• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi asker olanlar

merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır evliyim 2 de evladım var eşim asker 2 hafta sonra mardine gidiyor...evliyken çok zor evet bazen dayanacak gücüm kalmıyor...bugün de herşey üstüme üstüme geldi yoruluyorum...herşey ıssız herşey kötü onsuz hiçbir yemeğin tadı yok herşey bomboş onsuz çok kötüyüm bugün çok kötüyüm ya gülmeye çalışıyorum olmuyo çok zor zamana baktıkça daha kötü oluyorum:cry:ne yazdım onu da bilmiyorum şu an acayip içimi dökmek istiyorum çünkü artık birikti gerçekten

Ay daha gecen bu topige yazdin esim askere gidecekti cok sukur bedelli cikti harc borc birikmisimizle kurtulacaz isallah esim yaninda olcak hep tez zamanda herkez kocisine kavusur unarim

merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır evliyim 2 de evladım var eşim asker 2 hafta sonra mardine gidiyor...evliyken çok zor evet bazen dayanacak gücüm kalmıyor...bugün de herşey üstüme üstüme geldi yoruluyorum...herşey ıssız herşey kötü onsuz hiçbir yemeğin tadı yok herşey bomboş onsuz çok kötüyüm bugün çok kötüyüm ya gülmeye çalışıyorum olmuyo çok zor zamana baktıkça daha kötü oluyorum:cry:ne yazdım onu da bilmiyorum şu an acayip içimi dökmek istiyorum çünkü artık birikti gerçekten
Evliyken gerçekten çok zor bide çocuklarınız var daha bir zor gelir insana Allah yardımcınız olsun... Kısa dönem mi yoksa uzun mu bilemiyorum ama zaman öyle de böyle de koyuyor insana düşünmemeye çalışıyorum bnd evliyim 2 yıldır çocuğumuz yok askerlik için erteledik inşallah sağ salim kavuşmak dileğiyle tüm bekleyenler için zaman su gibi akıp gitsin...

Ay daha gecen bu topige yazdin esim askere gidecekti cok sukur bedelli cikti harc borc birikmisimizle kurtulacaz isallah esim yaninda olcak hep tez zamanda herkez kocisine kavusur unarim
Herkes sizin kadar şanslı değil malesef yaştan kaybediyoruz alt sınır 28 miş...

Evliyken gerçekten çok zor bide çocuklarınız var daha bir zor gelir insana Allah yardımcınız olsun... Kısa dönem mi yoksa uzun mu bilemiyorum ama zaman öyle de böyle de koyuyor insana düşünmemeye çalışıyorum bnd evliyim 2 yıldır çocuğumuz yok askerlik için erteledik inşallah sağ salim kavuşmak dileğiyle tüm bekleyenler için zaman su gibi akıp gitsin...
Amin canım sağol güzel dileklerin için...çocuğu ertelemiş olman çok iyi olmuş senin açından...dışardan bakınca çocuk var daha kolay dayanılır gibi görünse de çocuklarla herşey daha zor...eşinin yokluğu çocukların problemleri derken gerçekten yıpranıyor insan...yoruluyor...Allahtan kısa dönem yapıyor eşim bazen uzun dönem olsa ne yapardım diye düşünüyorum öyle teselli ediyorum kendimi:(

Amin canım sağol güzel dileklerin için...çocuğu ertelemiş olman çok iyi olmuş senin açından...dışardan bakınca çocuk var daha kolay dayanılır gibi görünse de çocuklarla herşey daha zor...eşinin yokluğu çocukların problemleri derken gerçekten yıpranıyor insan...yoruluyor...Allahtan kısa dönem yapıyor eşim bazen uzun dönem olsa ne yapardım diye düşünüyorum öyle teselli ediyorum kendimi:KK43:
Evet Allahtan kısa dönem uzun dönem bnmde gözümde büyüyor çok şükür halimize şu aralık ayıda bitince ocak 31,şubat 28,mart 31 derken nisanın 2. Haftası Allahın izniyle sağ salim sevdiceklerimiz yanımızda olacak :-)

Son düzenleme:
Evet Allahtan kısa dönem uzun dönem bnmde gözümde büyüyor çok şükür halimize şu aralıkta ayıda bitince ocak 31,şubat 28,mart 31 derken nisanın 2. Haftası Allahın izniyle sağ salim sevdiceklerimiz yanımızda olacak :-)
ayy ne güzel dedin kız sen öyle deyince bi kısa geldi bana vakit:D

vakit de geçmyo ki geçse de hemen gelse nisan:KK43: şu kızım uyusa bu akşam da hepten bunaldım gece gece şarkı söylüyoruz kızımla:KK43:
Ailenle birlikte mi kalıyorsun cnm inş çabuk geçiçek hep olumlu düşün zor ama insan pozitif düşününce umudunu kaybetmeyince herşey daha güzel oluyor... 1 kızın var diğer çocuğunun cinsiyeti ne küçükler galiba Allah bağışlasın ;-)

Ailenle birlikte mi kalıyorsun cnm inş çabuk geçiçek hep olumlu düşün zor ama insan pozitif düşününce umudunu kaybetmeyince herşey daha güzel oluyor... 1 kızın var diğer çocuğunun cinsiyeti ne küçükler galiba Allah bağışlasın ;-)
Küçükler evet 3 yaşında oğlum 10 aylık da kızım var kaynanamlarla yaşıyorum:)

Maşallah miniklere :-)Allah kolaylık versin Kayınvalide ile zor mu peki?
Yok ya daha kolay bence şu anki durum açısından:)normalde de iyidir kendisi ama ben istiyorum ayrı evde yaşamak eşim askerden gelince artık yeni bir düzene imza atmayı düşünüyoruz:cool:askerlik için beklemiştik zaten eeee o da bitince gelsin rahatlık:KK59:neyse canım ben uyuyorum malum minik uyudu fırsat bu fırsat:KK53:iyi geceleeeeer canım:)

Yok ya daha kolay bence şu anki durum açısından:)normalde de iyidir kendisi ama ben istiyorum ayrı evde yaşamak eşim askerden gelince artık yeni bir düzene imza atmayı düşünüyoruz:cool:askerlik için beklemiştik zaten eeee o da bitince gelsin rahatlık:KK59:neyse canım ben uyuyorum malum minik uyudu fırsat bu fırsat:KK53:iyi geceleeeeer canım:)
Sevindim sorun olmamasına Allah gönlünüze göre versin inşallah..... Uyu tabi iyi geceler cnm :-)

Back
X