Eshim annesiz karar veremiyor

Ya çok pardon nerelisiniz ? Nereli olduğunuzu bilmeden s arkasından koyduğunuz h harfine laf etmek istemiyorum ama gerçekten çok rahatsız edici ve itici duruyor.

Ayrıca eşiniz için her öğünde bir doz bebe bisküvili mama tavsiye ederim. Belki o paklar onu.

Bir anne çocuğuna böyle büyük bir kötülüğü nasıl yapar aklım almıyor gerçekten.. Eşinize kızamadım bile resmen bir bağımlılık yaşıyor, çok yazık. Bu tarz konular terapide o kadar zor çalışılıyor ki çünkü kişiye çok doğal geliyor, yıllarca görüp benimsediği şey bu ve o kişiye ait bir kişilik kalmamış oluyor ortada. Annesine sorsanız çok seviyordur, her şeyiyle ilgilenmiştir. Keşke herkes çocuk yetiştirmese. Eşiniz psikoloğa gitsin, en azından bir içgörü kazanması lazım ve biraz törpülenmesi lazım.

Ş sh s rahatsiz etdiyse yabanciyim, otomatik oyle yazmisim. Kimese garip, komik gele bilir, ama ben cok uzuluyorum. Artik psikolog ariyorum bile. Bir yasinda oglum da var, onun icin kabullenmem lazim diyorum ama kafamdan cikaramiyorum bu fikri.
Eşinle konuştun mu bu durumu?

Yani bilemedim. Bir danışman olarak görüp dertlesiyorsa sorun yok gibi geldi bana.

Annesi, bu paylastiklarindan dolayı sizi rahatsız ediyor mu ? Üstünüze geliyor mu ?
Canınızı sıkmıyorsa duymamazlıktan gelin derim.
Bir kv. olarak değilde eşinizin arkadaşı olarak görün.

Son anlattığınız sorunda , kendisiyle ilgili. Anlatması hoş değil ama belkide böyle bir bağ kurmuşlar .
Bunun dışında eşiniz nasıl ?

Kaç yasında Eşiniz zamanla bunun yanlış olduğunu öğretebilirsin..bir cinette bakar ki tam cinetlik mevzu bildiğin delirmiş çığrından çıkmışa döneceksin uzun sürede bir şey anlatığında 'malum çocuksun bunu kimseye anlatma diye uyarmalıyım seni'diye kinayeli laf sokacaksın..her bu hareketi yaptığında alttan alttan dalga gececeksin zamanla utancından büyümesi gerektiğini anlayacak..denenmiş onaylanmış bir durumdur:)

Siz türkler nasıl diyorsunuz??

Bir ergen bizi kekliyor bence shekerim.

şoktayım!Valla bu nasıl adam yaw,pess

Yuhh
Makale ile olmaz ole sevisirken gelsin bizzat gostersin su noktalardan uyarilma su kadar surmeli simdi bu pozisyina gecilmeli diye.
Ne ole yazi gondermek falan

Yahu kadin belli ki turk degil ya da turkiyede yaşamiyor. Simdi sayfalarca “sh” sakasi oku okuyabilirsen

hay ağzına sağlık.. bu kadar belli iken yabancı biri tarafından yazıldığı, ellerinde kırmızı kalem imla düzelecek sayfalarca.

L _Lilac_
eşine sormadın mı ne yapmaya çalışıyormuş diye?
hadi iş güç neyse de, yatak odanızı annene açarken ne düşünüyordun diye?
kadın öğretmense belki biraz anlayışlı biridir. onunla konuşmayı dene.
bu kadarını fazla bulduğunu, huzursuz olduğunu, özel hayatının bu şekilde bilinmesi hakkında onun ne hissedeceğini falan sor...

Böyle bir adamın eşi olsaydım, 4 çocuğum olsa bile boşardım bu ne biçim iş?
Konuşmanız asla işe yaramaz, terapi falan görsün diyeceğim ana onu da anasına yetiştirir ve gitmez..
Anneciği öldüğü zaman emin olun ki eşiniz de ruhen ölecek ve asla toparlanmayacak. bir ölüyle evli kalacaksınız. Çözümsüz bir sorun bu resmen.

Bir anne çocuğuna böyle büyük bir kötülüğü nasıl yapar aklım almıyor gerçekten.. Eşinize kızamadım bile resmen bir bağımlılık yaşıyor, çok yazık.
Evet ben de esime hem kiziyorum, hem de kizamiyorum. Oyle buyutulmus cunku, kotu niyyetinden dolayi da yapmiyor, annasinin bunu anlamasi lazim. Ama anlamiyor.

Eşinle konuştun mu bu durumu?
Kac gundur bunu biliyordum, dun aksam mecbur soyledim bildiyimi ve ondan sonra hic konusmadik, su anda iste.
Annesi benim konusmalarindan haberimin oldugunu bilmiyordu, ama oglunun safligindan kullanip soz almaya calisiyo her zaman, kas duzeltmek istedigi halde goz cikariyo. Bence de baska yolum yok, arkadas gibi gormek en iyisi, hiss yok zaten. Esim iyiniyyetli, kalbi temiz biri.

Katılıyorum.
En doğrusu boşanmak
Ya da kabullenmek. Ki kabullenmek çok zor ve yıpratıcı. İnanın boşanmış anne olmak çok çok daha kolay.

Kadin yabanciyim dedi Allah askina konudan sapmayin artik

hay ağzına sağlık.. bu kadar belli iken yabancı biri tarafından yazıldığı, ellerinde kırmızı kalem imla düzelecek sayfalarca.

Ş yazamayan ama -de/-da bağlacını gayet de doğru yazan yabancı. -de/-da'yı çoğu Türk'ten daha doğru yazıyor ise; ş'yi de basbayağı yazabilir.Ki sonraki mesajlarında yazmış

Size gelirsek sevgili konu sahibesi L _Lilac_ ; kocanız henüz bağımsızlığını ilan edememiş sapık bir ergen. Annesi ondan beter. Modernlik falan değil bu...

Not: konu fake ise berbat, değilse daha da berbat..

Tdk da görevli arkadaşlar hemen konuyo el atmışlar "sh nedir ayyyy midem bulandııı" hey yarabbim bi tek benmi sinir oluyorum acaba bu herşeyi çok bilipte hemen düzeltmek isteyenlere kadın ben yabancıyım demişş hala devam.neyse konuya gelecek olursak.
Eşinizin davranışı hiç normal değil güzelce oturun konuşun bi psikologa gitsin. Bu şekilde çok yıpratıcı bi evlilik olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…