ESENYURT ESENCAN HASTANESİNE GİDEN VARMİ?

hayattt21

şukurler olsun ♥♥♥Rabbim sana
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
1.323
1.438
Merhaba ist. Esenyurtta bulunan esencan hastanesine giden varmı muhakkak vardır gidenler yardimci olabilirmi acaba ? Dr ve hastane nasil dr secimi kim olmali ? Yorumlari bekliyorum

esencan hastanesine gidiyorum 38 haftalık hamileyim doktorum süreyya merden. memnunum ama bende internette hakkında pek yorum bulamadım işin aslı. muane ücretleri 40 lira normal doğum 650 sezeryan 1000 lira

bir arkadaşım ikizleri için orayı özellikle tercih etmişti. hangi dr. olduğunu bilmiyorum ama. ben orası klinikken başka bölümlerine gitmiştim ve hiç memnun kalmamıştım. akrabalarımdan orada yanlış tedavi görenlerde var. hatta o zaman sahte doktor haberleride yayılmıştı. o yüzden bana çok yakın olmasına ramen hamilelik için tercih edemiyorum. sizleri korkutmak istemem, tabi bu söylediklerim merdiven altı klinik olduğu zamanlarda olanlar. şimdi kocaman hastane yapmışlar o günlere göre çok daha iyidir.

bende esencan sureya merdene gidiyorum gayet memnunum bir kaç arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldılar inşallah bende memnun kalırım.

Sureyya merden i kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hamileligimde kanamam olunca gitmistim ona. Bana yanlış teşhis koydu. Yanlis ilac tedavisi uyguladi. Asla onermiyorum. Benim ve bebegimin hayatını mahvetmek uzerelerdi ki cok şükür yeni doktorum bizi kurtardı. Hastane desen tam vasat. Hic göründüğü gibi degil. Ölmek uzere gitsen parasini tahsil etmeden asla müdahele etmiyolar.

Oradaki en iyi kadin doğum doktoru Billur kupelioglu. Benim doktorum ve gayet memnunum. Süreyya merden diye bi doktor var kötü konuşmak istemiyorum onu sevmedim desem yeterlidir sanırım.

Merhaba ben hamileliğimin ikinci ayında Esencan Hastanesi'ne gitmeye başladım ve doğumumu doktorum Süreyya Merden gerçekleştirdi sürecin başından sonuna kadar merak ettiğim her konuda yardımcı oldu. Hiçbir problem yaşamadığım için size rahatlıkla önerebilirim.

X