öyle düşünülürse adam çocuklardan hoşlanıyor ve çocuklarla beraber olmak istiyorsa o zaman bunu da seçmiyordur. her insanın içinde topluma, insanlığa, hatta kendisine hoş gelmeyen davranışları olmasını isteyebilir. herkes içinden geleni yaparsa o zaman toplum yaşanmaz bir hale gelir. her durumu hoş karşılarsak toplum çok hızlı bir şekilde çöker. eşcinsellik eğilimi yüzünden çok fazla erkek çocuğu tecavüze uğruyor. adamın eşcinsel eğilimi var hoş görelim diyorsak o vakit bu yaşananlara da ses çıkartmayacağız. çünkü kendine bir partner bulamayan adamlar çocukları bu yönde kullanmaya başlıyor. normal olan neyse o yönde toplum eğitilmeli. cinsel ilişkin tek bir anlamı var soyu yürütmek toplumu ileri dönemlere taşımak. erkek erkeğe veya kadın kadına yaşanan cinsel beraberliklerin tamamen bir hastalık olduğunu Kabul ediyorum. cinselliğin dışında sadece tutum ve davranış olarak sadır oluyorsa bunun da hormonal yada psikolojik etkisi olduğunu düşünüyorum. herkes benim gibi düşünmediğini de biliyorum. düşüncelere saygım var.
Benzetme yaptığınız konu ile eşcinselliğin zerre alakası yok. Üniversite de vardı eşcinsel arkadaşlarım, o yüzden gözlem yapma fırsatım oldu.
Bir kere eşcinsel insanlar partner bulmakta zorluk çekmiyorlar. Zaten gidebildikleri ve kendilerine has olan mekanlar var. Kendilerine ait dışarıya kapalı çevreleri var. Asıl zorluğu o çevreden uzaklaştıklarında ya da ayrılmak zorunda kaldıklarında yaşıyorlar.
İkincisi, çocuklara yönelmek diye bir şey söz konusu değil. Yaklaşımınız çok yanlış. Çocuklara yönelen insanlar pedofili hastasıdır, bunu cinsel yönelim olarak açıklayamazsınız. Cinsel yönelim adı üzerinde, bir kişinin kendi cinsiden veya karşı cinsten olan birine duyduğu fiziksel ve duygusal hisleri açıklar. Ama pedofili çok farklı bir durum. Yaş sorunu ve zorlama var işin içinde. Eşcinsel insanlar ilişkilerini karşılıklı rıza üzerine kurar ve çocuklara yönelmez. Böyle bir değerlendirme yapamazsınız. Şimdiye kadar hiçbir araştırma böyle bir şey öne sürmemiştir. Söyledikleriniz eşcinsel insanları çok kötü zan altında bırakıyor. Pedofili ile eşcinsellik arasında bağ kuramazsınız. Bu konu üzerine yapılmış o kadar araştırma var, ben böyle bir değerlendirmeyi hiçbir yerde okumadım. Siz nasıl tespit ettiniz bunu?
Pedofili psikolojik ve fizyolojik bir hastalıktır, zalimliktir, bu hastalığa sahip olan kişi düşünme, vicdan ve algılama yetilerine sahip değildir. Sadece zaaflarını, kendi tatminini düşünür.
Üçüncüsü, elbette her toplumda, her ailede suça eğilimli, ya da bizzat suç işleyen kişiler vardır. Ama bu durumu topluma ya da aileye mal edemezsiniz. Eşcinsel insanlar arasında da suç işleyenler vardır elbette ama bu hepsinin böyle olduğu anlamına gelmez. Eğer öyle olsaydı, heteroseksüel insanlar bu konuda açık ara farkla önde olur. Ve bunun sayıca fazla olmakla alakası yok. Eşcinsel insanlar hayatın zorluğu ile bizden daha önce tanışıyorlar ve bu nedenle emin olun büyük bir çoğunluğu oldukça olgun, başarılı ve ne istediğini bilen insanlar.
Son olarak, kötü şekilde değerlendirdiğiniz bu insanlar en büyük darbeyi ailelerinden ve toplumdan yemelerine rağmen, nefret ve namus davalarının konuları olmalarına rağmen, hayata tutunmaya çalışıyorlar. Ben eşcinselliğin hastalık olduğunu düşünmüyorum. Yaradılıştan gelen bir içgüdü olduğuna inanıyorum. Bir insanı zorla homoseksüel yapamıyorsak, heteroseksüel de yapamayız.
Umarım zamanla insanca yaşayabilecekleri bir düzen kurulur ülkemizde. En çok yarayı onlar alıyor çünkü.