• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Azolu Olupta Hamile Kalanlar

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.643
398
arkadaşlar eşi azospermialı olupta hamile kalan arkadaşlarımız varmı aramızda?

tüp bebekte olsa hmile kalan yokmuuu

mrb.lar arkadaşlar eşi azosperm olan sperm bulunan hamıle kalan hamıleliği süren hatta doğum yapan yokmu?varsa yazsın lütfen bizlerede moral olur...

Benim eşim Azospermi idi. TESA ile canlı sperm bulundu ve ilk Tüp tedavisinde hamile kaldım. Umudunuzu yitirmeyin çünkü herzaman umut var.

Benim eşim Azospermi idi. TESA ile canlı sperm bulundu ve ilk Tüp tedavisinde hamile kaldım. Umudunuzu yitirmeyin çünkü herzaman umut var.

a.s.tebrik ederim canım benim eşimdede aynı sorun vardı ama sayı bitkisel bir hapla sıfırdan 28 çıktı İnsan böyle zamanlarda herşeyden çok umuda ihtiyacı oluyor çünkü o umutlarla mücadele edebiliyoruz İNŞALLAH KUCAĞINADA ALIRSIN BEBİŞİNİ.:ecrin_bebek:

:nazar:

teşekkür ederim canım durumu bizimle paylaştığın için çook sevindim senın adına bizede bir umut oldu durumunuz ne kadarlık hamılesın buarada nerede yaptırdın ve kaç embriyo transfer ettıler kaçı tuttu canım çok soru sordum kusura bakma kendıne ve bebişine çok iyi baaaka.s.

:nazar:

teşekkür ederim canım durumu bizimle paylaştığın için çook sevindim senın adına bizede bir umut oldu durumunuz ne kadarlık hamılesın buarada nerede yaptırdın ve kaç embriyo transfer ettıler kaçı tuttu canım çok soru sordum kusura bakma kendıne ve bebişine çok iyi baaaka.s.

Merhaba Tulaycim,

Benim öncelikle tedavim uzun protokoldu. 7 Yumurta toplandı. 5 tanesi çok kaliteli idi 5 tane döllendi en son 3 embriyomuz hayatta kalmayı başardı. 3 embriyo transfer edildi. 1 tanesi tuttu ve şu anda gebeliğin 23 hafta+3 günlük. Oğlumuz yolda
Tedavim Ankara Gürgan Clinic te Timur Gürgana yaptırdım. Sizlerinde hamiş haberlerinizi alacağımıza inanıyorum. Burda benzer problemleri yaşayıp hamile olan çok arkadaş gördüm.

Dryaa22 bitkisel bir ilaçtan bahsetmişsin adını verebilir misin canım? Bizimde sperm ilk testte gözükmedi tekrar yaptıracağız.

canlarım ne kadar sevindim bu hamile olan arkadas bir bizde buraya hamileyim diye yazarız inşallah

benneyaptımki
Dryaa22 bitkisel bir ilaçtan bahsetmişsin adını verebilir misin canım? Bizimde sperm ilk testte gözükmedi tekrar yaptıracağız.

canım bizimde iki testte hiç görülem di sonra eşim gitmiş kendine bu hapı bulmuş yaklaşık 1 ay kadar kullandı sepe naturalin tribulus testerist içinde 100 kapsül var tamamen bitkisel olduğu için hiçbir yan etkide yok güzel haberlerinizi bekliyorum:ecrin_bebek:

Sağol canım. Umarım işe yarar. Bu perşembe doktordayız testi tekrar yaptırıyoruz. Caşkır kökü diye bir bitki aldım aktardan. Kokusu ve tadı çok kötü ama yinede içti. Birde keçi boynuzu kürü yapıyorum bakalım.

Back
X