Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olan arkadaşlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
eşim ankara doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olacak.1.kez oldu şimdi 2.kez doruk hast.de olacak k.hoca doktorumuz.eşi doruk hastanesinde mikrotese ameliyatı olan var mı?veya olacak olan varsa nezaman?fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar.

meraba canım allah işinizi rast getirsin dr nuz kaan hocamı niye dorukta yapıyoki genartta yapıyodu o..

meraba canım allah işinizi rast getirsin dr nuz kaan hocamı niye dorukta yapıyoki genartta yapıyodu o..

s.a arkadaşım.eşim 1.mikro teseyi genartta oldu 2.neden doruk ta bende bilmiyorum.evet doktorumuz kaan hoca.o dorukta yapacağını söyledi.belki yeni 1 hastane ile anlaşmıştır.amin inş.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

sizin sorun nedir arkadaş.valla adet olmamı bekliyorduk çok şükür oldum bugün 3 gündür ankaradayız.ve batuhan hoca sanırım beni takip edecek.

sizin sorun nedir arkadaş.valla adet olmamı bekliyorduk çok şükür oldum bugün 3 gündür ankaradayız.ve batuhan hoca sanırım beni takip edecek.

reyhan cnm sana bi kaç sefer yazdım ama görmedin galiba
sizin mikro tesedede elonge hücreler bulunmuş galiba
öyle okumuştum
peki ne gibi şeyler kullandınız ne kadar tedaviden sonra 2.mikro teseyi olacak eşin
ve ne zaman mikro tese olacak yazarsan sevinirim
inşlh ummadığınız kadar sperm bulunur...

merhaba arkadaş eşim 1.mikro teseyi 8 ay önce oldu olmadan klomen endol tkullandı.tesede olgunlaşmmaış hücre bulundu sonra her ay hormon tahllillerini maille doktorumuza k.hocaya yolladık o sonuçlara göre ilaç önerdi.testojel 2 ay kullandı.sonra tekrar klomen endol 1 ara endolü bıraktırdı kısa süre klomen sonra pregnly hafta da 2 kez 4 tane çok zor bulduk tesadüfen.ona devam ürünü olarak 4 ay boyunca ovitrelle haftada 2 kez.şimdi sayılı günler kaldı teseye.hormonları çok düzeldi fakat spermiogramdan haberizmiz yok.benim işlemler başladı.tedavi için ankardayız benim durumuma göre eşim tese olacak inş.allahım şu mubarek ayların hürmetine kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inş.allhaım hepimizin işini gücünü rastgetirsin inşallah.selamlar.

insaalah birsuru sperm bulunur Rabbim yar ve yardimciniz olsun canim

canım ben buraya msj yazdığımı unutmuşum tesadüfen şimdi okudum
senin denizbuluta anlattığın gibi benim eşimdede elongeler bulundu 1 ay önce şimdi onlarıolgunlaştırmak için prengly verdi oda çükür eczanelerde artıkvar benim eşimde 47xxy kromozom var
seninkinin srunu sebebi neydi...

merhaba arkadaş.sebebini bilmiyorum.şimdi olgunlaştırmak için çabalıyor doktorumuz k.hoca.siz nerede kime muayene oluyorsunuz?4 benim 4 gn içinde yumurta toplama işi olacak sanırım.pazartesi belli olur eşimde2.teseyi olacak inş.allahın izniyle çıkar.pregnly bulunduğum şehirde 5 tane buldum buluş o bulul aratmadığım yer şehir kalmadı.sonra doktorumuz ovitrelle kullanın dedi.yaklaşık 4 aydır ovitrelle haftada 2 tane.ankaraya geldik geleli 15 gün olacak haftada 1 e indirdi.seninle sürekli irtibatta bulunalım inş.eşlerimiz aynı durumu paylaşıyo haberleşelim ne aşamlar uygulanacak baklaım hayırlısıyla.pregnly bulunan yer neresi hiç 1 yerde yokki?a.e.ol.

cnm benim eşimde 10 ekim 2011 de ankarada kaan beyde mikro tese oldu sperm bulunamadı
olgunlaşmamış elonge hücreler bulundu kaan bey bunları geliştirmek için tedavi ediyor
ameliyat sonrası tedavimizin 9.ayına gireceğiZ
benimde eşim clomen.com vitex.proxeed plus,kullanıyor
2 ay ovitrelle kullandı
3 aydırda haftada 2 adet pregni 5000 kullanıyor
ameliyat sonrası araştırırken senin yazını gördüm elonge hücre çıktığını öğrendim ama
bir türlü seninle irtibata geçemedim
sizin durumunuz bizim için önemli cnm
sizdeki gibi bizdede elongeler bulundu ve geçen ayki ankara yaptırdığımız boyamalı sperm testinde çok fazla elonge bulundu
hatta elongeyide aşmış spermatid olmuş ama sperm olmak için kendini tamamlayamıyormuş
durumunuzu mutlaka yaz cnm
seni çok merak ediyorum
inşlh emekleriniz yer bulur milyonlarca sperm bulunsun
ve o yumuşlarında can bulsun ikizlerin olsun dualarım seninle cnm a.e.o.

Son düzenleme:

canım benim eşimde kaan hocanın hastası bizde yeni prengliyulduk 1500 le başlıycaz bakalım sonra hoca dozunu ayarlıycak bize hoca eğer sperm testinde görürsek spermleri ondan sonra tese yaparız diyo ...doğrusu çıkacağınada ümitli inşaallah hakkımızda hayırlısı olur siz nerde oturuyosunuz ..
buraya sık sık uğrada görüşelim rabbim önümüzü açsın
bu arada canım bizim elongeyle denendi ama 1. döllenmeden öteye geçemedi ..
sizin böyle bi şey oldumu yoksa daha ilk mi olucak ...benim eşim 3 kere tese oldu ..
onun için ben iyice tedavi olup sonra tese olmasını istiyorum...
selametle kal canım iyi ramazanlar.....

slm cnm bızde nısan ayında doruk hastahanesınde ılk tese mızı olduk olgunlasmamıs hucreler bulundu sımdı olgunlastırmak ıcın tedavı goruyoruz eylul ayında tekrar boyama ve tahlıller yapılcak sızınle aynı durumdayız yanı artık arastırmaktan gozumun önunden elonge spermatıd olgunlasmamıs sperm yazıları falan gecıyor kafam cok karısık Allah hepımızın yardımcısı olsun ısteyen herkeze versın rabbım

daha önce eşin ilaç tedavisi gördü mü? ve sonrasında hangi ilaçlar önerildi? çünkü azda olsa gelişme görünüyor.

benim eşimde mayıs ayında oldu doruk hastanesinde.bizimde olgunlaşmamış bulundu.şimdi iğne tedavisine ve klomen e devam ediyor.yine eylül ayında boyamalı sperm testi yapılacak.eylül ayında inşallah oralarda görüşürüz.

insallah canım eylul bası gıbı gıdıcez bakalım bı terslık olmazsa hepımız ıcın dua edıyorum ınsallah bulunurda tup bebege gecerız

daha önce eşin ilaç tedavisi gördü mü? ve sonrasında hangi ilaçlar önerildi? çünkü azda olsa gelişme görünüyor.

dırekt tese oldu esım sonra ılac tedavısıne baslandı 4 bucuk aydırda ovıtrelle ve klomen kullanıyor eylulde tekrar boyama ve tahlıller var inslh bı gelısme vardır

Burada herşeyimizi paylaştık şimdi sıra eşlerimizde artık onlarında paylaşımda bulunduğu eşlerimizin oluşturduğu bir site var. Hipogonadizm.com inşallah faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…