Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çalışıyor olmana çok sevidim.çünkü ben çalışmazken çok eziliyordum.kaynanamın tarafına.ayrıca sorunu kendi üzerine alman çok büyük fedakarlık ve yük bence doğruyu söyle oğularının caresine baksınlar.en azından manevi destek versinler.herşeyi açık açık kaynanana söyle yoksa sana daha çok çoçuk düşürtür.eşinin yanında olmak ayrı.kaynana kayınbaba problemi ayrı.benimkisi asla yardım etmem dedi ve öldü arkasında bir sürü altın kaldı herkes çar çur etti.bize yardım etseydi belki ona hayır dua ederdim.sanki kendi derdimiz yetmiyor gibi birde kaynana kayınbaba problemi yaşıyoruz.bede ünivde zor şartlarda burslarla okudum daha evlendim ve bir sürü sıkıntı fakat rabbim dualarımı kabul etti devlet kapısından iş verdi.kaynanadan eltiden yengeden bir nevi kurtardı.inşanlah hayırlısı ile bebegimize nasip eder inşanlah.bu acıyı yaşayan tüm kardeşlerime yardım et rabbim.:Saruboceq:

ayy canım iyiki çalışıyorum ve ailelerden uzaktayım..benim ailem ankarada, onun ailesi Urfada..çok şükür :)) yan yana olsaydık zaten saç başa girerdim ben kesin :)) dediğin gibi iş çok önemli..benim kayınbabam falan bana çok saygı gösteriyor ve hepsi benden çok çekiniyorlar..birde ben bazen lafımı lönk diye söyleyince şaşırıyorlar...öle gidiyoruz işte denizcim ..sen nerde çalışıyosun canım? ben ünv de araştırma görevlisi olarak çalışıyorum..

günaydın kızlar..önce geçmişi okuyup sonra yazıyorum :)))

BELGİN'cim inş bigün sende uzaklaşırsın ailesinden :)))

bugün güzel geçsin inş hepimiz için :))

çok öpüldünüz..

oo didemde bu gün doktordaymış. didem sende güzel haberlerle gel emi...

ebanacım tsk ederım dun emre beydeydık cok rahatlattı bızı konustu tum detaylarına kadar anlattı sağolsun cok ıyı bır doktor burdan emre beyı tavsıye eden arkadaslarıma cok tsk edıyorum....
Eşimede ameliyat kararı verdı bız musaıt oldugumuz zamanı bıldırecegiz bakalım inş....... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ebanacım tsk ederım dun emre beydeydık cok rahatlattı bızı konustu tum detaylarına kadar anlattı sağolsun cok ıyı bır doktor burdan emre beyı tavsıye eden arkadaslarıma cok tsk edıyorum....
Eşimede ameliyat kararı verdı bız musaıt oldugumuz zamanı bıldırecegiz bakalım inş....... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sizin sorununuz neydi

Eşimede ameliyat kararı verdı bız musaıt oldugumuz zamanı bıldırecegiz bakalım inş....... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/didemcim günaydın hayırlısı olsun eşine mikrotesemi yapıcak emre bey tahlillerinizde ne çıktı azo sperm oluşunun sebebi neymiş sçyledimi benim eşim hipogonodizm inşallah hayırlısı ile güzel onuç alırsınz

güzel sevindim inşallah ameliyat güzel geçer

Eşimede ameliyat kararı verdı bız musaıt oldugumuz zamanı bıldırecegiz bakalım inş....... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/didemcim günaydın hayırlısı olsun eşine mikrotesemi yapıcak emre bey tahlillerinizde ne çıktı azo sperm oluşunun sebebi neymiş sçyledimi benim eşim hipogonodizm inşallah hayırlısı ile güzel onuç alırsınz

cnm eşimin daha onceden kullanmıs oldugu takvıye hormonlarla alakalı olabılırmıs bayramdan oncemı yapalım sonramı dusunuyoruz tabı inş gusel haberler alırız buseferde sizden kendım icın bır doktor onerısı isterimm...:roflol::roflol::roflol: (sonucu almadan hemen hayallerdeyımm):roflol:

canım inşallah Allah yüzünüzü güldürür:Saruboceq:.ilaç falan kullanıyormuydunuz.azo sebebiniz neydi.CADIARZU

didem kızzz hadi hayırlısı inşllah. evet güzel bir görüşme olmuş anlaşılan. güzel haberlerin devamı gelir inşallah canımmm

Back
X