Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş canım yaa..eşim aradı, 1 saat sonra falan sonuçlar çıkacakmış..çok heyecanlıyım..Rabbim inş bizede bir sayı görmeyi nasip eder..
inşallah canım dualarımız sizinle:Saruboceq: Allah hepimizin yüzünü güldürsün.:ecrin_bebek:

dualarım seninle canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

nasılsınız kızlar
melisla hadi hayırlı olsun inşallah tedavinde güzel geçerde artık teyze oluruz uzun süredir halay çekmedik
bluavcı anam maşallah Rabbim sayısını haretlerini arttırsın inşallah artık hayırlısıyla zor kısmı geçtiniz
ooooohhhhh gelsin bebişler kurulsun halaylar
darısı bana inşallah
belgin sen nasılsın iyimisin kaç kere sana yazdım ama cevap vermedin kız kırıldın mı bana noldu buarada siz tedaviye başlamadınız mı hala eylül ekim gibi başlıyacağınızı hatırlıyorum artık başlayın da başteyze olayım şuan zaten burda yoksun okuyunca cevap yazarsan iyi olur eger farkında olmadan kırdıysam sana şarkı söylicem ona göre

Off ben polikistikim 6 aydır glucophage kullanıyordum özellikle düşük doz istememe rağmen süleyman bey benimle maytap geçti ya 3 tane olursa yumurtan falan dedi ısmarlama olmaz dedi ve 2 gün 225 2 gün 150 puregon kalem verdi. Halbuki yaşım 32 yumurta rezervim bi hayli fazla acaba bu glucophage mı azalttı. aşırı uyarım olacak diye korkuyorum. İçimden ben 100 lük kullanırım işine gelirse demek geliyor.senağlama
sağolasın jklm bana sanki süleyman bey benim bünyeme uymayacak şeyler yapıyormuş gibi geliyor çünkü diğer doktorların söylediği gibi olmadı dozlar.
herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada
durudenizderya, y kromozomunda yer alan sperm üretiminden sorumlu genlerde silinme var demektir. Ne yazık ki sperm üretimi gerçekleşmez bu durumda yinede mikrotese ile şansınız olabilir.
İnşallah adakçım.450 liği 150+150+150 üç güne yaydın öyle değil mi? dğeri de 5x75 olsa gerek bense polikistik bünye ve 32 gibi çok da ileri olmayan bir yaşa ve AMH hormonuna göre gayet yeterli rezerve rağmen maksimum dozlarla 2x 225; + 2x150 puregon ile başlatıldım kızgınım. inşallah aşırı uyarım olmaz cuma günü kontrole gideceğim. 1050 lik hazır kalemde 300 kalcak ve 3x100 kullanmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek süleyman bey. tahminim 30 eylül 1 ekim gibi toplama ve mikrotese gerçekleşir. Rabbim hayırlısını yaşatsın bizlere

:ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım,Allah denk getirsin.:Saruboceq:

kızlar hem yaştan ve ilk şanstan dolayı tek embriyo transferi hem de mikrotesede ne kadar sperm bulunacağının belirsizliği nedeniyle ben fazla yumurta istemiyorum. bunu doktora nasıl anlatacağız bilemiyorum. 15-20 yumurtaya ihtiyacım yok ki benim. 8-10 tane yeter. bunu sağlayacak ayarlama yapamıyorlar mı yani? 10 yumurtanın 7 si döllense 4 ü 5. günkü blastokiste kadar gelse biri transfer edilip 3 ü dondurulsa gayet başarılı bence 15 yumurta elde edipte 7-8 donmuş embriyoyu ne yapacağız ki 4-5 çocuk planlamıyoruz sonuçta en fazla 2 olsa dünyalar bizim olur şükürler evreni doldurur.

bunu dr.la konuş istersen vardır onunda bir açıklaması.hem sende rahatlamış olursun.bilmiyorumkismile

Demmicim...yanlış anlaşılma oldu her gün için gonal f 450 mg yapıldı bana yani 3 gün için 1350 mg ediyor sonraki takip eden 5 günde yine hergün için 375 mg kullandım anlatabildimmi arkadaşım.....yani dozlarım gayet yüksekti polikistik overim yok ama bende 25 yaşındayım ve aret denen doktor çok sağlıklı bir rahmim olduğunu söylemişti arkadaşım....15 yumurta olmuştu yani sen yine sor ama dozun fazla olduğunu düşünmüyorum ben arkadaşım....

canım arkadaşım planların çok güzel inşallah herşeyde planladığın gibi olur ama toplanan tüm yumurtalar döllenebilecek kalitede olmuyor kalan döllenenler 5. Güne ulaşamıyor ulaşan ilk defada tutacakmı inşallah tutar ama velevki tutmadı daha fazla embriyo daha çok şans değilmi??mesela yine aret denen doktor bana 15 yumurtan oldu ama en fazla 10 u döllenebilecek durumdaydı malesef sperm bulunamadı demişti yani 5 kayıp çok fazla....bilemiyorum senin başına bu gelicek diye bişi yok zaten ama insan vücudu moto mot planlara uymuyor.....inşallah allah sana istediğin gibi sağlıklı 2 tane bebe verir....

ya arkadaşlar ben bir de bu tek embriyo yasasına herkesin uymadığını düşünüyorum. 2 tane koyuyorlar galiba yine bazı yerlerde. . Ya acaba 2 tane koydurmanın imkanı mümkünü yok mu? eğer yoksa istisnisnalar nasıl oluyor onu anlamıyorum....

canım benim 17 tane yumurtam toplanmıştı 14ü kaliteli çıktı 8 tane döllendi transfer gününe 3 tanesi gelebildi.1 transfer edildi 2.donduruldu .inş ilk seferde tutar temennimiz bu ama bak benim tutmadı gönlüm isterdiki daha fazla dondurulmuşum olsun .toplama işleminden sonra baya sarsıldım ağrım sızım çok oldu ,manevi olarak desen ayrı maddi desen ayrı yıpranıyoruz .elde kaç embriyo kalacak bilinemiyor ki

leylak canım kalbimden rahatsızım demiştin sorun ne acaba

nissan canım kalp atışlarım olmasından 2 katı yüksek ve kalp sıkışması yapıyo son 1 aydır çok aşırı kilo verdim 45 kilo kaldım bu rahatsızlıktan dolayı kızlar.canım aklımdan bir türlü gitmiyo bu ilet çok üzülüyorum:ecrin_bebek:

canım teşekkür ederim

Insallah ebanacim güzel haberi verim.
Kiz erkek fark etmez saglikli olsun hayirli bir evlat olsun gerisi önemsiz.
simdilik hersey yolunda yumurtalarim dinlenmede.
Haftaya çarsamba'dan itibaren yumurta gelistirici igneye baslicam PUREGON;
Hayirlisi olsun. Tedavi biraz uzun sürüyor.

BLUEVCİ gözün aydın canım...inaşşalh sonuna kadr iyi gider herşey...allahım herkese nasip etsin böyle güzel gelişmeleri..biz bu gece 3:30 da çıkıyoruz yola..yarın 9 da m tese var.çok korkuyorum kızlarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…