eşe güven

badem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
109
1
46
İstanbul
konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. canım sıkkın. eşim hiç arkamda durmuyor. kayınvalidemler 10 söylüyorsa o 20 söylüyor. ona aramızda kalsın diye söylediğim şeyleri sinirlendiği an ailesine söylüyor. insanın eşine güvenememesi o kadar zor bir durum ki. sizce ne yapabilirim. herşeyi içime atsam patlarım. ailem uzakta. eşim deseniz ne söylesem ailesine gidip söylüyor. ne yapacağımız şaşırdım.

konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum. canım sıkkın. eşim hiç arkamda durmuyor. kayınvalidemler 10 söylüyorsa o 20 söylüyor. ona aramızda kalsın diye söylediğim şeyleri sinirlendiği an ailesine söylüyor. insanın eşine güvenememesi o kadar zor bir durum ki. sizce ne yapabilirim. herşeyi içime atsam patlarım. ailem uzakta. eşim deseniz ne söylesem ailesine gidip söylüyor. ne yapacağımız şaşırdım.

eşiniz gidip ailesine anlattığında rahatsızlık duymayacağınız şeyler hariç hiçbirşey anlatmayın eşinize..
kısa vadede canınız sıkılsa da uzun vadede kafanız daha rahat olur..

Son düzenleme:

en büyük hata eşine kendi ailesi hakkında birşeyler söylüyorsun ...bundan sonra söylemezsin ya da dayanamadın söyledin gelecek savunmalarada dimdik durman gerek eşinden yardım beklemeden

eşinize ailesi hakkında olumsuz şeyler söylemeyin..bu durumda empati yapın o size sizin aileniz hakkında olumsuz konuşsa üzülmez misiniz?
eğer illa dert yanmak istiyorsanız bu tip konularda güven duyduğunuz arkadaşınızla paylaşın bunu..
eş demek her şeyimi ona anlatırım..hep arkamda durmalı demek değil ki? bu benim düşüncem tabi..ben şahsen böylesi mevzuları arkadaşlarımla paylaşırım..

arkadaşlar böyle durumlar için vardır.

sırrınızı saklayacak dostunuz yoksa kadınlar kulübü burada...

asla eşine ailesinin aleyhinde birşey söyleme...

Sende bize söyle, merak etme biz kimseye söylemeyiz :1:
şaka bi yana.... Ne olursa olsun demekki eşine sır vermeyecesin :20:

Ne kadar zor bir durum ya.. Sen en yakının diye eşinle her şeyi paylaş sonra o gitsin başkalarına anlatsın..:19:
Gerçekten sinir bozucu... Anlatmayın eşinize hiç bir şey, bir süre sonra soracaktır benimle neden bir şey paylaşmıyorsun diye..
O zaman söylersiniz sebebini...

ßabana bile guvenemiyorsun bu devirde ne esi???
sana tavsiyem, kendi ailenle olan seyleri asla anlatma esine..

insani sogutur bu ya,ne oyle cocuk gibi herseyi yetistir anana babana..
ben sevemem boyle bir insani.

erkek dediginde,esinin yaninda duracak her zaman.
kendi laf soylesin eyvallah,ama baskasina laf soyletmemeli esi icin..

bosanmayi dusunmuyormusun.. Asikmisin hala?

bence bir kadın kocasıyla herşeyi paylaşabilmeli.içini dökebilmeli her sıkıntısını anlatabilmeli.hayat arkadaşlığı budur ama bazı erkekler büyümemiş çocuk gibiler :23:seninki de böyleymiş canım.düzelir mi zamanla bilmiyorum ama senin sıkıntını çok iyi anladım eşinle konuşamayacaksan kiminle konuşacaksın.kimisi arkadaş demiş ama bu zamanda sağlam arkadaş mı kaldı.çocuklarının babası seni anlamıyorsa düşünmüyorsa başkası hiç düşünmez:19:sadece sana şu tavsiyede bulunabilirim eşine ailesi hakkında ileri geri konuşma herşeyi sorun etme konuşacağın zamanda yumuşatarak ailesini kötülemeyerek konuş.çünkü aileleri söz konusu olunca erkekler değişiyor hepsi gidip anne babasına yetiştirmese bile eşlerini pek anlamıyorlar.seninki üstelik gidip anlatıyor daha da dikkatli olman gerek canım:31:

bence bir kadın kocasıyla herşeyi paylaşabilmeli.içini dökebilmeli her sıkıntısını anlatabilmeli.hayat arkadaşlığı budur ama bazı erkekler büyümemiş çocuk gibiler :23:seninki de böyleymiş canım.düzelir mi zamanla bilmiyorum ama senin sıkıntını çok iyi anladım eşinle konuşamayacaksan kiminle konuşacaksın.kimisi arkadaş demiş ama bu zamanda sağlam arkadaş mı kaldı.çocuklarının babası seni anlamıyorsa düşünmüyorsa başkası hiç düşünmez:19:sadece sana şu tavsiyede bulunabilirim eşine ailesi hakkında ileri geri konuşma herşeyi sorun etme konuşacağın zamanda yumuşatarak ailesini kötülemeyerek konuş.çünkü aileleri söz konusu olunca erkekler değişiyor hepsi gidip anne babasına yetiştirmese bile eşlerini pek anlamıyorlar.seninki üstelik gidip anlatıyor daha da dikkatli olman gerek canım:31:

arkadaşlar eşimin ailesi hakkında değil kendi ailem hakkında da bişey söyleyemiyorum. kimsenin kuyusunu kazdığım yok. tek yaptığım arada dertleşmek. dediğim gibi kendi ailem hakkındakileri de ailesine anlatıyor. bu insan evimizde geçen %90 olayıda ailesine söylüyor. böyle şey olur mu arkadaşlar. benim eşimle hiç mi özelim olmayacak.

dediğiniz gibi benim eşim ailenin en küçüğü. diğer kardeşleri böyle değiller. bu hala çocuk. sanırım hiç büyümeyecekte. eğer imkanınız varsa ailenin en küçükleriyle evlenmeyin. hep çocuk kalıyorlar.

boşanmak kolay değil. bebeğimiz var bizim. tabi ki seviyorum eşimi ama bu hareketleri soğutuyor kendinden.

hopps yavrii ne ettin hele dur bi bakem..
aaaa sende yngına körükle gidilmez..
azıcık kadın agzını tutcak birazda adam boşboğazlık etmicek oldu bitti...
eşinin biraz olgunlaşması lazım...:ssz:

dediğiniz gibi benim eşim ailenin en küçüğü. diğer kardeşleri böyle değiller. bu hala çocuk. sanırım hiç büyümeyecekte. eğer imkanınız varsa ailenin en küçükleriyle evlenmeyin. hep çocuk kalıyorlar.

zor bir durum seni çok iyi anlıyorum çünkü evliliğimin başında benim kocamda böyleydi.eşimin laf taşımaları yüzünden benim annemle onun anesi arasında çok büyük bir kavga oldu boşanma noktasına geldik.bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya o günden sonra kocamla herşey aramızda kaldı:1:yaptığının çocukluk olduğunu anladı.umarım senin eşin böyle tatsız bir olay yaşamadan hatasını anlar:31:

biz nişanlıyken benım eşimde böyleydi..en küçük kavgamızda bile onunda benımde ailem bilirdi olayları büyütrdü çünkü.böyle böyle dedi bunu yaptı diye.ama allaha şükür evlenince düzeldi..kavgalı olsak bile birisi gelince bana güleryüzlü davranıyorki anlamasınlar diye.

şu erkeklerin kullanma kılavuzları olsa içimizi döktüp rahatladıktan sonra resetleyebilsek beyinlerini unutsalar herşeyi ne güzel olur

Bence evlilikte eşler arasında gizlilik olmamalı.
O senin eşin hayat arkadaşın tabi ki de her şeyini paylaşacaksın
Evliliğin temel taşlarından güvendir bence
Ben bu adamla iyi günde kötü diye imza atıp hayatımı birleştiriyorum
tabi ki paylaşacağım üzüntümü sevincimi
Ama eşiniz henüz olgunlaşmamış bir evlilikte sorumluluklar ne bilmiyor
böyle bir insanla da neyi ne kadar paylaşılır orası da ayrı
Tabi ki bu konu için hemen yuva yıkılmaz eşinle konuşmayı dene yaptığının yanlış olduğunu örneklerle anlat
sen böyle davranınca bak bunlar bunlar oluyor biraz damardan gir
ve bi süre bir şey paylaşma eşinle
En azından düzelene kadar
Çok sıkıldığında paylaşmak istediğin bişey old
KK paylaş canım burdan sır çıkmaz :):kkk:

Son düzenleme:
Bence evlilikte eşler arasında gizlilik olmamalı.
O senin eşin hayat arkadaşın tabi ki de her şeyini paylaşacaksın
Evliliğin temel taşlarından güvendir bence
Ben bu adamla iyi günde kötü diye imza atıp hayatımı birleştiriyorum
tabi ki paylaşacağım üzüntümü sevincimi
Ama eşiniz henüz olgunlaşmamış bir evlilikte sorumluluklar ne bilmiyor
böyle bir insanla da neyi ne kadar paylaşılır orası da ayrı
Tabi ki bu konu için hemen yuva yıkılmaz eşinle konuşmayı dene yaptığının yanlış olduğunu örneklerle anlat
sen böyle davranınca bak bunlar bunlar oluyor biraz damardan gir
ve bi süre bir şey paylaşma eşinle
En azından düzelene kadar
Çok sıkıldığında paylaşmak istediğin bişey old
KK paylaş canım burdan sır çıkmaz :):kkk:

Back
X