Eşe ne hediye alınır?

Gkyzu371

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
265
112
23
Arkadaşlar eşe ne hediye alınır artık kalmadı alacak bir şey sanki.. Kadına peluş ayı bile alınsa mutlu olunur ama erkeğe saat, tesbih çakmak vs başka bir önerisi olan var mı 20 gün sonra eşimin doğum günü valla şaştım kaldım. İyice tıkandı beynim lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Yani belli bir zaman geçince hala tek ve özel o romantik hediyeyi mi arıyorsunuz?
Ben şahsen bilmem kaç senelik kocama artık okumayı sevdiği yazarın son kitabını, şortu kalmadıysa şortu, telefonu bozulacak gibiyse telefon falan alıyorum yani.
Buraya sormak bana ilginç geliyor ondan.
Kocanızın zevkini hobisini siz bilirsiniz

Ne sever, ihtiyaci olan birşey var mı, aklında olan istediği birşeyler falan var mı, ben takip ediyorum bunları, özel günler yakınsa bı şekilde manipüle edip almasini erteleyip ben alıyorum, o mutlu, ben mutlu 😂😂

Yani belli bir zaman geçince hala tek ve özel o romantik hediyeyi mi arıyorsunuz?
Ben şahsen bilmem kaç senelik kocama artık okumayı sevdiği yazarın son kitabını, şortu kalmadıysa şortu, telefonu bozulacak gibiyse telefon falan alıyorum yani.
Buraya sormak bana ilginç geliyor ondan.
Kocanızın zevkini hobisini siz bilirsiniz
Evet elbette öyle ama hani farklı ve özel bir fikir olabilir mi acaba diye düşünüyorum

Eşinizi tanıyorsunuz ne alabileceğinizi, eksiklerini sizin bilmeniz lazım. Ona göre düşünün.

gümüş bileklik olabilir eğer takıyorsa. Futbol aşığıysa takımının atkı beresi olabilir, tshirt olabilir, bluetooth kulaklık olabilir.

800 tl ye bir şey bulamazsınız her şey çok pahalı.
Belki bir tişör ya da evde giyebileceği bir şort alabilirsiniz.

benim bir sonraki hediyem şu

oncesinde tasinabilir plakcalar aldim bir yildonumunde - coook begendi
bir dogumgununde favori filminin soundtrack plagini aldim - favorisi oldu
sevgililer gününde taşınabilir projektor aldik ortak - o da favorimiz oldu duvar boyu sinema keyfi, oneririm kesinlikle
bir dogumgununde akilli saat aldim, yuzen eden bisiklete binen biriydi hep kendi hesaplardi kac km yuzmus etmis diye. saat sayesinde simdi sadece anin tadini cikartiyor, saati onun yerine her seyi hesapliyor vs vs
siz de saat tespihten vs ziyade sevdigi seylerin hediyesini alin. ne mesela hobileri? neler yapmayı sever en cok? alkol severse guzel bir viski - viski taşı - kaliteli bardaklar alabilirsin mesela.
ya da piknik barbeku seven biriyse cook kaliteli ayakli barbekuler var onlar mutlu eder. futbolseverse takiminin magazasindan bir sey, balik tutmak isteyip hic yapmadiysa olta, tenis ogrenmek isteyip adım atmadıysa raket, arabasina aşıksa arabada isine yarayacak bir sey vs alabilirsiniz

benim bir sonraki hediyem şu

oncesinde tasinabilir plakcalar aldim bir yildonumunde - coook begendi
bir dogumgununde favori filminin soundtrack plagini aldim - favorisi oldu
sevgililer gününde taşınabilir projektor aldik ortak - o da favorimiz oldu duvar boyu sinema keyfi, oneririm kesinlikle
bir dogumgununde akilli saat aldim, yuzen eden bisiklete binen biriydi hep kendi hesaplardi kac km yuzmus etmis diye. saat sayesinde simdi sadece anin tadini cikartiyor, saati onun yerine her seyi hesapliyor vs vs
siz de saat tespihten vs ziyade sevdigi seylerin hediyesini alin. ne mesela hobileri? neler yapmayı sever en cok? alkol severse guzel bir viski - viski taşı - kaliteli bardaklar alabilirsin mesela.
ya da piknik barbeku seven biriyse cook kaliteli ayakli barbekuler var onlar mutlu eder. futbolseverse takiminin magazasindan bir sey, balik tutmak isteyip hic yapmadiysa olta, tenis ogrenmek isteyip adım atmadıysa raket, arabasina aşıksa arabada isine yarayacak bir sey vs alabilirsiniz

Fotoğraf tutkusu vardı ilk senemizde serinin en son özellikli kamerasını aldım elinden düsürmüyor.
Balık tutmayı sever okta takımı ve malzemelerini almıstım.
Alkol tüketiyor ara ara ama öyle bardak vs tercih etmiyor.
PlayStation almıştım evlilik yıl dönümümüzde. Onunda delisi bir sürü oyunu var daha da oyun almamın manası yok.
Saat vs var 5 6 tane
Arabamız yok motorumuz var onunda malzemelerini geçen ay bitirdi. Onun ismi yazılı motor resimli ruhsatı da aldım...
Şuan işim yok aşırı bütçemi sarsacak bir şey alamam

Fotoğraf tutkusu vardı ilk senemizde serinin en son özellikli kamerasını aldım elinden düsürmüyor.
Balık tutmayı sever okta takımı ve malzemelerini almıstım.
Alkol tüketiyor ara ara ama öyle bardak vs tercih etmiyor.
PlayStation almıştım evlilik yıl dönümümüzde. Onunda delisi bir sürü oyunu var daha da oyun almamın manası yok.
Saat vs var 5 6 tane
Arabamız yok motorumuz var onunda malzemelerini geçen ay bitirdi. Onun ismi yazılı motor resimli ruhsatı da aldım...
Şuan işim yok aşırı bütçemi sarsacak bir şey alamam
lego sever mi? eger severse 3in1 fotograf makinasi seklinde lego hem güzel bir hediye, erkekler lego sever genelde, hem de foto makinasi seklinde, bitirdikten sonra severek sergiler

lego ve foto makinasi seven birine almistik birkac ay önce, cok icimize sinen bir hediye olmustu
simdi cimri sitesinden en ucuz satana baktim, 640 tl. butcene uygun

Motosiklet bakım ve temizlik seti var. Sizin bütçenize de uygun olması lazım. Motor bakımına özen gösteriyorsa çok hoşuna gidebilir.

Back
X