Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben meliselayı görüyorum.... erdimmi ne:1:

bu güzeldi ebana :roflol:zemuszemus peki başka bişilerde görüyomusun :))

bu arada ilişki konusunda bizde öyleyiz..her ay düzenli bir dolu bir boş kafamçokkarıştı ya tutarsa misali..zor oluyor ama napalım :kedi::1:

biz hepsinde sıfırı gördük... umutsuz vakaydı yani.... sonra ne olduysa milyonlara fırladı... bakalım bayramdan sonra test yaptıracak. caymazsa eğer:oklava:

işte kalabalık olduk umutolsun canım umudunu asla yitirme gün doğmadan neler doğuyor umutlarımız olmasa yaşayabilirmiyiz elimizdeki tek şey umut

kızlar ne güzel umutlarınız var bebek konusunda bende yavaş yavaş azalmaya başladı allah gönlünüz3e göre versin

can can niye öyle diyorsun..umut fakirin ekmeğidir..Asla ümidini kaybetme..belki bizimde olmayacak Allah bilir, ama olacağını düşünmek bile insanı mutlu ediyor..bolca isteyeceğiz..yumurtaya can veren rabbime hiç bir şey zor gelmez..

biz hepsinde sıfırı gördük... umutsuz vakaydı yani.... sonra ne olduysa milyonlara fırladı... bakalım bayramdan sonra test yaptıracak. caymazsa eğer:oklava:

eee fırladıktan sonra dondurmadınız mı hiç ?? ya da ondan sonra bi daha yaptırmadınız mı?? ayy keşke bizimde fırlasa :))) valla biz neyiz anlamadım :))) ilk sıfır, ikinci 100000 keşke üçüncüde 100 milyon olsa :))) tabi abartmayım fazla...

melisela yok canım dondurmadık. çünkü sonucu öğrendiğimizde normal düzeydeydi. sonuçtan sonra test birkaç kez tekrarladık. emin olmak için.. sonrasındada tüpbebek için müracat ettik. doktor sonuçlarımıza baktı. bence biraz daha bekleyin normal yolla olur dedi... aynende dediği gibi oldu... yani gerek görmediler.

bizde bayram sonu tatile gidecektik ama bend eenfeksiyon başlamış rahimde doktor ilaç verdi şimdi vazgeçtim bide denizde havuzda mikrıp kapmayım

bencede sevgicim doğru karar vermişsin. enfeksiyon çok kötü yaa.. bendede olmuştu bayağı uğraştırdı. birsürü hap. fitil felan... kendine dikkat et

bide bugün benim kocişe ginseng macunu ile tirüülüs macunu aldık valllah bu tedaviye aldıklarımıza verdiğimiz parayla bir araba alırdık ne paralar döktük allahım artık boş çevirmesin

melisela yok canım dondurmadık. çünkü sonucu öğrendiğimizde normal düzeydeydi. sonuçtan sonra test birkaç kez tekrarladık. emin olmak için.. sonrasındada tüpbebek için müracat ettik. doktor sonuçlarımıza baktı. bence biraz daha bekleyin normal yolla olur dedi... aynende dediği gibi oldu... yani gerek görmediler.

bende bu günler de oldu sandım :))) ama ne güsel yaa..en azından bi tane evladın var ve annesin..ben bazen Allah'ım bana bi tane evlat ver istersen sonra hiç verme diye dua ediyorum..aslında iyi bişey değil ama insanın elinde olmuyor işte..her zaman hayırlısını istemek gerekiyor ama sabırsız davranıyoruz işte be yüzdende olacağı varsada olmuyor..bi de kızlar aslında istediğiniz bişeyi çok söylememek gerekiyormuş..Gizliden istenmesi daha makbülmüş..ben artık bebek istediğimi falan kimseye söylemiyorum :))) zaten söyleyeceğim kadar söyledim ama napim..

bu arada SELVA hoşgeldin..

Back
X