Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman canım Allah kolaylık versin. rabbim mucize sahibidir. O isterse olmayacak yok. Yoktan var eden Allah inşallah senin mucizenide verir

2 gündür okulluyuz tekrardan. oğlum 2. sınıfa başladı teyzeleri. dilerim Allahtan sizlerede bu duyguyu yaşatsın

sevgili çiçek00 ve zaman cevaplarınız için teşekkürler , zaman sonradan oaln ahstalıklarda m.tese de bulunması içimi rahatlattı biraz, ben kocaeli deyım, istanbul da emre bey i duydum ısmını ama ankaradaki kaan hocayı duymadım nerede oldugu hakkında bılgı verebılırsenız sevınırım. biz elimizden gelenı yapmaya calısıcaz Allah ın izniye, ben calısıyorum ama böyle bır durumda izin vermelerını pek düşünemicem sanırım sevgili espoır umarım herşey yolunda gider hayırlı haberlerını bekliyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun.

arkadaşlar nohut kürünü deneyen ve sonuc alan varmı yada daha once sonuc alanları duydunuzmu. ebana okulmu dedın, şu an düşününce insana cok uzak gibi gelıyor henüz dogum bile yapamayan kadınlar olarak, Allah sana oğlunun öğrenciliğinide damatlıgınıda göstersin, bizim için olan dualarını eksık etme canım

yasemincim yok yok uzak değildir inşallah. banada bir zamanlar öyle geliyordu ama hamdolsun kavuştum oğluma. dualarım hepinize inşallah sizde kavuşacaksınız

BELGİNcim nice mutlu yıllara canım.evlilik yıldönümünü kutlamayı en çok hakeden bizleriz bence.azo derdine rağmen mutlu bir şekilde evliliklerimizi yürütmeyi başarıyoruz.her şeyi unutup bu günün tadını çıkar canımma.s.

Kızlar daha önce tedaviye hazırlananlar yardım rica ediyorum yumurta geliştirme iğnelerinden hangilerini hangi dozda kaçar gün vuruldunuz.??

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin mutlu sonuçla sonuçlanır inş.benim doktorumda süleyman beydi 150 dozla başladım 250 kadar çıktık 10 gün sürdü yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar dozları

belginciğim yıldönümünüz kutlu olsun çoçuklarınızla birlikte sağlıklı sevgi saygı dolu niceee yıllara canım

kaan hoca ankara cebeci kısırlık merkezinde çalışıyor süper bir dr elinden geleni yapıyor diğer drlar hemen gel biçip kesip bakalım azonun tedavi yok derlerken kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor ve çok sayıda kişide spermde çıktı

Slm kızlar bayadır ggiremedim kalp rahatsızlığım çıktı onunla uğraştım ...kafaya takmaktan oluyor neyse....
gamzesezer canım ameliyatın işallah iii geçer canı gönülden istiyorum dua edicem...Adak işallah seninde iii geçer ...espoir iiiii haberini bekliyorumm....

kaan hoca ankara cebeci kısırlık merkezinde çalışıyor süper bir dr elinden geleni yapıyor diğer drlar hemen gel biçip kesip bakalım azonun tedavi yok derlerken kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor ve çok sayıda kişide spermde çıktı

zaman bizde seneye yaza düşünüyoruz tedaviyi bakalım kısmet ama karar veremedik emre bey mi Kaan bey mi bir tesa denememiz var olumsuz genetik test yaptırdık normal çıktı herşey hakımızda hayırlısı bize kimi önerirsin?

mrb kızlar LEYLAK CIM alah sıfa versın gecmıs olsun canım dıkkat et .kalp strese gelmez.BELGIN cım daha uzun uzun bebıslı yıllarınız olsun ınsaaallah.ZAMAN canım ama ne mutlu sana kı hayatına guzel bır yon belırlemısın,guzel aktıvıtelere grmsn.esınle mutlu mesut hayatınıza ınsaalh yakında cıfter cıfter bebekler de gırsn .canım arkadasım.ınssaaallah bız de bırgun anne oluruz.DEMMI canım yumurta gelıstırıcı ıgneye ve dozuna doktor , adetlıyken senın yumurtalarına ,kalıtesıne ,buyuklugune en onemlısı de sayısına gore karar verıryr canım.ben GONAL F ILE yuksek dozda baslamıstım canım 375 e kadar da kullandım.yanı o kadının yumurta rezerıne baglı.bunyeden bunyeye degsyr.allahım yardmcn olsun

mrb arkadaşlar bugün giremedim topiğe misafirm vardı BELGİNcim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun arkadaşım daha nice yılları mutlulukla sağlıkla ve bebeğinle kutlaman dileğimle yeni evlilik yılın size bebek hediye etsin inşl
ZAMANcım gözlerim doldu arkadaşım yazını okuyunca rabbim inşl en kısa zamanda sana mucizesini versin inşl bu çektiklerini düşünebilecek kadar bile fırsatın olmasın emii

buarada ben kendimi yazmayı unuttum eşim bugün test yaptıracaktı ya çok şükür çok güzel gelişmeler var akşam eşim gelsin testin sonucunu ayrıntılı yazacam anlayan arkadaşlarım yorumlarsa sevinirim

BLUEAVCI haydı gozun aydın canım aksam da yazdım ama gormedın sanırım.ınsaalh devamı gelır arkadasım

Back
X