Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olanlar gelin dertleşelimmm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Fulyada muayenehanesi varmış biz de cuma gidicez.. sizin yaşınız kaç arkadaşlar. 5 seneye kök hücre den spermüretilecekmiş. İnşallah ozaman daha erken gelir . Tabi microtese yapıldıktan sonra belki bulunur allahım ümidimiz hala var
Evet Fulya'da yeri biz 3 senelik evliyiz 26 yaşındayım eşim 30 siz?

Emre hoca hangi merkez deydi cnm
Canım bizde Antep'te yaşıyoruz ben çok araştırdım Emre'ye gitmek istedim eşimin panik atağı var uçağa binmek istemedi o yüzden Ankara'ya geldik ama çok şükür panik atak için tedavi gördü iyi şimdi gittik Emre beye yoksa en baştan ben ona gidecektim

BEN 29 eşim 33 canım. Ben çok korkuyorum microtese de bulunamazsa diye ozaman kökhücreyi bekliycez. Nasıl bir hastalık korkunç ya korkunç:KK43:(
İnşaAllah kök hücreyi beklemek zorunda kalmayız tesede çıkar hatta kendiliğinden bile çıkabilir Allahtan Ümit kesilmez bol bol dua edip eşlerimize destek olmalıyız onlar için durum daha zor

biz de emre bakirciogluna gidiyoruz simdilik cok memnunuz cok sukur. cok ilgili bir adam, her zaman geri donus yapiyor ulasilmasi zor degil ve tese konusunda da cok iyi oldugunu duyduk. esim henuz tese olmadi temmuz ayinda olacak insallah, gun belirlemeye calisiyoruz biz de. allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

biz de emre bakirciogluna gidiyoruz simdilik cok memnunuz cok sukur. cok ilgili bir adam, her zaman geri donus yapiyor ulasilmasi zor degil ve tese konusunda da cok iyi oldugunu duyduk. esim henuz tese olmadi temmuz ayinda olacak insallah, gun belirlemeye calisiyoruz biz de. allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.
Yani microtese mi olacak ve öncesinde nasıl bir tedavi uygulandı acaba

Yani microtese mi olacak ve öncesinde nasıl bir tedavi uygulandı acaba

evet microtese olacak, oncesinde bi tedavi uygulanmadi cunku esimin tedavilik bir durumu yok. fsh testesteron fln hepsi normal. biz tansel kaplancan'a da gittik o da tedavilik bir durum yok dedi. direk tese olmasi gerekiyor. tedaviyi fsh'i yuksek, testesteronu dusuk olanlara fln uyguluyorlar. bizim degerler olmasi gerektigi gibi. esim kucukken bir testisinden ameliyat gecirmis, o ameliyat bir tikanikliga yol acmis olabilir diyorlar. bilmiyoruz insallah oyledir de sperm bulunur.

Benim eşimden genetik test istedi emre bey, karyotip analizi fln. 20 günü bulurmuş sonuç. Yaptıran var mı bu neyin nesi ne den isteniyor testislerde sperm hücresi olup olmadığı mı anlaşılcak yani? Hücre olsaydı zaten fsh yüksek çıkmazdı ki. Yaptıran var mı bu testlerden fsh yüksek olup da bu testlerden normal sonuç alan?

Benim eşimden genetik test istedi emre bey, karyotip analizi fln. 20 günü bulurmuş sonuç. Yaptıran var mı bu neyin nesi ne den isteniyor testislerde sperm hücresi olup olmadığı mı anlaşılcak yani? Hücre olsaydı zaten fsh yüksek çıkmazdı ki. Yaptıran var mı bu testlerden fsh yüksek olup da bu testlerden normal sonuç alan?
Bizdende istedi 20 gün dedi 1 ayı buldu ama o sırA Emre hoca yurtdışına çıkmıştı ondan sanırım sonuçlar temiz çıktı bize haftada bir choriomon verdi 3 hafta sonra hormon testi istedi bizimde fsh yüksek

bizden de istedi, ama bizim fsh testesteron fln normal. aslinda istemeyecekti, fsh'i yuksek olanlardan istiyomus ama tese oncesi aklimizda soru isareti kalmasin ben normal cikacagina eminim ama yine de yaptiralim dedi cok sukur hem karyotip hem y kromozom testi normal cikti simdi teseyi bekliyoruz.

bizden de istedi, ama bizim fsh testesteron fln normal. aslinda istemeyecekti, fsh'i yuksek olanlardan istiyomus ama tese oncesi aklimizda soru isareti kalmasin ben normal cikacagina eminim ama yine de yaptiralim dedi cok sukur hem karyotip hem y kromozom testi normal cikti simdi teseyi bekliyoruz.
Tese nezaman olacaksınız .. süreç te birbirimize destek olalım mı . Doktorunuz emre bakırcıoğlu mu? İnşallah sperm bulunur. Yaşlar kaç sizin ? Bizim genetik sonuç çıkmadı hala delircem

Tese nezaman olacaksınız .. süreç te birbirimize destek olalım mı . Doktorunuz emre bakırcıoğlu mu? İnşallah sperm bulunur. Yaşlar kaç sizin ? Bizim genetik sonuç çıkmadı hala delircem

biz teseyi temmuz sonunda olacagiz insallah. evet doktorumuz emre bakircioglu. yaslarimiz 31. genetik sonuc biraz gec cikiyor bizimki de 1 ayi bulmustu. insallah sizinki de iyi cikar bizde bi problem cikmadi

biz teseyi temmuz sonunda olacagiz insallah. evet doktorumuz emre bakircioglu. yaslarimiz 31. genetik sonuc biraz gec cikiyor bizimki de 1 ayi bulmustu. insallah sizinki de iyi cikar bizde bi problem cikmadi
Arkadaşım sizdeki problem neydi. Ben hala test sonucunu bekliyorum.Emre hoca ne dedi olumlu konuştu mu. Neden temmuz sonunu bekliyorsunuz

Back
X