Kızlar eşim ve eltim çok samimi olunca eşimi birçok kez eltimi begenmekle sevmekle asik olmakla hatta iliski icinde olmakla sucladim yanlis birsey yaptim tabi ama simdide icim icimi yiyor adam belki ona farkli bir gözle bakmaya baslamistir diye nasil kurtulacagim bu psikolojiden
Her zaman şunu söylerim olmasını istemediğiniz şeyleri dile getirmeyin. Bir daha bu konudan bahsetmeseniz bile içiniz içinizi yiyecek. Çünkü söyleye söyleye artık eşinizin odak noktası yapmışsınız
Eşini suçlamakla haklımısın peki yani bu düşünceyi sana kim verdi?? Birşeye şahit oldunmu? Yada eşine karşı aşırı kıskanlıgın varmı? Eşine yetememe duygusuda olabilir
Eltini sevmediğin ona düşman oldugunda çok belli ama çirkef bir düşünce. Eğer eşin masumsa düşünce bozukluguda olabilir ama tehlikeli
Bir konu acmistim burda eltim esimin onu kıskandığını ona bilezik alacağını yüzme öğrettiğini vs bir sürü şeyler anlatmıştı sonra eşimin de ona kontör atmasına vs şahit oldum tabi daha pek çok şey yaşandı
Bir konu acmistim burda eltim esimin onu kıskandığını ona bilezik alacağını yüzme öğrettiğini vs bir sürü şeyler anlatmıştı sonra eşimin de ona kontör atmasına vs şahit oldum tabi daha pek çok şey yaşandı
Eski sevgilim beni çalıştığım kurumun patronuyla suçlamıştı. Siz görüşüyorsunuz eminim aşıksin ona. Ve ne oldu biliyor musun? Adamı rüyamda görmeye ve bana yakışıklı geldiğini farketmeye başladım. Detaylı bakıyordum ve gerçekten sevgili olsak nasıl olurdu' ya kadar gitti bu iş. Biliyorum iğrenç ama hepimiz insanız ve ister istemez insanın aklına sokulmuş oluyor ve beyin tüm ihtimalleri düşünüyor.