Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim bugün kaan bey in yanında randevusu var spermiyogram verdi sabah sonuç öğleden sonra hormon tahlili yazmamış

eşimin üretim olduğu zamanlarda kilosu 70 falanmış bende zamanın yazdıklarından sonra bereber zayıflayalım dedim şimdi 85 kiloda bir de zayıflayalım bakalım belki faydası olur

aaaaaaaaaa didemcim randevun bugünmü inşl herşey yolunda gider arkadaşım

İnş cnm yolunda gider ama umuta gıtmıorm bugun yokmus fulyada merkezlerı varmıs bahceci kliniği oraya gıdıcem zaten aynı merkezmıs ole dedıler yanı sube gıbı bısey heralde farketmez bızım ıcınde sonucta doktor aynı doktor :))
(benımkını gorsen 100 kere aradı benden panık :)) )

online olan kişiler görünmüyor sayfada gene problem var galiba sitede

Son düzenleme:
didem merhaba görünmüyor bağlı olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsin

kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur

Allah rüyalarını gerçek etsin inşallah canım

İnş cnm yolunda gider ama umuta gıtmıorm bugun yokmus fulyada merkezlerı varmıs bahceci kliniği oraya gıdıcem zaten aynı merkezmıs ole dedıler yanı sube gıbı bısey heralde farketmez bızım ıcınde sonucta doktor aynı doktor :))
(benımkını gorsen 100 kere aradı benden panık :)) )

evet canım aynı yer bir farkı yok benim eşimde bahçeciye gitmişti inşl bu paniğiniz heyecanlı mutlu bi sonla noktalanır

didem merhaba görünmüyor bağlı olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsin

inş cnm hemen paylasacagım zaten..Eşim bana dıyorkı.." bole herseyı yazıyomusun sen faydası ne???""
bende dedım sen anlamazsın aslında bugunekadar onlar kadar kımse anlamadı .olumluda olsa olumsuzda olsa herseyı paylasacagmm. delikafadulden
birtek benım ısımmı ole yoksa herkesın eşimi benımkı gıbı anlamıo cok merak edıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım aynı yer bir farkı yok benim eşimde bahçeciye gitmişti inşl bu paniğiniz heyecanlı mutlu bi sonla noktalanır

zaten ılk rand. ıcın aradıgımda emın olamadım hatta tekrar arayacam dedım tekrar arastırdım o sekılde ıkna oldum megersem sadece ısımlerı farklıymıs ekıp aynıymıss kaydirigubbakcemile3 ınsan emın olamıo bıraz daha pipiriklenıo napımm :))))

Merhaba kizlar

GAMZECiGim gecmis olsun allah baterinden korusun canim dikkat et

ESPOiR canim allah yardimcin olsun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

evet canım ne mutlu türküm diyene gurur duyuyorum türk olmaktan...

evet canım hep öyle bebek soracaklar diye insanlarn yüzüne bakmadan lafı uzatmadan uzaklaşıyorum yanlarından allahım yardımcımız olsun kimseden ayrı koymasın bizleri amin

allahım hepimizn yardımcısı olsun canım inşallah hepimizin yüzü güler..

benimde canım karnımın ağrısı başladı dr gittim kalın bağırsaktan şüpelendi ilaç verdi geçmezse bakalılm dedi...

allah yardımcın olsun canım dualarım seninle

hadi canım hakkında hayırlısı olsun bu kadar sabrettin cumaya ne kaldı şunun şurasında

Hayılısı olsun canım.Allah yardımcınız olsun şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.:Saruboceq:

Sagolun kizlar hepinize çok tesekkür ediyorum.
Yavas yavas günüm yaklasiyor.
Bu aksam ignelerimi alicam.
Cuma aksami saat 20h ilk igneme baslicam.
Dualarinizi eksik etmeyin çok çok ihtiyacim var.

hayırlısı olsun canım allah yar ve yardımcın olsun bu mübarek günlerin hatrına yüzü uu hürmetine rabbim sana güellikler bağışlasın inşallah güzel hberlerini ekliyoruzŞeniz

allah hayırlısını versin inşaallah güzel haberlerini alırız canım

belgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.

Sagolun arkadaslar
insallah burdan size güzel haberi vermek nasip olur.

Zcu...arkadaşım klomen yarım tb ama biz hata yaptık emre beye sormadan kafadan 1 aydır klomeni bıraktık ve çıkış 0 oldu yine....neyse bugün başlıcaz tekrar onun yanında gnc ürünleri..antioksida ve argınmax canım başkada bişi yok..biz ot çöğ falanda kullanmıyoruz bakalım zaman daralıyo 1 ay kaldı 3 ekim adetimle başlıcaz.....bu arada para yok kızlar şu özel bayram kredileri hakkında bilgisi olan varmı o şekilde yapabilicez tüp bebeği galiba...hangisinden çeksek karar veremedik....

Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine bebişlerimizi versin inşallah..imtihanımız çok zor kızlar omuzlarım düşüyo kaldıamıyorum sanki korkuyla karışık bir endişe va zayıfladım düşünmekten 48 kiloya düştüm valla istemeden zayıflıyorum buda beni korkutuyo.....

merhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....

selvacim yayirli olsun yegenin
allahim en kisa zamanda sanada nasilp etsin anne olmayi

kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur

ne güzel rüya görmüssün zmancim insallah en kiza zmanda gercek olur

kızlar rüyamla ilgili hayır dualarınız için teşekkür ederim
maşallah topikte herkez tedavi aşamasında eylül ve ekimde toplu hamilelik yaşanıcak desenize eee artık topiğin girişinede kilit koyarız maşallah ne güzel hemen hemen herkezde sperm çıktı yada mtesede bulunma oranı yüksek Rabbim benim gibi olanlarada nasip etsin inşallah Rabbim çok aratmadan şifamızı versin artık hamile kalınca ve dogumda dua edesiniz bana inşallah bizdede bir olmaz olurda sperm çıkar

Back
X