• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller eşek sutu

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yüzümde güneş lekesi var bunun için eşek kremi iyi gelirmiş .lekeler için eşek sütü kremi kullanan var mi
O neymiş gııı? Havuç kürü iyi gelir... Çok güzel bişey olsa eşeklere yarardı :KK70:Şaka bir yana böyle şeyler kullanma bence canım ne olur ne olmaz. Her gün yeni bişey çıkıyor. Şu kremi bu kremi onlara güvenmiyorum ben. Salyangoz kremi dediler fos çıktı. En iyisi havuç sabunu, havuç kürü yap. 50 faktör güneş kremi kullan. Günde 3-4 kez sürmeyi ihmal etme.

Havuç kuru nasıl oluyo lekeli geçirdiğini ben şu aralar yumurta akı limon kullanıyorum ama daha 1hafta filan oldu ve çok çabuk sıkılıyorum hepsi doğum kontrolden oldu

Cilt doktoruna gorundunuz mu? Annem dogum lekeleri icin expigmenti kullanmisti ve iyi gelmisti. Tabi doktor tavsiyesiyle. Bence siz de doktorun tavsiyelerini dinleyin bu tur seyler ticari amacli oluyor çoğunlukla.

Of of nerdeyse 2 yıldır cilt doktorunun verdiği kullanıyo tu dönem dönem farklı kremler kullandım simidinin iyice bi ara kantaron yağı bi ara sirke falan filan gecmiyo

Of of nerdeyse 2 yıldır cilt doktorunun verdiği kullanıyo tu dönem dönem farklı kremler kullandım simidinin iyice bi ara kantaron yağı bi ara sirke falan filan gecmiyo
Neyin var nasil bi problem cil felansa gecmez güneşe çıkınca tekrarlar

Doğum kontrol hapı nedeniyle oluşan leke ve ağda sonrası oluşan bıyık lekesi

Bi tedaviyi tam olarak bitirmeden digerine gecmeyin ama. Sıkılıp yarida birakmayin yani. Guzellik uzmanina falan gidin olmadi. İnsallah duzelir

Ben liseye giderken duymuştum Isparta'da bir arkadaşımdan. Ama gerçekten kullandı mı benle dalga mı geçti bilmiyorum...:-)

bir arkadaş eşek sütü üzerine çalışıyordu. kanser hastaları üzerinde hücre yenileyici etkileri var. ciddi anlamda zengin bir süt. ama üretimi çok az olduğu için çok pahalı. kremide yapılmış demekki. benim bahsettiğim araştırma 3-4 senelik zaten. ama genelde kanser odaklı çalışılıyor. kremi bulursanız bizlede paylaşın merak ettim içeriğini.

Back
X