Bebek İkinci El ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜNDEN BASTON PUSET ARIYORUM

kayseriaysen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
301
33
ABLAM ESENYURTTA BASTON PUSET ARIYOR, ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜNDEN ELDEN ALABİLİRİM DİYOR:) ELİNDE OLANLAR LÜTFEN FOTO EKLEYEBİLİR Mİ. ACİLL LAZIM

Son düzenleme:
konulara tek tek bakmakta yoruldum. ablam kızı için baston puset arıyor. istanbul esenlerde oturuyor. elinde olanlar lütfen ekleyebilirler mi?
Pierre cardin ps 500 gri yeşil rengi var elimde.ama şuan açık değil resim şimdi çekemem. 100 tl ye veririm isterseniz.eldende görebilirsiniz. Bende istanbuldayım

bu tarz düşünürmü ablanız, 50tl verebilirim çok az kullandık, toplasan 1 ay etmez, eger dusunurse aynı bu renktir.
Adsız.jpg

ablamlama linki gönderiyorum o bakıyor:) iki tane kızı var yaşları yakın onun girmeye fırsatı olmuyor, elinizdekileri eklerseniz çok sevinirim. ablam tek tek inceleyip karar verecek çokk acil alması gerek yani

NETTEN ÖREK FOTO VAR MI BİDE ORSI ESENLERE UZAK MI ARABASI YOK ABLAMLARN

Ben onu paket yapıp kaldırdım.bir fotoğraf için çok zor bir yerde.aradığınızı bulamazsanız,belki yolunuz bu tarafa yani BEŞİKTAŞ'A düşerse Tlf numaramı veririm bakarsınız
ALINTILAMAYI UNUTMUŞUM
NETTEN ÖREK FOTO VAR MI BİDE ORSI ESENLERE UZAK MI ARABASI YOK ABLAMLARN

Canım ben Beylikdüzü'nde oturuyorum oğlumun Chicco Lite Way puseti var bu resimdeki renkten değil kremli lacivertli hatta kışın kullanmak için bebek koruma kılıfı bile duruyor.
Kapanınca baston şeklini alıyor, yer kaplamıyor oğlum 4 yaşında biz 1 yıldır kullanmıyoruz yani toplamda 2 yıl ancak kullanıldı.

black%20nightzoom.jpg

Canım ben Beylikdüzü'nde oturuyorum oğlumun Chicco Lite Way puseti var bu resimdeki renkten değil kremli lacivertli hatta kışın kullanmak için bebek koruma kılıfı bile duruyor.
Kapanınca baston şeklini alıyor, yer kaplamıyor oğlum 4 yaşında biz 1 yıldır kullanmıyoruz yani toplamda 2 yıl ancak kullanıldı.

Eki Görüntüle 1441998
alıntıyı unutuyorum hep, fiyat nedir yazar mısınız

BEN HAFTASONU İÇİN MEMLEKETE GİDİYORUM EVDE NET YOK 2 GÜN GİRİŞ YAPAMAYACAĞIM ELİNDE OLANLER EKLESİN LÜTFEN PZT. HEPSİNİ DEĞERLENDİRİRİM

X