eşhedü enlaaa...eve giren mutant

umutsuzca

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
296
186
arkadaşlar az önce mutfağa bi yaratık girdi kelebek desen değil yarasa desen değil ne olduğunu bilemiyorum.bilen varsa aydınlatsın lütfen. sağa sola çarpıp ses çıkartıp duruyor. 1,5 sene öncede farklı bir şehirde bunun 3 katı bişey odama girmişti(vallahi 2 değildir 3 tür) .vurup vurup gazeteyle bilmem neyle öldürememiştik. en son öldürebildiğimde yerde polen tozu gibi tozlar kalmıştı. bu da onun yavrusu evrim geçirmemişi gibi. bilen söylesin Allah aşkına.

bir de çok büyük ama fotoğraflarda küçük çıkıyor.avucunuzun içi büyüklüğünde

not: konu yeri burası olmayabilir ama vallahi çok korktum bütün apartmanı ayağa kaldırcam

20150629_022328.jpg 20150629_022241.jpg 20150629_022222.jpg 20150629_022206.jpg 20150629_022031.jpg

bu nasıl kelebektir böyle. kelebek dediğin sevimli olur. bunun uydu alıcısı gibi antenleri var :KK57::KK57:
Evet, biraz ürkütücü bir görüntüsü var; ama yine de korkmayın. Bilmediğimiz şeylere genelde olumsuz anlamlar yükleyip korkuyoruz insan olarak. Bunun bir kelebek türü olduğunu düşünseydiniz; yani gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey bu yönde olsaydı bu kadar korkar mıydınız? :)

Işığı kapatın, camı açık bırakın ve başka bir odaya geçin eğer çok tedirgin olduysanız. *-*

Cir cir bocegi olabilir mi acaba bizim yayladaki evimizede cok giriyo bunlardan dediginiz gibi saga sola carpip duruyolar.korkutmak istemem ama yapisti mi birakmiyo da bunlar.bana bi kere sirtima yapisti gomlegimi nasil cikardim hatirlamiyorum bile aklim cikacakti korkudan .

Evet, biraz ürkütücü bir görüntüsü var; ama yine de korkmayın. Bilmediğimiz şeylere genelde olumsuz anlamlar yükleyip korkuyoruz insan olarak. Bunun bir kelebek türü olduğunu düşünseydiniz; yani gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey bu yönde olsaydı bu kadar korkar mıydınız? :)

Işığı kapatın, camı açık bırakın ve başka bir odaya geçin eğer çok tedirgin olduysanız. *-*

ya benim bir korkum var gözlerime gelcek diye çok dikkat ederim çok bozuk gözlerim belki ondandır çıktım hemen mutfaktan kapıyıda kapattım

Bu arada google görsellerinde dev güve diye aratirsaniz daha buyukleri de var ben cok karsilastim bunlarla olağan üstü güzel varlıklar ..

X