Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Doktor Önerisi

Sonsuz Huzur

Bir Mucize Olsun...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
67
63
3
40
Merhaba sevgili anneler ve değerli anne adayları esenler kadın doğumda doktor önerinizi alabilirmiyim doğumumu orda yapmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim herkez sağlıkla kucağına alsın İnşallah bebişlerini

Ben murat talip kalemliye gidiyordum memnundum.Yalnız hastane çok kalabalık olduğu için öyle aşırı ilgi beklemeyin.Çok güle oynaya da sizinle.ilgilenmez ama kesinlikle aklınızda soru işareti bırakmaz.Haftada bir gün de mesai dışı çalışıyor hastanenin doktorları.O saatlerde gidince eşim de içeri girebiliyordu.Gündüz bazen odada 2 hasta bile oluyordu.

Bayan doktor istersenizde belgin hanıma giden arkadaşlarım çok memnundu.

Ama tekrar ediyorum hastane çok kalabalık.

Bende murat beye gitmeye başladım dediğiniz gibi kalabalık olduğundan çok fazla detaylı anlatım yok ama anlaşılır anlatımı var dediğiniz gibi Umarım sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım sağlıkla gelsinler İnşallah yorum için Teşekkürler

Bende gecen hafta demet çelik e randevu bulup gittim ayni anda iki kisi girdik hicbir aciklama yapmadi ve sadece şu şu testleri yaptir dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…