- 24 Eylül 2013
- 824
- 416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem valla bende yıllardır ordayım anlamadım..Bu esenyurt ta ne var ki bu kadar
avcılarda nerde oturuyorsun canım?bende esenyurt innoviadan abcılara tasındım ailemle ve kayınvalidemle aynı apartmana ben mahalleyi sevmiyorum ama kızım için tasındım buraya.site tam bana göre park güvenlik flnmerhaba ben avcılardayım mahalle arasında bir yerde ikameet ediyorum kiralık ev ararken burayı gördüm acaba nasıl biryer siteden memnun musunuz güvenilir mi, aileye uygun mudur ? bana bilgi verinn noluurrr oturduğum yerden hiç memnun değilim
Ben de 2 sene oturdum avcılar' da trafik sorunu yüzünden eşimin işyerine yakın bir yere taşınmak zorunda kaldık, avcılar' dayken orayı hiç sevmiyordum ama şimdi özlüyorum vallaavcılarda nerde oturuyorsun canım?bende esenyurt innoviadan abcılara tasındım ailemle ve kayınvalidemle aynı apartmana ben mahalleyi sevmiyorum ama kızım için tasındım buraya.site tam bana göre park güvenlik fln
İlginç valla ben orda çaliştimda otursumda hiç başima gelmediEsenyurt= sokakta hiç insan görmemiş gibi bakan bir sürü insan sadece bunu söyleyebilirim yer olarak bence çok güzel ama insanlar berbat bi defa orda bakkala gittim eve dönene kadar taciz üstüne taciz
Rn avcılarda otutuyorum 8 sene önce bauhausum orqya gelin geldim.3 sene öncede esenyurt innoviada oturdum.bende otaları cok seviyorumBen de 2 sene oturdum avcılar' da trafik sorunu yüzünden eşimin işyerine yakın bir yere taşınmak zorunda kaldık, avcılar' dayken orayı hiç sevmiyordum ama şimdi özlüyorum valla