Erkek İnfertilitesi Eşi azosperm olup mikrotese yaptıranlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
Merhaba arkadaşlar.5 yıllık eviyim evliliğimizin ikinci yılında eşim doktora gittiğinde azosperm olduğunu öğrendik.Hemen doktor araştırıp K.Hocayı bulduk 3 yıl yaklaşık tedavi sürecimizde 2 kere özel merkezlerde mikrotese ameliyatı yapıldı.Biz bu aşama ve uğraşlarımızdan ve artık doktorumuzu değiştirmeye karar verdik.Memorial Hastanesi'nde gittik 3.mikrotese için bize gün verdi ve 3.mikrotemizde de bulunmadı:(
4.ameliyatı doktorumuz yapamayacağını testislerin yıranmış olduğunu söyledi.1 yıldır hiç bir tedavi yaptırmıyoruz.Allahtan ümit kesilmez ama neyapacağımızı şaşırdık gerçekten artık çok yorulduk yıllardır ilaç ilaç eşim mahvoldu.Kürler karışımlar.Şuandada sadece kestane balı tüketiyor günlük.İşimiz Allah!a kalmış çaresiziz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Rabbim her isteyene hem salih hem saliha evlatlar nasip etsin inşallah.Arkadaşlar mikrostese ameliyatı yaptıranlar,sperm bulunan bulunmayanlar burada yazışalım.

Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah Allahım zorluklarını kolaylaştırır. . Bizde benden kaynaklı sorun var geçen gittim doktora normalde yüzde 40 olurmuş şans bende 10 civarında olduğunu söyledi önce çok uzuldum ama düşündüm ne yapalım verende belli alanda sonra kendi kendime düşündüm illa benden mi olmalı diye yok bir sürü yardıma muhtaç çocuk var onlardan alırım hiç değilse sevabı olur kendimi iyi insan olarak nitelendiririm dedim Allah kerim Rabbim elbet bir yoluna koyar.. ona güvenip inanmaktan başka çare yok. Benim arkadaşımın eşi de senin gibiydi tek sperm ı 9 yıl sonra buldular ve tüp bebekle hamile kaldı şimdi çocuğu 3 aylık Rabbim yeterli ol desin imkansız yoktur.sağlıcakla kal

mrh arkadaşım burada 2.mikrotesemizde 1 tane bulundu hatta eşim ameliyata alınmadan bana tüp bebek için hazırlıklar yapıldı çıkmayabilirdi de 1 tane çıkınca kafam allak bullak oldu sonradan.neden 1.acaba diye şüphelerim oldu.üstelik ameliyatta çıkıp çıkmayacağı belli bile değildi.2.ameliyatta 1 tane bulundu transfer yapıldı tutmadı malesef:(3.de başka doktora gittik hiç çıkmadı.ve artık 3 defada yıpranmış testisler 4.kez ameliyatı göze alamıyoruz çok üzgünüm.

Merhaba arkadaşlar.5 yıllık eviyim evliliğimizin ikinci yılında eşim doktora gittiğinde azosperm olduğunu öğrendik.Hemen doktor araştırıp K.Hocayı bulduk 3 yıl yaklaşık tedavi sürecimizde 2 kere özel merkezlerde mikrotese ameliyatı yapıldı.Biz bu aşama ve uğraşlarımızdan ve artık doktorumuzu değiştirmeye karar verdik.Memorial Hastanesi'nde gittik 3.mikrotese için bize gün verdi ve 3.mikrotemizde de bulunmadı:KK43:
4.ameliyatı doktorumuz yapamayacağını testislerin yıranmış olduğunu söyledi.1 yıldır hiç bir tedavi yaptırmıyoruz.Allahtan ümit kesilmez ama neyapacağımızı şaşırdık gerçekten artık çok yorulduk yıllardır ilaç ilaç eşim mahvoldu.Kürler karışımlar.Şuandada sadece kestane balı tüketiyor günlük.İşimiz Allah!a kalmış çaresiziz.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Rabbim her isteyene hem salih hem saliha evlatlar nasip etsin inşallah.Arkadaşlar mikrostese ameliyatı yaptıranlar,sperm bulunan bulunmayanlar burada yazışalım.
Canım azosperm sebebiniz ne bizim kilinefelter senduromu biz d bir kere tese olduk kaan hocaya cikmadi ikinci için yüzde beş şans dedi üç tese içinde biraz acele etmişsiniz nasip tabi hersey ama artık testisler kendine gelsin bi kaç yıl en azından bakarsın kök hücre gelir eşinin sağlığı daha önemli Umudunuzu kaybetmeyin allah ol desin yeter kj

mrh arkadaşım burada 2.mikrotesemizde 1 tane bulundu hatta eşim ameliyata alınmadan bana tüp bebek için hazırlıklar yapıldı çıkmayabilirdi de 1 tane çıkınca kafam allak bullak oldu sonradan.neden 1.acaba diye şüphelerim oldu.üstelik ameliyatta çıkıp çıkmayacağı belli bile değildi.2.ameliyatta 1 tane bulundu transfer yapıldı tutmadı malesef:KK43:3.de başka doktora gittik hiç çıkmadı.ve artık 3 defada yıpranmış testisler 4.kez ameliyatı göze alamıyoruz çok üzgünüm.
canım sonu mutlu bitmese de netice de eşinden sperm çımış olması çok güze.bu demek oluyorki vücüdu sperm üretebiliyor.ben sizin çocuğunu olacağına inanıoyroum.bunu hissettim.bence de 3.cüde acele etmisiniz.ama bitkisellerden vazgeçemyinç.bunlar sperm çıkışını sağlayıp arrtırabilir.inşallah sonu gücel olsun.bu arada neden sketane balı, ayrı bir özelliğimi var, ben bilmiyorum.

Merhaba..
Esimle 13 yıldır evliyiz ve bizde bu durumdan muzdaribiz. İlk olarak varikosel ve daha sonra 2 kere tese ameliyatı oldu. Ve hala çocuğumuz yok. Her serde bir hayır vardır illa ki belki bizlerde 20 yil sonra doğal yollarla çocuk sahibi olanlardan oluruz..

mrb canım yazını okurken bi an tereddüt ettim benmi yazdım bunları diye.bizde 5 yıldır evliyiz.aynı dönemlerde çocuk sahibi olma isteğimiz oluşmuş.bizde mehmet ali akman a gittik bi arkadaşımın tavsiyesi ile.testler yapıldı eşime genetik olmadığı anlaşıldı.%20 şans verdi doktorumuz tese olduk çıkmadı...ameliyatı tansel kaplancan yaptı florance şişli de.doktorumuz bir kez daha teseyi önermedi.arı sütü kullanın dedi.bi ihtimal belki bi faydası olur ama kesin tedavi yöntemi budur demiyorum dedi.2015 ekimden beri arı sütü kullanıyoruz,çakşır kullandık,ısırgan suyu,keçi bounuzu,macunlar,polen,yoğurda karıştırılıp yenen baharatlar...şu anda olumlu bi sonuç alamadık.hatta nedendir bilmiyorum bunları kullandıktan sonra eşimde aşırı isteksizlik oluştu.neredeyse ayda bir cinsellik düşünüyo.çok mahrem olacak ama bu cinsellikte başladığı gibi bitiyo.bişeyleri yanlış yaptık ama neyi bilemiyorum.

sizde de böyle bi sorun oldumu teseden sonra

arkadaşlar merhaba eşimde micro tese olacak ve kafamızda çok soru işareti var bir sürü şey okuyunca..Benim sorum tese olduktan sonra eşinizin durumu nasıl oluyor yürümesinde sıkıntı oluyor mu ya da yola çıkmasında biz akşamına döneyi düşünüyoruz ..opu dan sonra mı alıyorlar operasyona.. yardımcı olursanız çok sevinirim

Back
X