Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar nabersiniz zaman üzülme bacı benim herifte yok gelde berabr sabahlayalım laflarız cay iceriz

vay bacım sağolasın uyuyamıyorumda canımda nsıl sıkılıyor konuşcak birini arıyorum

ağzın bal yesin cicek o nasıl güzel söz inşallah Rabbim nasılda özledim kızlar nasılda ihtiyacım var ah bir olsa babası dün araba bakıyor dedim o araba bize çok büyük gayet ciddi ikizler olunca alıcam anca yeter demez mi ay içim bi hoş oldu Rabbim her şey vaktinde güzel bizede çok geçmeden hayırlısıyla ver
önceden sigara içmezdim ama şimdi dayandım sıgaraya pazar günü paket aldık bugün bitti 1 dal kaldı kimseye açamıyorum derdimi içip iyimi oluyor yok biliyorum ama içiyorum

ya kızlar şurda iki lafın belini kıralım dedim kimse cevap vermedi
canım sıkılır kızlar

bak zamancim allah soyletmis insllah ikizlerin olur

ben evlenmeden önce ikiz cocugum olsun isterdim
evlenince hemen cocugum olacak sanirdim ama olmadi allahim nasip etmedi haylisi boyleymis
elden bisey gelmiyor

bende daha ozamanlar bekarım karnıma bişeyler koyardım anne hamilelik nasıl yakışıyormu derdim hep anne olucam hamile kalcam diye hayal kurardım ama imtahanım oldu

herkesin hayali oluyor nasibimiz boyleymis nerden billelim
ama insallah gercek olacak allahim sen bizim boynumuzu bükük birakma

zaman selam tatlım nasılsın? az yukarıda siagara içiyorum yazdığını gördüm ve üzüldüm ve kızdım akannehir bak ben bıraktım, canımı çektirtme :)) bende geçmişi okuyup yatayım dedim, gitmeden de sana selam vermek istedim bitanem..kendine iyi bak, sabah erken kalkacam yoksa laflardık senle.çok öptüm..

kızlar çok ilginç bir rüya gördüm ondan uyandım yanlızımda biraz tırsdım bakim dedim kimse varmı diye ama yok

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım? inşAllah herkes bugün güzel bir gün geçirir..Ama benim çoook uykum var ya...öpüldünüz..

günaydın topik.....valla aklım DEMMİ DE kaldı inşallah eşinde sperm bulunur bu saatlerde belkide şimdi ameliyatları yapılıyor allah yardımcısı olsun......

Back
X