eşim ankara doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olacak.1.kez oldu şimdi 2.kez doruk hast.de olacak k.hoca doktorumuz.eşi doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olan var mı?veya olacak olan varsa nezaman?fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
meraba canım allah işinizi rast getirsin dr nuz kaan hocamı niye dorukta yapıyoki genartta yapıyodu o..
meraba canım allah işinizi rast getirsin dr nuz kaan hocamı niye dorukta yapıyoki genartta yapıyodu o..
sizin sorun nedir arkadaş.valla adet olmamı bekliyorduk çok şükür oldum bugün 3 gündür ankaradayız.ve batuhan hoca sanırım beni takip edecek.
reyhan cnm sana bi kaç sefer yazdım ama görmedin galiba
sizin mikro tesedede elonge hücreler bulunmuş galiba
öyle okumuştum
peki ne gibi şeyler kullandınız ne kadar tedaviden sonra 2.mikro teseyi olacak eşin
ve ne zaman mikro tese olacak yazarsan sevinirim
inşlh ummadığınız kadar sperm bulunur...
s.a arkadaşım.eşim 1.mikro teseyi genartta oldu 2.neden doruk ta bende bilmiyorum.evet doktorumuz kaan hoca.o dorukta yapacağını söyledi.belki yeni 1 hastane ile anlaşmıştır.amin inş.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.
sizin sorun nedir arkadaş.valla adet olmamı bekliyorduk çok şükür oldum bugün 3 gündür ankaradayız.ve batuhan hoca sanırım beni takip edecek.
merhaba arkadaş.sebebini bilmiyorum.şimdi olgunlaştırmak için çabalıyor doktorumuz k.hoca.siz nerede kime muayene oluyorsunuz?4 benim 4 gn içinde yumurta toplama işi olacak sanırım.pazartesi belli olur eşimde2.teseyi olacak inş.allahın izniyle çıkar.pregnly bulunduğum şehirde 5 tane buldum buluş o bulul aratmadığım yer şehir kalmadı.sonra doktorumuz ovitrelle kullanın dedi.yaklaşık 4 aydır ovitrelle haftada 2 tane.ankaraya geldik geleli 15 gün olacak haftada 1 e indirdi.seninle sürekli irtibatta bulunalım inş.eşlerimiz aynı durumu paylaşıyo haberleşelim ne aşamlar uygulanacak baklaım hayırlısıyla.pregnly bulunan yer neresi hiç 1 yerde yokki?a.e.ol.canım ben buraya msj yazdığımı unutmuşum tesadüfen şimdi okudum
senin denizbuluta anlattığın gibi benim eşimdede elongeler bulundu 1 ay önce şimdi onlarıolgunlaştırmak için prengly verdi oda çükür eczanelerde artıkvar benim eşimde 47xxy kromozom var
seninkinin srunu sebebi neydi...
merhaba arkadaş eşim 1.mikro teseyi 8 ay önce oldu olmadan klomen endol tkullandı.tesede olgunlaşmmaış hücre bulundu sonra her ay hormon tahllillerini maille doktorumuza k.hocaya yolladık o sonuçlara göre ilaç önerdi.testojel 2 ay kullandı.sonra tekrar klomen endol 1 ara endolü bıraktırdı kısa süre klomen sonra pregnly hafta da 2 kez 4 tane çok zor bulduk tesadüfen.ona devam ürünü olarak 4 ay boyunca ovitrelle haftada 2 kez.şimdi sayılı günler kaldı teseye.hormonları çok düzeldi fakat spermiogramdan haberizmiz yok.benim işlemler başladı.tedavi için ankardayız benim durumuma göre eşim tese olacak inş.allahım şu mubarek ayların hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inş.allhaım hepimizin işini gücünü rastgetirsin inşallah.selamlar.
merhaba arkadaş.sebebini bilmiyorum.şimdi olgunlaştırmak için çabalıyor doktorumuz k.hoca.siz nerede kime muayene oluyorsunuz?4 benim 4 gn içinde yumurta toplama işi olacak sanırım.pazartesi belli olur eşimde2.teseyi olacak inş.allahın izniyle çıkar.pregnly bulunduğum şehirde 5 tane buldum buluş o bulul aratmadığım yer şehir kalmadı.sonra doktorumuz ovitrelle kullanın dedi.yaklaşık 4 aydır ovitrelle haftada 2 tane.ankaraya geldik geleli 15 gün olacak haftada 1 e indirdi.seninle sürekli irtibatta bulunalım inş.eşlerimiz aynı durumu paylaşıyo haberleşelim ne aşamlar uygulanacak baklaım hayırlısıyla.pregnly bulunan yer neresi hiç 1 yerde yokki?a.e.ol.
merhaba arkadaş.sebebini bilmiyorum.şimdi olgunlaştırmak için çabalıyor doktorumuz k.hoca.siz nerede kime muayene oluyorsunuz?4 benim 4 gn içinde yumurta toplama işi olacak sanırım.pazartesi belli olur eşimde2.teseyi olacak inş.allahın izniyle çıkar.pregnly bulunduğum şehirde 5 tane buldum buluş o bulul aratmadığım yer şehir kalmadı.sonra doktorumuz ovitrelle kullanın dedi.yaklaşık 4 aydır ovitrelle haftada 2 tane.ankaraya geldik geleli 15 gün olacak haftada 1 e indirdi.seninle sürekli irtibatta bulunalım inş.eşlerimiz aynı durumu paylaşıyo haberleşelim ne aşamlar uygulanacak baklaım hayırlısıyla.pregnly bulunan yer neresi hiç 1 yerde yokki?a.e.ol.
eşim ankara doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olacak.1.kez oldu şimdi 2.kez doruk hast.de olacak k.hoca doktorumuz.eşi doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olan var mı?veya olacak olan varsa nezaman?fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.
slm cnm bızde nısan ayında doruk hastahanesınde ılk tese mızı olduk olgunlasmamıs hucreler bulundu sımdı olgunlastırmak ıcın tedavı goruyoruz eylul ayında tekrar boyama ve tahlıller yapılcak sızınle aynı durumdayız yanı artık arastırmaktan gozumun önunden elonge spermatıd olgunlasmamıs sperm yazıları falan gecıyor kafam cok karısık Allah hepımızın yardımcısı olsun ısteyen herkeze versın rabbım
slm cnm bızde nısan ayında doruk hastahanesınde ılk tese mızı olduk olgunlasmamıs hucreler bulundu sımdı olgunlastırmak ıcın tedavı goruyoruz eylul ayında tekrar boyama ve tahlıller yapılcak sızınle aynı durumdayız yanı artık arastırmaktan gozumun önunden elonge spermatıd olgunlasmamıs sperm yazıları falan gecıyor kafam cok karısık Allah hepımızın yardımcısı olsun ısteyen herkeze versın rabbım
benim eşimde mayıs ayında oldu doruk hastanesinde.bizimde olgunlaşmamış bulundu.şimdi iğne tedavisine ve klomen e devam ediyor.yine eylül ayında boyamalı sperm testi yapılacak.eylül ayında inşallah oralarda görüşürüz.
insallah canım eylul bası gıbı gıdıcez bakalım bı terslık olmazsa hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah bulunurda tup bebege gecerız
bu arada esın hangı ıgneyı kullanıyor prengly mı ovıtrelle mı
daha önce eşin ilaç tedavisi gördü mü? ve sonrasında hangi ilaçlar önerildi? çünkü azda olsa gelişme görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?