutlu ettin hadi 5gün burnumdan getir mi desin.

Lütfen mutluluğun paylaştıkça çoğalan bir duygu olduğunu unutmayın.sevin sevindirin, sevilin sevinin.ciddi bir probleminiz olmadığı için ailenizin, sizin için bu kadar basit aslında.daha çok sevin gerisi gelir.
Cok tskrler sevicem:) sorun cikartmicam iyki yazmisim buraya iki dakikada kendime getirdiniz.Disaridan bakan gozler baya etkili oluyormus.

Sizin durumunuz onu etkilemiş, depresyona girmiş olabilir. Yeter be demeyi bırakın, şimdi vefa zamanı... Unutmayın kaynayan suyun soğuması daha fazla zaman alır. Sabırlı olun

Back
X