Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öyle canim adi bayram burda haklisin.benim esimde izin alamadi bende annemlerdeydim ordada geleler falan oldu herkesin cocugu vardi.herkes dogumundan cocugun buyumesinden okulundan konusuyor benim konusack biseyim yok bende üzüldüm durumum aklima geldi gerci hic aklimdan cikmiyor da

canim ayni seyleri bende yasadim gittigim yerlerde benden sonra evlenenlerin hep cocugu var kimisi 2. ye hamile kimisi 3. hamile bide sormalari neden olmuyo sendemi sorun esindemi tedavi olmuyormusunuz insan gercekden cok yipraniyo uzulmekden baska bir sey gelmiyo elimizden sirf bu sormalari yuzunden fazla gitmem kalabalik yerlere anca onemli seylerde giderim bilmiyorum bu acimiz bu atesimiz ne zaman sonecek insallah fazla uzun surmezde tez zamanda bizde anne oluruz

canim ayni seyleri bende yasadim gittigim yerlerde benden sonra evlenenlerin hep cocugu var kimisi 2. ye hamile kimisi 3. hamile bide sormalari neden olmuyo sendemi sorun esindemi tedavi olmuyormusunuz insan gercekden cok yipraniyo uzulmekden baska bir sey gelmiyo elimizden sirf bu sormalari yuzunden fazla gitmem kalabalik yerlere anca onemli seylerde giderim bilmiyorum bu acimiz bu atesimiz ne zaman sonecek insallah fazla uzun surmezde tez zamanda bizde anne oluruz

amin canim kavusalim artik
yasadiklarim icimde dag gibi büyüdü icim yaniyor kimseye birsey diyemiyorum

Alllahim sevdigi kuluna dert verirmis demek bizi seviyor
elimizden bisey gelmiyor ancak dua edebiliyoruz allahim insallah kabul eder tum dualarimizi bize hayirli saglikli evlatlar nasip eder söndürür icimizdeki atesi

gamze güçlü ol canım. hep aynı sonuç olacak diye bişey yok. inşallah bu defa üzülen değil sevinen olacaksın. her işte bir hayır vardır canım. bayram tatilide bunu vesile olmuştur inşallah. allah yardımcınız olsun. mücadeleye devam. yılmak yok

dualara devam kızlar. allah sevdiği kulunun dileğini hemen gerçekleştirmezmiş. onun duası hoşuna gidermiş. dua etmeye devam etsin diye. allah dualarınızı kabul etsin inşallah

canim ailelerden kimse bilmiyormu durumunuzu

yok canim bilmiyor ama anladilar sorun oldugunu
annemin yanindaydik ankaraya giderken esim soylemeden gidelim dedi bende yolculuk hali diye tam kapidan ciktim evime gecip ankaraya gitcektik anne biz ankaraya gidiyoruz dedim ama ben daha soylemeden basladim aglamaya zatan gelince soylerim dedim ama anlatamadim gine.annem tek kimin icin gidiyorsunuz ne oldu dedi bende esimin gittigini soyleye bildim ancak.biz gidince cok üzülmüs gellince bisey soylemeden gittin ben napacagimi bilemedim dedi daha nasil anlatiyim herseyi

canım ya hani bi laf var ya. tok açın halinden anlamaz diye. çevremizdeki insanlarda öyle. laf olsun diye konuşuyorlar. karşısındaki insan ne hisseder ne düşünür , kırılırmı , incinirmi diye düşünmezler.

yok canim bilmiyor ama anladilar sorun oldugunu
annemin yanindaydik ankaraya giderken esim soylemeden gidelim dedi bende yolculuk hali diye tam kapidan ciktim evime gecip ankaraya gitcektik anne biz ankaraya gidiyoruz dedim ama ben daha soylemeden basladim aglamaya zatan gelince soylerim dedim ama anlatamadim gine.annem tek kimin icin gidiyorsunuz ne oldu dedi bende esimin gittigini soyleye bildim ancak.biz gidince cok üzülmüs gellince bisey soylemeden gittin ben napacagimi bilemedim dedi daha nasil anlatiyim herseyi

canim bence kimseye soylemeden tek basina cekmek cok zor bu derdi benim tarafimda esimin tarafida biliyor benim annem yok ama kiz kardesimle paylasirim hep oda bana iiy gelir yoksa tek basima cokkk zorrr

canım ya hani bi laf var ya. tok açın halinden anlamaz diye. çevremizdeki insanlarda öyle. laf olsun diye konuşuyorlar. karşısındaki insan ne hisseder ne düşünür , kırılırmı , incinirmi diye düşünmezler.

oyle canim bilip bilmeden anca konusuyorlar kendilerinin tuzu kuru oldugundan kendileri yuksek goruyorlar bence

sıkmayın canınızı. her şey düzelecek. herkes hamile kalacak. bir gün burda herkes çocuklarının yaramazlığını anlatacak

canim bence kimseye soylemeden tek basina cekmek cok zor bu derdi benim tarafimda esimin tarafida biliyor benim annem yok ama kiz kardesimle paylasirim hep oda bana iiy gelir yoksa tek basima cokkk zorrr

onlari üzmekte icimi acitiyor
hayirlisi canim demek ögrenmelerin zamani gelmemis 2 yildir ama artik dayanacak gucum kalmadi ogrenmeleri yakin

Back
X