Sh yan yana yazılınca ş harfi olmuyor haberiniz olsun.
Eşinle konuştun mu bu durumu?Ş sh s rahatsiz etdiyse yabanciyim, otomatik oyle yazmisim. Kimese garip, komik gele bilir, ama ben cok uzuluyorum. Artik psikolog ariyorum bile. Bir yasinda oglum da var, onun icin kabullenmem lazim diyorum ama kafamdan cikaramiyorum bu fikri.
aynen...
bu neyin özentiliği anlamadım....
çok ama çok itici bir yazma şekli ( shekli )
Çok shesiniz.
Kadin yabanciyim dedi Allah askina konudan sapmayin artikMune ergenin canı sıkılmış sheeliyor
şoktayım!Valla bu nasıl adam yaw,pessfikirlerinize ihtiuacim var, cunki caresiz kaldim. Kimseye bishey soyleyemiyorum.
Eshim 30 yashinda, ama hala cocuk gibi. Her sheyi annesine soyluyor, onun fikrini almadan hic birshey yapamiyor. Kayinvalidem evlatlarina ashiri bagli birisi, ve her firsatda kendisini onlari en cok sevdigi kishi oldugunu gortermeye calisan sheyler yapiyor, hic bi zaman eshime “yok” soylemez. Sinava bile annesi ile calisiyor, sipora gidiyor, hocasi da var ama nasil kas cikaricagini bile annesine soruyor, ishinde ne sorun oluyorsa anne ne yapiyim diyo. Annesi de sade bi ogretmen. Bunlara zaten aliskindim, onemsemiyordum, ama son 1 haftada shoka girdim ve patladim. Cinsel ilishkide sorunumuz var, erken bosalma ve orgazm olamama gibi, ve ben bunlari annesine soyledigini, ondan shu sorunlari nasil coze bilecegini sordugunu oyreniyorum. O da utanmada “ oglum bunu bana neden diyorsun?! bu seninle eshinin ikiniz arasinda doktora gidip cozeceginiz problem” demek yerine ogluna klitoris mlitoris diye makalalar gondermish. Artik eshime erkek gibi digil, cocuk gibi bakiyorum, ve ilishkiye girmek bile istemiyorum ki gidib hesabini annesine verir diye.
Sizce bu normalmi? Ya banami anormal geliyo? Ne yapicagimi, kime nasil davranicagimi bilemiyorum artik.
Yahu kadin belli ki turk degil ya da turkiyede yaşamiyor. Simdi sayfalarca “sh” sakasi oku okuyabilirsen
Evet ben de esime hem kiziyorum, hem de kizamiyorum. Oyle buyutulmus cunku, kotu niyyetinden dolayi da yapmiyor, annasinin bunu anlamasi lazim. Ama anlamiyor.Bir anne çocuğuna böyle büyük bir kötülüğü nasıl yapar aklım almıyor gerçekten.. Eşinize kızamadım bile resmen bir bağımlılık yaşıyor, çok yazık.
Kac gundur bunu biliyordum, dun aksam mecbur soyledim bildiyimi ve ondan sonra hic konusmadik, su anda iste.Eşinle konuştun mu bu durumu?
Annesi benim konusmalarindan haberimin oldugunu bilmiyordu, ama oglunun safligindan kullanip soz almaya calisiyo her zaman, kas duzeltmek istedigi halde goz cikariyo. Bence de baska yolum yok, arkadas gibi gormek en iyisi, hiss yok zaten. Esim iyiniyyetli, kalbi temiz biri..
Annesi, bu paylastiklarindan dolayı sizi rahatsız ediyor mu ? Üstünüze geliyor mu ?
Canınızı sıkmıyorsa duymamazlıktan gelin derim.
Bir kv. olarak değilde eşinizin arkadaşı olarak görün.
Son anlattığınız sorunda , kendisiyle ilgili. Anlatması hoş değil ama belkide böyle bir bağ kurmuşlar .
Bunun dışında eşiniz nasıl ?
Böyle bir adamın eşi olsaydım, 4 çocuğum olsa bile boşardım bu ne biçim iş?
Konuşmanız asla işe yaramaz, terapi falan görsün diyeceğim ana onu da anasına yetiştirir ve gitmez..
Anneciği öldüğü zaman emin olun ki eşiniz de ruhen ölecek ve asla toparlanmayacak. bir ölüyle evli kalacaksınız. Çözümsüz bir sorun bu resmen.
Sırf şunu yazmak için girmiştim yazanı görünce aramızda analiz yeteneği olan insanların varlığıyla geri gidiyorum..sayfalarca değil konu kapanana kadar herkes bunu yazacak malum TDK boş vakitlerinde burada..
Kadin yabanciyim dedi Allah askina konudan sapmayin artik
hay ağzına sağlık.. bu kadar belli iken yabancı biri tarafından yazıldığı, ellerinde kırmızı kalem imla düzelecek sayfalarca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?