- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
inşallah senden de güzel haberlerini alırız
inşallah canım dualarımız sizinle:Saruboceq: Allah hepimizin yüzünü güldürsün.:ecrin_bebek:inş canım yaa..eşim aradı, 1 saat sonra falan sonuçlar çıkacakmış..çok heyecanlıyım..Rabbim inş bizede bir sayı görmeyi nasip eder..
inşallah canım dualarımız sizinle:Saruboceq: Allah hepimizin yüzünü güldürsün.:ecrin_bebek:
selam canlar..naılsınız? ben çok şükür hastalandım bugün, evdeyim, izin aldım iş yerinden keyf yapıyorum karın ağrısı çekerek :))) kızlar benimde eşim bugün kan ve sperm testi verdi..bugün alabilirse sonuçları yazarım, olmazsa yarına..lütfen dua edin..topikte güzel şeyler oluyor çok şükür, rabbim hepimize nasip etsin inş..
Off ben polikistikim 6 aydır glucophage kullanıyordum özellikle düşük doz istememe rağmen süleyman bey benimle maytap geçti ya 3 tane olursa yumurtan falan dedi ısmarlama olmaz dedi ve 2 gün 225 2 gün 150 puregon kalem verdi. Halbuki yaşım 32 yumurta rezervim bi hayli fazla acaba bu glucophage mı azalttı. aşırı uyarım olacak diye korkuyorum. İçimden ben 100 lük kullanırım işine gelirse demek geliyor.senağlamacanım öncelikle hayırlı olsun tedavin mutlu sonuçla sonuçlanır inş.benim doktorumda süleyman beydi 150 dozla başladım 250 kadar çıktık 10 gün sürdü yumurtaların gelişimine göre ayarlıyorlar dozları
sağolasın jklm bana sanki süleyman bey benim bünyeme uymayacak şeyler yapıyormuş gibi geliyor çünkü diğer doktorların söylediği gibi olmadı dozlar.mrb kızlar LEYLAK CIM alah sıfa versın gecmıs olsun canım dıkkat et .kalp strese gelmez.BELGIN cım daha uzun uzun bebıslı yıllarınız olsun ınsaaallah.ZAMAN canım ama ne mutlu sana kı hayatına guzel bır yon belırlemısın,guzel aktıvıtelere grmsn.esınle mutlu mesut hayatınıza ınsaalh yakında cıfter cıfter bebekler de gırsn .canım arkadasım.ınssaaallah bız de bırgun anne oluruz.DEMMI canım yumurta gelıstırıcı ıgneye ve dozuna doktor , adetlıyken senın yumurtalarına ,kalıtesıne ,buyuklugune en onemlısı de sayısına gore karar verıryr canım.ben GONAL F ILE yuksek dozda baslamıstım canım 375 e kadar da kullandım.yanı o kadının yumurta rezerıne baglı.bunyeden bunyeye degsyr.allahım yardmcn olsun
durudenizderya, y kromozomunda yer alan sperm üretiminden sorumlu genlerde silinme var demektir. Ne yazık ki sperm üretimi gerçekleşmez bu durumda yinede mikrotese ile şansınız olabilir.herkese merhaba arkadaşlar eşim test yaptırdı. y kromozan testi mikrodelesyon ne demek .ben intenetten biraz araştırdım ama net anlamadım.mikrodelesyon testi yaptıran var mı aranızada
İnşallah adakçım.450 liği 150+150+150 üç güne yaydın öyle değil mi? dğeri de 5x75 olsa gerek bense polikistik bünye ve 32 gibi çok da ileri olmayan bir yaşa ve AMH hormonuna göre gayet yeterli rezerve rağmen maksimum dozlarla 2x 225; + 2x150 puregon ile başlatıldım kızgınım. inşallah aşırı uyarım olmaz cuma günü kontrole gideceğim. 1050 lik hazır kalemde 300 kalcak ve 3x100 kullanmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek süleyman bey. tahminim 30 eylül 1 ekim gibi toplama ve mikrotese gerçekleşir. Rabbim hayırlısını yaşatsın bizleredemmicim.....öncelikle verdiğiniz yeni karar hayırlı olsun..inşallah aynı olan bu doktorlar bizi aynı mutlu sona da ulaştırırlar arkadaşım....ben 3 gün gonal f 450 mg onu takip eden 5 günde gonal f 375 mg vuruldum ayrıca ilk 3 günden sonra ceredoti ve menogon diye 2 çeşit iğne daha devreye girdi....onlarda 5 gün devam etti toplam 8.günün sonunda tüm iğneler bitmişti 11.gün 15 tane yumurtam toplandı....
:ecrin_bebek:hayırlısı olsun canım,Allah denk getirsin.:Saruboceq:Off ben polikistikim 6 aydır glucophage kullanıyordum özellikle düşük doz istememe rağmen süleyman bey benimle maytap geçti ya 3 tane olursa yumurtan falan dedi ısmarlama olmaz dedi ve 2 gün 225 2 gün 150 puregon kalem verdi. Halbuki yaşım 32 yumurta rezervim bi hayli fazla acaba bu glucophage mı azalttı. aşırı uyarım olacak diye korkuyorum. İçimden ben 100 lük kullanırım işine gelirse demek geliyor.senağlama
sağolasın jklm bana sanki süleyman bey benim bünyeme uymayacak şeyler yapıyormuş gibi geliyor çünkü diğer doktorların söylediği gibi olmadı dozlar.
durudenizderya, y kromozomunda yer alan sperm üretiminden sorumlu genlerde silinme var demektir. Ne yazık ki sperm üretimi gerçekleşmez bu durumda yinede mikrotese ile şansınız olabilir.
İnşallah adakçım.450 liği 150+150+150 üç güne yaydın öyle değil mi? dğeri de 5x75 olsa gerek bense polikistik bünye ve 32 gibi çok da ileri olmayan bir yaşa ve AMH hormonuna göre gayet yeterli rezerve rağmen maksimum dozlarla 2x 225; + 2x150 puregon ile başlatıldım kızgınım. inşallah aşırı uyarım olmaz cuma günü kontrole gideceğim. 1050 lik hazır kalemde 300 kalcak ve 3x100 kullanmak istediğimi söyleyeceğim bakalım ne diyecek süleyman bey. tahminim 30 eylül 1 ekim gibi toplama ve mikrotese gerçekleşir. Rabbim hayırlısını yaşatsın bizlere
bunu dr.la konuş istersen vardır onunda bir açıklaması.hem sende rahatlamış olursun.bilmiyorumkismilekızlar hem yaştan ve ilk şanstan dolayı tek embriyo transferi hem de mikrotesede ne kadar sperm bulunacağının belirsizliği nedeniyle ben fazla yumurta istemiyorum. bunu doktora nasıl anlatacağız bilemiyorum. 15-20 yumurtaya ihtiyacım yok ki benim. 8-10 tane yeter. bunu sağlayacak ayarlama yapamıyorlar mı yani? 10 yumurtanın 7 si döllense 4 ü 5. günkü blastokiste kadar gelse biri transfer edilip 3 ü dondurulsa gayet başarılı bence 15 yumurta elde edipte 7-8 donmuş embriyoyu ne yapacağız ki 4-5 çocuk planlamıyoruz sonuçta en fazla 2 olsa dünyalar bizim olur şükürler evreni doldurur.
kızlar hem yaştan ve ilk şanstan dolayı tek embriyo transferi hem de mikrotesede ne kadar sperm bulunacağının belirsizliği nedeniyle ben fazla yumurta istemiyorum. Bunu doktora nasıl anlatacağız bilemiyorum. 15-20 yumurtaya ihtiyacım yok ki benim. 8-10 tane yeter. Bunu sağlayacak ayarlama yapamıyorlar mı yani? 10 yumurtanın 7 si döllense 4 ü 5. Günkü blastokiste kadar gelse biri transfer edilip 3 ü dondurulsa gayet başarılı bence 15 yumurta elde edipte 7-8 donmuş embriyoyu ne yapacağız ki 4-5 çocuk planlamıyoruz sonuçta en fazla 2 olsa dünyalar bizim olur şükürler evreni doldurur.
kızlar hem yaştan ve ilk şanstan dolayı tek embriyo transferi hem de mikrotesede ne kadar sperm bulunacağının belirsizliği nedeniyle ben fazla yumurta istemiyorum. bunu doktora nasıl anlatacağız bilemiyorum. 15-20 yumurtaya ihtiyacım yok ki benim. 8-10 tane yeter. bunu sağlayacak ayarlama yapamıyorlar mı yani? 10 yumurtanın 7 si döllense 4 ü 5. günkü blastokiste kadar gelse biri transfer edilip 3 ü dondurulsa gayet başarılı bence 15 yumurta elde edipte 7-8 donmuş embriyoyu ne yapacağız ki 4-5 çocuk planlamıyoruz sonuçta en fazla 2 olsa dünyalar bizim olur şükürler evreni doldurur.
leylakcigim gecmis olsun canim dikkat et kendine insallah önemli biseyin yoktur
leylak canım kalbimden rahatsızım demiştin sorun ne acaba
mrb kızlar LEYLAK CIM alah sıfa versın gecmıs olsun canım dıkkat et .kalp strese gelmez.BELGIN cım daha uzun uzun bebıslı yıllarınız olsun ınsaaallah.ZAMAN canım ama ne mutlu sana kı hayatına guzel bır yon belırlemısın,guzel aktıvıtelere grmsn.esınle mutlu mesut hayatınıza ınsaalh yakında cıfter cıfter bebekler de gırsn .canım arkadasım.ınssaaallah bız de bırgun anne oluruz.DEMMI canım yumurta gelıstırıcı ıgneye ve dozuna doktor , adetlıyken senın yumurtalarına ,kalıtesıne ,buyuklugune en onemlısı de sayısına gore karar verıryr canım.ben GONAL F ILE yuksek dozda baslamıstım canım 375 e kadar da kullandım.yanı o kadının yumurta rezerıne baglı.bunyeden bunyeye degsyr.allahım yardmcn olsun
espoir demekki ekim sonunda mutlu haberi duyacağız inşallah. hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah hamilelik haberinle topiği şenlendirirsin. umarım hamilelikle sonuçlanır tedavin. içimden oğlun olacakmış gibi geliyor:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?