• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olup tesa,mesa,pesa gibi yöntemlerle sperm elde edilen oldu mu?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yagmur07-90

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
205
43
18
34
eşimde tıkanıklıga bğlı azosperm var prostat kaynaklı tıkanıklıktan dolayı tıkanıklık sorunu olup tese yada microtese harici yöntemler ile sperm elde eden oldumu ?

eşimde tıkanıklıga bğlı azosperm var prostat kaynaklı tıkanıklıktan dolayı tıkanıklık sorunu olup tese yada microtese harici yöntemler ile sperm elde eden oldumu ?
Merhabalar. Benim eşimde de aynı sorun var. Doktorumuz mikrotese ve sonrasında Tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Haftaya görüşmemiz var bakalım Tüp bebek merkezi nasıl bir harita çizecek haberdar ederim.

Merhabalar. Benim eşimde de aynı sorun var. Doktorumuz mikrotese ve sonrasında Tüp bebek tedavisine yönlendirdi. Haftaya görüşmemiz var bakalım Tüp bebek merkezi nasıl bir harita çizecek haberdar ederim.
Tıkanıklık nerede tam olarak ve hiç tedavi gördümü eşiniz? hangi merkezde tüp bebek tedavisi yaptırıyorsunuz ? eşinizin hormonları nasıl ?

SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah

SLM KIZLAR DÜN bahceci tüp bebek merkezini aradım eşim ameliyat sonra kendini baya toparladı kollarını sıvadı hadi başlayalım tekrar dedi dr konuştum 1 ay daha bekliyelim biraz daha toparlansın azo sperm i olan kısılerde ameliyat üzüntu stres daha da azaltabiliyormus sper mi
26/12/2018 de başlayacağim insallah
Sperm çıktımı ameliyatta ?

BİZİM FARKLI BİR AMELİYATTI 3 YIL ONCE AZO SPERMDEN TESA OLDU 4 VEAL TOPLANDI SPERM COK SÜKÜR Bursada soranus tüp bebek merkezinde 3 kez denedi 3. gün emrıosu ama tutmadı simdi ist fulya mustafa bahceciye gideceğim . spermleri tank ile ist la tasıyacım :KK55: insallah orda tedavimle birlikte çözecekler eger sağlam çıkarsa insallah cıkar döllenir cıkmaz sa insallah gerek kalmaz tekrar TESE OLUCAK (EŞİM AĞIR BASKA bir ameliyat oldu )bunu DR LALE hn sordum sakın başlamayalım dediBurası cok ONEMLİ KIZLAR stres sıkıntı amelıyatlar moral bozuklugu spermi etkılıyormus Tedavimi erteledir 3 ay sonra başlıyalım dediler

Tıkanıklık nerede tam olarak ve hiç tedavi gördümü eşiniz? hangi merkezde tüp bebek tedavisi yaptırıyorsunuz ? eşinizin hormonları nasıl ?
Eşimin hormon değerleri ,ultrasonu ve muayenesi normaldi o sebeple doktorumuz her şey yolundayken sperm çıkışı olmamasının tek sebebi tıkanıklıktır dedi. Bizim tıkanıklık amleyatla giderilecek bir yerde değilmiş. Mikrotese ile tüpbebek denildi. Biz de Bahçeci ve Medipol den ön görüşme randevusu aldık. Oradan sonra netleşecek sanırım.

Eşimin hormon değerleri ,ultrasonu ve muayenesi normaldi o sebeple doktorumuz her şey yolundayken sperm çıkışı olmamasının tek sebebi tıkanıklıktır dedi. Bizim tıkanıklık amleyatla giderilecek bir yerde değilmiş. Mikrotese ile tüpbebek denildi. Biz de Bahçeci ve Medipol den ön görüşme randevusu aldık. Oradan sonra netleşecek sanırım.
cnm eşer tıkanıklık diyosa doppler ultrasonda çıkması lazımdı aslında

cnm eşer tıkanıklık diyosa doppler ultrasonda çıkması lazımdı aslında
Tıkanıklık iç kısımlarda dedi. FSH LH değerleri çok iyiydi muayenesi falan da iyiydi. Doktor eğer sperm üretimi olmasa bu hormon değerleri böyle olmazdı dedi. Bilmiyorum ‍♀️
Sizin kendi hormon değerleriniz nasıl acaba? Benimkiler
FSH: 9.43
LH: 10.82
Bir sıkıntı mı var acaba

Evet benim. Olmasın inşallah ya eşimle ilgili sıkıntı zaten var bir de ben de olmasın
Siz ne yaptınız tedavi başladınız mı durum nedir?
Biz celalettin peruda 9 aydır tedavideyiz mayıs ayına kadar daha tedavi görüp ankarada centrum tüp bebekte tüp bebege başlamayı düşünüyoruz

Merhaba benim esimde tikanikliga bagli azospermi vardi epididim bolgesindeymis tikaniklik, ameliyatla 3 tup sperm topladilar. 5 tane 5. gun embriyosu olusmustu, 1 tane transfer edildi ekimde ama malesef negatif ile sonuclandi. subat gibi tekrar denemeyi dusunuyoruz 4 tane dondurulmusumuz var. allah bu zorluklari ceken herkese yardim etsin..

Back
X