Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveet gectigimiz haziran.daha yeni evliyim.23 yashindayim. Ailesine kizmiyo.herkesle yag bal . Teyzesi ablasi sucsuz.burtek ben sucluyum.ailesine kiyamiyoroynadıgı için eşi kızmış oyuna kaldıranda ablası teyzesi ! neden herkesin bi derdi warya bu arada kac yasındasın bu gectigimiz hazirandami ewlendin?
telden yaziyorum.turkce shriftler yok die boyle yazdimBaşlık "eşimdeki değişim" olmalıydı...
babasi diyorki biz koyde isek.gelin de bizim yanimizda olmali.onun icin burdan gidemiyoruz. Benim kina gecemde kavga cikardi annesi teyzesi. Onlarda suc gormedi eshim.cok zor.nasil olcak evliligim.bazen bosanmak bile dusunuyorum. Annem diyorki sabret.cabuk pesetmehmmm bende haziranın 16da ewlendim bende yeniyim benimde baska sorunum war allah yardimcın olsun ne diyim üzüldüm yani sanki babasına kalmış yaa bu insanlar neden böyle![]()
eveet gectigimiz haziran.daha yeni evliyim.23 yashindayim. Ailesine kizmiyo.herkesle yag bal . Teyzesi ablasi sucsuz.burtek ben sucluyum.ailesine kiyamiyor
eshim de azeri. Universiteni ingilterede okudu.geri kafali cahil de degil aslinda. Keshke hazmetmeseydim.dogru dediniz. Eshim arkamdaysa sabrederim dusundum. Anlamadigim shu ki.kendinimi saklamis,farkli gostermis.aniden nasil degisir insanEşiniz yurtdışında büyümüş dediniz anladığım kadarıyla. Peki nereli eşiniz? Keşke nişanlılık döneminde ailesinin size yaptığı hakaretleri hazmetmeseydiniz. Bir de anne sözünü dinleyen erkekle yuva kurulamaz maalesef. Üzüldüm adınıza.
eshim de azeri. Universiteni ingilterede okudu.geri kafali cahil de degil aslinda. Keshke hazmetmeseydim.dogru dediniz. Eshim arkamdaysa sabrederim dusundum. Anlamadigim shu ki.kendinimi saklamis,farkli gostermis.aniden nasil degisir insan
eshim de azeri. Universiteni ingilterede okudu.geri kafali cahil de degil aslinda. Keshke hazmetmeseydim.dogru dediniz. Eshim arkamdaysa sabrederim dusundum. Anlamadigim shu ki.kendinimi saklamis,farkli gostermis.aniden nasil degisir insanEşiniz yurtdışında büyümüş dediniz anladığım kadarıyla. Peki nereli eşiniz? Keşke nişanlılık döneminde ailesinin size yaptığı hakaretleri hazmetmeseydiniz. Bir de anne sözünü dinleyen erkekle yuva kurulamaz maalesef. Üzüldüm adınıza.
Canım keşke sen de teyzen ablan kaldırdı beni oynamam için git onlara sor hesabını deseydin
Biraz sık dişini belki de köyden dönünce düzelir
Bu arada ben de azeriyim