esenyurt kiptaş evlerinde oturanlar varmı?

dark3234

Hoşgeldin meleğim kalbime :)
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
824
416
merhaba ben avcılardayım mahalle arasında bir yerde ikameet ediyorum kiralık ev ararken burayı gördüm acaba nasıl biryer siteden memnun musunuz güvenilir mi, aileye uygun mudur ? bana bilgi verinn noluurrr oturduğum yerden hiç memnun değilim

esenyurt dusunuyorsan akbatı dışında bi yer olmasın bence

Bende kiptas evlerinde oturuyorm Esenyurtta degil, silivridekinde oturuyorum, tavsiye olarak evler guzel ama biraz kucuk gibi

dediğiniz sitede oturan tanıdıklarım var....orası esenyurt'un içi değil..kapısında güvenliği olan gayet iyi bir site...herhangi bir sıkıntı yaşamadılar 4 yıldır...evleri de aydınlık ferah...bilginiz olsun istedim....

Valla orayı bilmem de esenyurt iğrenç bir yer.Çocukluğumdan beri burda yaşıyorum .İğrendim,nefret ettim.

Bahsettiğiniz Kiptaş Esenyurt ta değil. Avcılar Firuzköy den hemen sonra. Esenyurt ile alakası yok. Güvenliği olan, güzel bir site. Evler aydınlık ve ferah. En önemlisi yalitimi çok iyi. Oturan yakınım var ve sık giderim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kv ve görümcem oturuyor benim çok hoşuma gitti aile için çocuklar için mahalle arasindaydi daha önceleri simdi siteye tasindilar Kiptaş dört duncu etap yanlis bilmiyorsan ben olsam site tercih ederdim

Esenyurt kiptaş evleri metrobüsün saadetdere durağında, torium avmnin üst taraftaki girşine komşu olan site galiba güzel görünüyordu esenyurt' un içi de sayılmaz tam .

Valla ben 3 yıl otrdum esenyurt innoviada bi sorunum olmadı esenyurt merkezde çalişiyordum ordada sorun olmadı.kiptaş hele güzel yer oturmadım ama emşakcılık yaparken oraya gitmiştim oturanlar memnundu

merhaba ben avcılardayım mahalle arasında bir yerde ikameet ediyorum kiralık ev ararken burayı gördüm acaba nasıl biryer siteden memnun musunuz güvenilir mi, aileye uygun mudur ? bana bilgi verinn noluurrr oturduğum yerden hiç memnun değilim
avcılarda nerde oturuyorsun canım?bende esenyurt innoviadan abcılara tasındım ailemle ve kayınvalidemle aynı apartmana ben mahalleyi sevmiyorum ama kızım için tasındım buraya.site tam bana göre park güvenlik fln:-)

avcılarda nerde oturuyorsun canım?bende esenyurt innoviadan abcılara tasındım ailemle ve kayınvalidemle aynı apartmana ben mahalleyi sevmiyorum ama kızım için tasındım buraya.site tam bana göre park güvenlik fln:-)
Ben de 2 sene oturdum avcılar' da trafik sorunu yüzünden eşimin işyerine yakın bir yere taşınmak zorunda kaldık, avcılar' dayken orayı hiç sevmiyordum ama şimdi özlüyorum valla

Esenyurt= sokakta hiç insan görmemiş gibi bakan bir sürü insan sadece bunu söyleyebilirim yer olarak bence çok güzel ama insanlar berbat bi defa orda bakkala gittim eve dönene kadar taciz üstüne taciz

Ben de 2 sene oturdum avcılar' da trafik sorunu yüzünden eşimin işyerine yakın bir yere taşınmak zorunda kaldık, avcılar' dayken orayı hiç sevmiyordum ama şimdi özlüyorum valla
Rn avcılarda otutuyorum 8 sene önce bauhausum orqya gelin geldim.3 sene öncede esenyurt innoviada oturdum.bende otaları cok seviyorum

X