- 21 Şubat 2018
- 205
- 43
- 18
- 34
- Konu Sahibi yagmur07-90
eşimde tıkanıklıga bğlı azosperm var prostat kaynaklı tıkanıklıktan dolayı tıkanıklık sorunu olup tese yada microtese harici yöntemler ile sperm elde eden oldumu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Benim eşimde de aynı sorun var. Doktorumuz mikrotese ve sonrasında Tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Haftaya görüşmemiz var bakalım Tüp bebek merkezi nasıl bir harita çizecek haberdar ederim.eşimde tıkanıklıga bğlı azosperm var prostat kaynaklı tıkanıklıktan dolayı tıkanıklık sorunu olup tese yada microtese harici yöntemler ile sperm elde eden oldumu ?
Tıkanıklık nerede tam olarak ve hiç tedavi gördümü eşiniz? hangi merkezde tüp bebek tedavisi yaptırıyorsunuz ? eşinizin hormonları nasıl ?Merhabalar. Benim eşimde de aynı sorun var. Doktorumuz mikrotese ve sonrasında Tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Haftaya görüşmemiz var bakalım Tüp bebek merkezi nasıl bir harita çizecek haberdar ederim.
Sperm çıktımı ameliyatta ?SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah
Eşimin hormon değerleri ,ultrasonu ve muayenesi normaldi o sebeple doktorumuz her şey yolundayken sperm çıkışı olmamasının tek sebebi tıkanıklıktır dedi. Bizim tıkanıklık amleyatla giderilecek bir yerde değilmiş. Mikrotese ile tüpbebek denildi. Biz de Bahçeci ve Medipol den ön görüşme randevusu aldık. Oradan sonra netleşecek sanırım.Tıkanıklık nerede tam olarak ve hiç tedavi gördümü eşiniz? hangi merkezde tüp bebek tedavisi yaptırıyorsunuz ? eşinizin hormonları nasıl ?
cnm eşer tıkanıklık diyosa doppler ultrasonda çıkması lazımdı aslındaEşimin hormon değerleri ,ultrasonu ve muayenesi normaldi o sebeple doktorumuz her şey yolundayken sperm çıkışı olmamasının tek sebebi tıkanıklıktır dedi. Bizim tıkanıklık amleyatla giderilecek bir yerde değilmiş. Mikrotese ile tüpbebek denildi. Biz de Bahçeci ve Medipol den ön görüşme randevusu aldık. Oradan sonra netleşecek sanırım.
Tıkanıklık nerede tam olarak ve hiç tedavi gördümü eşiniz? hangi merkezde tüp bebek tedavisi yaptırıyorsunuz ? eşinizin hormonları nasıl ?
Tıkanıklık iç kısımlarda dedi. FSH LH değerleri çok iyiydi muayenesi falan da iyiydi. Doktor eğer sperm üretimi olmasa bu hormon değerleri böyle olmazdı dedi. Bilmiyorum cnm eşer tıkanıklık diyosa doppler ultrasonda çıkması lazımdı aslında
Benim de kafama takıldı bu durum. Böyle olduğunda pco deniliyor ama benim adetim düzenli muayenemde temizdi kist durumu yok yani anlamadım açıkcası.aslında LH degerinin FSH dan düşük olması gerekir sizde tam tersi
bizim fsh :2,53 lh : 0,1
ben eşinin zannettim bu test sonuçlarını seninse tamam bir sıkıntı yokBenim de kafama takıldı bu durum. Böyle olduğunda pco deniliyor ama benim adetim düzenli muayenemde temizdi kist durumu yok yani anlamadım açıkcası.
Evet benim. Olmasın inşallah ya eşimle ilgili sıkıntı zaten var bir de ben de olmasınben eşinin zannettim bu test sonuçlarını seninse tamam bir sıkıntı yok
Biz celalettin peruda 9 aydır tedavideyiz mayıs ayına kadar daha tedavi görüp ankarada centrum tüp bebekte tüp bebege başlamayı düşünüyoruzEvet benim. Olmasın inşallah ya eşimle ilgili sıkıntı zaten var bir de ben de olmasın
Siz ne yaptınız tedavi başladınız mı durum nedir?
Allah yardımcınız olsunBiz celalettin peruda 9 aydır tedavideyiz mayıs ayına kadar daha tedavi görüp ankarada centrum tüp bebekte tüp bebege başlamayı düşünüyoruz