- 4 Haziran 2013
- 301
- 33
- Konu Sahibi kayseriaysen
ABLAM ESENYURTTA BASTON PUSET ARIYOR, ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜNDEN ELDEN ALABİLİRİM DİYOR:) ELİNDE OLANLAR LÜTFEN FOTO EKLEYEBİLİR Mİ. ACİLL LAZIM
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pierre cardin ps 500 gri yeşil rengi var elimde.ama şuan açık değil resim şimdi çekemem. 100 tl ye veririm isterseniz.eldende görebilirsiniz. Bende istanbuldayımkonulara tek tek bakmakta yoruldum. ablam kızı için baston puset arıyor. istanbul esenlerde oturuyor. elinde olanlar lütfen ekleyebilirler mi?
fotosunu yollayayım hemen ablama. dönerim sizebu tarz düşünürmü ablanız, 50tl verebilirim çok az kullandık, toplasan 1 ay etmez, eger dusunurse aynı bu renktir.Eki Görüntüle 1441418
foto eklemeniz mümkün mü aceba?Pierre cardin ps 500 gri yeşil rengi var elimde.ama şuan açık değil resim şimdi çekemem. 100 tl ye veririm isterseniz.eldende görebilirsiniz. Bende istanbuldayım
Ben onu paket yapıp kaldırdım.bir fotoğraf için çok zor bir yerde.aradığınızı bulamazsanız,belki yolunuz bu tarafa yani BEŞİKTAŞ'A düşerse Tlf numaramı veririm bakarsınızfoto eklemeniz mümkün mü aceba?
ESENYURTMUŞ CNM ORASI ESENYURTA UZAK MI?NETTEN ÖREK FOTO VAR MIARABASI YOK ABLAMLARN
ALINTILAMAYI UNUTMUŞUMBen onu paket yapıp kaldırdım.bir fotoğraf için çok zor bir yerde.aradığınızı bulamazsanız,belki yolunuz bu tarafa yani BEŞİKTAŞ'A düşerse Tlf numaramı veririm bakarsınız
alıntıyı unutuyorum hep, fiyat nedir yazar mısınızCanım ben Beylikdüzü'nde oturuyorum oğlumun Chicco Lite Way puseti var bu resimdeki renkten değil kremli lacivertli hatta kışın kullanmak için bebek koruma kılıfı bile duruyor.
Kapanınca baston şeklini alıyor, yer kaplamıyor oğlum 4 yaşında biz 1 yıldır kullanmıyoruz yani toplamda 2 yıl ancak kullanıldı.
Eki Görüntüle 1441998
Benim size Yazdığımı yazın Google da çıkıyo. PIERRE CARDIN ps 500 baston puset. Ayrıca Esenler BEŞİKTAŞ'A uzak değilNETTEN ÖREK FOTO VAR MI BİDE ORSI ESENLERE UZAK MI ARABASI YOK ABLAMLARN
yağmurluk mevcut mu ablam özellikle onu soruyorBenim size Yazdığımı yazın Google da çıkıyo. PIERRE CARDIN ps 500 baston puset. Ayrıca Esenler BEŞİKTAŞ'A uzak değil
Vardı ama ipi kopunca attım. her yerde tek olarak satılıyor zatenyağmurluk mevcut mu ablam özellikle onu soruyor