Eşcinsel mi?

Kız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.

Gay mi değil mi diye endiseleneceginize sevgilinizin ne bicim bi arkadas çevresi olduğu konusunda endiselenin. Ya da ne bicim ortamlarda takılıyo da böyle bisey icin "müsait" durumlara girebiliyor.

Gay oldugu icin degil de bunun için midem bulanır benim.

Gay mi değil mi diye endiseleneceginize sevgilinizin ne bicim bi arkadas çevresi olduğu konusunda endiselenin. Ya da ne bicim ortamlarda takılıyo da böyle bisey icin "müsait" durumlara girebiliyor.

Gay oldugu icin degil de bunun için midem bulanır benim.

Beni tanımıyorken, yıllar öncesinde olmuş bir olay için neyin hesabını sorayım? Bana eskiden çok alkol tükettiğini ve şimdi asla girmeyeceği ortamlara gençlik hevesiyle girdiğini söylemişti. Kendisinin (ailesinin) maddi durumu oldukça iyi. Muhtemelen home parti tarzı bir organizasyondu bu sanırım.

ilk deneyimi ise belki çekinmistir. kiz konustuguna gore simdi sevgilinle yuzyuze konusma sirasi.

direkt sor bence escinsel misin diye. yuzundeki ilk tepkiden az cok anlarsin.

sonra sıkıştır bak oyleyse anlarim ama bilmem gerekir. aramizda kalacak ama bileyim ki bende uzulmeyeyim vs gibi artik damardan gir.

hala reddederse ilk mesajlarda biri demisti. peki escinsellik hakkinda ne dusunuyorsun diye sor

en sonda yuruyusu sorarsin. onu en son sor ki gittigini bildigini bilmesin

Yüz yüze olduğumuzda soracağım artık yarını bekleyeceğim mecbur.

Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış:KK43:. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem :KK61: Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?

Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum:KK62:, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
LGBT yürüyüşüne katılmak için eşcinsel olma şartı aranmıyor canım. Destek veren herkes hatta sen bile katılabilirsin istersen. Ama emin olamıyorsan konuyu sevgiline aç. Direk soramıyorsan internetten LGBT yürüyüşüyle ilgili bir haber açıp, normal sohbet edermiş gibi bu konu hakkında çok bilgin olmadığını, LGBT'nin ne olduğunu bilip bilmediğini sor. Vereceği cevaplardan az çok anlarsın sadece insani destekçi mi yoksa eşcinsel mi.

LGBT yürüyüşüne katılmak için eşcinsel olma şartı aranmıyor canım. Destek veren herkes hatta sen bile katılabilirsin istersen. Ama emin olamıyorsan konuyu sevgiline aç. Direk soramıyorsan internetten LGBT yürüyüşüyle ilgili bir haber açıp, normal sohbet edermiş gibi bu konu hakkında çok bilgin olmadığını, LGBT'nin ne olduğunu bilip bilmediğini sor. Vereceği cevaplardan az çok anlarsın sadece insani destekçi mi yoksa eşcinsel mi.

Yarın yüzleşmeyi düşünüyorum. Bir haberden ve ya başka bir şey uydurup sen ne düşünüyorsun diyecem eşcinsellerle ilgili.

Sırf ikiniz arasındaki cinsel ilişkinin boyutunu ogrenmeye çalışan meraklı biri gibi geldi bana..

Kız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.
Kız sallıyor gibi geliyor bana. İlla üstüne mi atlamsı lazımmış. Bu erkeklerin işi de zor valla sevişse şeyini tutamadı olur, sevişmese gay damgası yazık :KK48:

Himm anladım, daha güzel biri var ve üstüne atlamamis diye eşcinsel. Peki ..
Böyle bir bahaneyle suphelenmeniz bile yanlış.

Te allahim yaa sinirden zipladim okuyunca. Evliyim, kocama tapiyorum, ama lgbti haklari konusunda herkesten once meydanlara iner, facebookda falan durmadan onlarla ilgili paylasimlar yaparim. Simdi bende lezbiyen miyim? Sacmalamayin yahu! Duyarli olmak da dert bu ülkede artik.

Kız sallıyor gibi geliyor bana. İlla üstüne mi atlamsı lazımmış. Bu erkeklerin işi de zor valla sevişse şeyini tutamadı olur, sevişmese gay damgası yazık :KK48:

Yani neden böyle bir iftira atsın ki. Ya da böyle bir şey uydurma gereği duysun. Yani kızdan kaçması, Lgbt yürüyüşü falan birleştirip bunu mu kurdular acaba? Off başım çatlıyor düşünmekten.

Te allahim yaa sinirden zipladim okuyunca. Evliyim, kocama tapiyorum, ama lgbti haklari konusunda herkesten once meydanlara iner, facebookda falan durmadan onlarla ilgili paylasimlar yaparim. Simdi bende lezbiyen miyim? Sacmalamayin yahu! Duyarli olmak da dert bu ülkede artik.

Hanımefendi, yürüyüşe gitmesine laf etmiyoruz, daha öncede dedim sadece lgbt yürüyüşüne gitmiş deyip foto atsalar umursamaz geçerdim. Burada Lgbt tartışması da yapmıyoruz, kandırılıyor muyum asıl mesele bu.

Himm anladım, daha güzel biri var ve üstüne atlamamis diye eşcinsel. Peki ..
Böyle bir bahaneyle suphelenmeniz bile yanlış.

Benim anladığım üstüne atlayan kızdan kaçmış. Off şüphelenerek hata mı yapıyorum.

Açık açık lgbt yürüyüşüne katılacak yürek varsa o Ada'mda neden eşcinselliğini bir kadınla birlikte olup saklamaya çalışsın ki. Bana tezat geldi. Benim bir çok gay arkadaşım var içlerinde bunu gizli yaşayanlar da var aileleri yüzünden mesela onlar özellikle dikkat ederler dışarıda bir gay arkadaşıyla bile görünmemeye kaldı ki yürüyüşlere falan asla katılıp riske atmazlar. Genelde buluşmaları hep ev ortamında olur. Açıkçası ben hiç inanmadım

Back
X