Eşden gizli para..

benim koca bir değişik,bende bilimiyorum
niye daha evli olduğumu.Herkes onu sever .
Her nerye gittiyse kimin tanişdiysa herkesle iyi anlaşir .Cok büyük sozial zekisi var fakat daha anlamiyorum böyle bir adam niye çalişmiyor.
Bende kolay bir kadin değillim , bazen diyorum acaba ben ona karşi şükranmi duyurumda daha beraberim.
Tabiki birde iki oğlumuz var ve onlarda babalarini benden daha çok seviyorlar.
Ben anac veya sevgi dolu insan değillim helede bu son yillar bu sorunlar beni daha soğuk ve kati yapti.

soyleme bilmesin calismiyor bey efendi birde senden hesap mi soracak

Soyleme tabiki ne vicdani.
Seni ve cocuklarini dusunmeyen adam icin vicdan yapma.
Diger konundan hatirladim seni.
Ne yapmayi dusunuyorsun esinle?

valla ben de çalışmayayım bana da bakan olsun, tatilim ödensin, çocukların giderleri düşünülsün, gezmelerde millete sosyal olayım, ben de sevgi dolu olurum

hatta lütfen tanrım ben sevgi dolu olmak istiyorum artık

söylemeyin ayrı paranzı... hatta giderek kısın giderleri, oraya daha çok aktarın

Bencede soyleme benimde birikmus param var surekli alkole para veriyor bende soylemiyorum soylesem daha cok icecek biraz bencil olman lazim o seni dusunmuyosa sendr onu dusunme

yarin bir aile konuşmasi düşünüyorum,
çocuklarida içine katarak.Onlar artik büyüdüler ,büyük oğlum 18yaşinda ,o bile artik kendi hayatini kurmaya başladi .
Masa başinda oturup artik tahamüllum kalmadiğina ve eşime çocuklari ve bizim geleceğimizi düşünmediğini ve benim cok yorulduğumu söyleyecem.
Cocuklarada soracağim ,eşimin yaninda onlar nasil kendilerini hisediyorlar,ne düşünüyorlar babalarinin işsiz olmasina.
Arkadaş aralarinda kendilerini belkide ezik hisediyorlar belki utaniyorlar belki gelecek icinde endişeleniyorlar.
Bunlarla artik eşim yüzleşmek zorunda .
Ben anlatmaya çaliştim ama anlamadi, biliyorum çocuklari katmak belki doğru değil ama bu benim son carem buda olmassa artik boşanmayi düşünüyorum.
Benim icin cok zor olacak 20 seneden berli evliyim ,birtek onu bilirim ama artik dayanamiyorum.Evimde nefes alamiyorum,
daraliyorum hep onu öyle gördümmü.
bütün enerjim zifira iniyor , bir evimde yalniz olupta istediğim gibi davranamiyorum.Sanki bana herseyde engel oluyor,hayatti yaşayamiyorum.

Madem öyle söyleme. Bu işler böyle koca eğer tesvikci sorumluluk sahibiyse söylenir ama böyle nasılsa para var yan gelip yatayim kafasindaysa hiç vicdan yapma söyleme. Nabza göre şerbet bu işler böyledir. Çocuklarının geleceği için biriktirmek ve söyleme asla eşine.

yeyip içip yatsam geçim derdim olmasa benim de sosyal zekam gelişir beni de herkes sever.
evde camış gibi yatan bi kocam olsa ve tüm giderleri ben karşılıyo olsma bi süre sonra ben de soğuk ve katı olurum.
ay ne saçma iş ya. çok üzüldüm sizin için. vicdan yapacak bi durumunuz yok. söylemeyin.

bence de söylemeyin. Madem çalışmayıp yan gelip yatıyor kusura bakmasın ama biriktirdiğim paradan haberi olmasına da gerek yok. Hem siz onu çocuğunuzun geleceği için yatırıyorsunuz

Nasıl ya yıllardr calşmıyor resmen karı parası yiyor ve sen bu adamı cekiyorsun oyle mi? Senden bi tane daha var mı bana da yollayın

Koca parası yiyen kadınla ,kadın parası yiyen adam arasında bana göre hiç fark yok.Yani ilkini normal gören ikincisini de normal görmeli ,bana göre ikisi de anormal.
Ben yine de gizli saklı para biriktirmenizi doğru bulmadım.Söyleyebilirsiniz para sizin para biriktiriyorum çocuklar için deseniz ne olacak sanki?Eşiniz yıllardır çalışmıyordu yanlış hatırlamıyosam size her türlü güveniyor yani birikmiş bi para bunu değiştirmez bence.
Ben böyle bi adama tahammül edemezdim.Siz de mesela kendim için çocuklarım için kullanmak istiyorum o parayı demişsiniz.Gelecek planınızda eşiniz yok sanki.Bence bunu düşünün biraz bu durum sizi daha çok yıpratmadan.

canım çok gıcık bir durum yaa ..
hani desenki bi kaç aydır işsiz yada iş arıyor bulamıyor falan idare et zor zamanda kocana destek ol derdim ama sen senelerdir çalışmıyor diyosun sağlık sorunu da yoksa pes artık bu kadarı da olmaz .. bi emekli maaşı falan da mı yok yada başka bir geliri eve hiç bir katkısı yok mu ? eğer yoksa evliliğini gözden geçir .. bir ömür böyle geçmez nereye kadar sabredeceksin kendini düşün psikolojin nereye kadar kaldıracak bu durumu
para konusuna gelince sakın söyleme iyice kendini rahata alıştırmasın .. bence her bayanın kenarda köşede parası olması lazım yada elinde kolunda para edecek bi takısı insanın başına ne geleceği belli olmaz en basitinden yolda kalırsın cüzdanında para olmaz bir bayan olarak başkasının arabasına binmekten tanımadığın insandan yardım istemekten kurtarır gider bozdurur darda kalmazsın ..

KOCAYA BAK KOCAYA
SEN EVIN ERKEGI OLMUSSUN ODA EV HANIMI HIC UTANMIYORLARDA.
NEFRET EDIYORUM BOYLE ERKEKLERDEN

Allah aşkına ev kadını oluyorda ev erkeği neden olmu yor? Aynı şeyi erkekler yazsa topa tutulur. Gizlemek saklamak hoş değil. Ben öğrensem kendime hakaret sayarım.

Bence söyleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…