Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettiğimiz tüm duaları kabul etsin Rabbim, Allah onu sevdiklerine, evlatlarına bağışlasın. Ben de beklemedeyim keske kapatılmasaydı diğer konu. Bu konuyu açan duyarlı arkadaşıma teşekkür ediyorum.
konuyu açan arkadaşımdan Allah razı olsun.. çok duygulandım kendi adıma.. inşAllah hayırlı haberler alalım..
Şaşkınlığımı anlatamam.O kadar duygulandım ki..Bugüne kadar dualarını eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı.
İyi ki varsınız kızlar..
Şaşkınlığımı anlatamam.O kadar duygulandım ki..Bugüne kadar dualarını eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum hepinize ayrı ayrı.
İyi ki varsınız kızlar..
İyi ki varsınız kızlar..
Buraya konuyu açan arkadaş sanki esen hanımın döneceğini hissetmiş gibi aynı gün konuyu açmış vallahi çok duygulandım ne kadar vefalı insanlar varmış dedim
esen hanım dönmenize herkes gibi çokkk sevindim merak ediyordum sizi dularım sizinle inşALLAH en kısa zamanda atlattırsın![]()