Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
QUOTE=handenizuz;15299914]slm kizlar nasilsiniz,bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama bugun sabah kanamam oldu daha onceki gibi kahverengi lekelenme falan degil sabah lavaboya gittigimde kip kirmizi kani gordum,hersey cok yolundaydi daha 3 gun once dr a gittik ellerini oynattigini sicradigini gorduk ama bugun ne olduysa kanamam oldu hemen dr umuza kostuk cok sukur kipirdiyor kalbi atiyordu ama amniyon sivisi azalmis daha pazartesi hic bisey yoktu dr su kesen acilmis olabilir dinleneceksin dedi cok sukur kanamam durdu ama aklim su amniyon sivisina takildi neden azaldi nezaman azaldi anlamadim,tamda 3 ay doldu tehlike bitti derken... allahim yardim et.ona bisey olursa ben naparim her sey basa doner her sey[/QUOTE]

kendine iyi bak ve bol bol dinlen canım :nazar::nazar:

kızlar gamze ye ne oldu ben 10 gündür falan yoktum eşi, tese mi oldu yoksa

MELİSELA evet canım anestezili çektircem çok korkuyorum çünkü ben jinekolojik muayenede bile fenalaşan biriyim :kedi: acıya hiç dayanamam o yüzden anestezili çektircem, sonucunuda çok merak ediyorum tüplerimin halini eyvahedigeldismile

UMUTOLSUN sağol iyiym canım sen nasılsın, bizim tedavi kurban bayramından sonraki hafta başlıyo. kaan hoca kasım adetiyle gelin demişti, oda o zamana denk geliyo bakalım...

kızlar gamze nici neydi ya biran hatırlayamadım allah yardımcısı olsun inşallah biraz sonra gelir ve bolca sperm bulundu der

tamam hatırladım bizim gamze sezer daha önce hiç tese olmuşmuyduki eşi

beynim o kadar dolu ve yogun ki anlatamam karşıma tanıdıgım birisi cıksa ismini hatırlayamıyorum

valla ben korkudan çektirmek istemiyodum kaan hocaya çektirmesem olmazmı dedim, çektirmen gerekiyo dedii...

bize de bir gün tüp bebek yaptırmak kısmet olursa bende bildiğim bir yerde çektiririm
ben 6-7 aydır kadın doğumcuma gitmiyorum bu aralar gideceğim sorarım yapıyorlar mı?

MELİSELA evet canım anestezili çektircem çok korkuyorum çünkü ben jinekolojik muayenede bile fenalaşan biriyim :kedi: acıya hiç dayanamam o yüzden anestezili çektircem, sonucunuda çok merak ediyorum tüplerimin halini eyvahedigeldismile

tatlım inş bir sorun yoktur..çok şükür bendede bir sorun çıkmadı..hande rahim filmi çekildiğpi ay hamile kaldı..bende olmadı bu mucize bu ay, inş sende olur canım..

gözün aydın inşallah devamı gelir :sm_cool:

canım benim çok saol..inş en kısa zamanda bebişte olur canım..ya kızlar bişi sorcam..kaan hoca akşam 1 ay sonra gelin diye mail atmış..Sizce adetlemi gideyim..ya güya biz tedavi erteleyecektik ama her işte vardır bir hayır, eşimde gidelim dedi..bakarsınız bizde başlarız gelecek ay :)))

MELİSALA iyi dileklerin için çok sağol canım, ama tabiki herşey ALLAHIN elinde o ol derse olurda benim bebişimin doğal yoldam olması imkansıza yakın hatta imkansız bişi. benim daha önceki msjlarıma denk gelip problemimi okuduysan eşimde 47 xxy klinefelter sendromu dediğimiz kromozom bözukluğu hastalığı var, yani vücut sperm üretmiyo, aranıcak mikroteseyle bulunabilirse bulunucak, ama inşallah senin doğal yoldan olur bebişin :Saruboceq: :Saruboceq:

Back
X