Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
.
İnş devamı gelir..ve herkes YASİN-İ ŞERİFİ bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..

herkese hayırlı gunler.kadır gecenız mubarek olsun.allahım dualarınız kabul etsın.melısela canım bızı neden uunuttun!

CANIM UNUTURMUYUM HİÇ AMA DÜN SADECE ÇEVRİMİÇİ ARKADAŞLARIN ADLARINI SAYMIŞTIM..yOKSA HER ZAMAN TÜM ANNE BABA OLMAK İSTEYEN KARDEŞLERİME DUA EDİYORUM..rABBİM İNŞ KABUL EDER..:Saruboceq:

kızlar herkese selamlar ve herkese hayırlı kandiller..Rabbim bu gecenin hürmetine inşAllah hepimizi bağışlar ve dualarımızı kabul eder..

bu arada dün gece rüyamda ya EBANA sendin yada SEVGİDOLU kardeşim sendin tam çıkaramıyorum şimdi ama biriniz hamileydi..İnş rüyam çıkar ve hamile kalırsınız..

ÇİÇEK00 Canım inş seninde rüyan hayırlara vesile olur..

tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
.
İnş devamı gelir..ve herkes YASİN-İ ŞERİFİ bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..

slm herkese bende varım.:Saruboceq:

benide ekleyebilirmisiniz listeye ben ekleyemiyorum, bende okurum 1 yasin ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH....

1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
6==>DURUDENİZDERYA
7==>ERYASU
.

Arkadaşlar yasini-i şerif okumak isteyen arkadaşlarım saat 22:00 ye kadar isimlerini yazdırırsa çok sevinirim..öpüldünüz..

kızlar herkese selamlar ve herkese hayırlı kandiller..Rabbim bu gecenin hürmetine inşAllah hepimizi bağışlar ve dualarımızı kabul eder..

bu arada dün gece rüyamda ya EBANA sendin yada SEVGİDOLU kardeşim sendin tam çıkaramıyorum şimdi ama biriniz hamileydi..İnş rüyam çıkar ve hamile kalırsınız..

ÇİÇEK00 Canım inş seninde rüyan hayırlara vesile olur..

sagol canim amin insallah

melisela nasılsın canım eşinin memleketine gittiniz mi.moralin nasıl senin ve buradaki tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.bayram arifesi çok yoğun çalışıyoruz nete pek takılamıyorum.ama hep benimle aynı acıyı çeken arkadaşlarım aklımda ezanlar okunurken hep dua ediyorum hepimize.inşanlar bu acılarımız son bulur.

<merhaba kızlarr

Allah dualarınızı kabul etsın ınş.. Yasın okumayı bılmıorm ama :utangac: bıldıgım butun duaları hepımız ıcın okuyacagım.Allahım mubarek gunde dualarımızı kabul edecek inş..

kadr geceniz mübarek olsun kızlar.allahım heeresin dualarını kabul etsin inşallah.EBANA ben senin hikayeni tam hatırlamıyorum.m tesede sıfır çektik demişsin.nasıl oldu peki sonra çocuğun.anlatır mıın biraz canım..

melisela nasılsın canım eşinin memleketine gittiniz mi.moralin nasıl senin ve buradaki tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.bayram arifesi çok yoğun çalışıyoruz nete pek takılamıyorum.ama hep benimle aynı acıyı çeken arkadaşlarım aklımda ezanlar okunurken hep dua ediyorum hepimize.inşanlar bu acılarımız son bulur.

merhaba durucum yok henüz gitmedik..salı akşamı gidiyoruz kısmetse..pazar günü de döneceğiz, anca 13 eylülde nette olurum..bu arada geçen yazdıklarımın hepsini eşim okumuş..bir güsel birbirimize girdik ama çok şükür düzelttik..öyle işte canım..

bizimde ilk sonucumuz azoydu.dört ay boyunca çok detaylı bir biçimde araştırma yapmıştım. sonradan az da olsa sperm çıkışı olduğunu öğrendik. sizleri çok çok iyi anlıyorum. bu gece bütün azo sorununu yaşayan kardeşlerimiz için dua edicem rabbim inşallah kabul eder aminnn..

merhaba durucum yok henüz gitmedik..salı akşamı gidiyoruz kısmetse..pazar günü de döneceğiz, anca 13 eylülde nette olurum..bu arada geçen yazdıklarımın hepsini eşim okumuş..bir güsel birbirimize girdik ama çok şükür düzelttik..öyle işte canım..

eyvah kaş yapalım diye göz mü çıkarttık çok üzüldüm.inşanlah birbirinizin kalbini kırmamışsınızdır.Allah birbirinize olan aşkınızı artırsın koskacaman bir aile olun inşanlah.bilmiyorumkismile

arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller Allahım hepimize hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inş

kandil004og2.jpg

KIZLAR KANDİLİNİZ KUTLU DUALARIMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH

1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
6==>DURUDENİZDERYA
7==>ERYASU
8==>JKLM

canım benı de ekleyın allah kabul etsın ınsalalh

herkesin mübarek kadir gecesi kutlu olsun. allah tekrarını görmeyi nasip etsin. rabbim hepimizin duasını kabul etsin

Back
X