Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herasles çok sevindim canım, gözünüz aydın. eşin teseden kurtulmuş çok rahatlamışınızdır.

Hemde nasıl canım tahlil sonucunu öğrenirken göz yaşlarına boğuldum.Sanki hamile kalmış gibi:)))Allah buradaki herkese nasip etsin azospermi sorununu aşmayı.Ama sabır ve ilgi gerekiyor.

Slm kızlar benim eşim şubat ayında varikosel ameliyatı geçirdikten sonra azospermi olmuştu.Son 3 aydır sayımız sıfırdı yani.Ama Allah'ıma binlerce şükür ki Kaan hocanın verdiği ilaçlar ve bir bitkisel karışım ile sayımız 2.000.000 a yukseldı hareketlılık sorunumuz var ama olsun azospermi derdini atlattık inşallah:))Yoksa tese olacaktı.Buradaki herkese acil şifalar.
tatlım merhaba çok sevindim senin adına allah bebeğinide kucağına almayı nasip eder inşallah peki kullandığınız bitkisel karşımı nedir sakıncası yoksa tarif verebilirmisin

canım histereskopinin temiz çıkmasına çok sevindim..

çok sağol canım arkadaşım.şimdi de heyecan ve endişe için tedaviyi bekliyoruz..

Hemde nasıl canım tahlil sonucunu öğrenirken göz yaşlarına boğuldum.Sanki hamile kalmış gibi:)))Allah buradaki herkese nasip etsin azospermi sorununu aşmayı.Ama sabır ve ilgi gerekiyor.

çok iyi anlıyorum canım eşim tese olduğunda bizde aynısı yaşadık kendiliğinden çıkmadı ama ameliyatla bulundu şükür. İnşallah tüm arkadaşlarımız aşacak azoyu dua ve sabırla..

tatlım merhaba çok sevindim senin adına allah bebeğinide kucağına almayı nasip eder inşallah peki kullandığınız bitkisel karşımı nedir sakıncası yoksa tarif verebilirmisin

Yukarıdaki cevaplardan birinde açıkladım canım.Satın aldık valla bende içinde ne olduğunu bilmiyorum çünkü üstünde herhangi bir etiket yok.Çerçi hatun diye bir yer var orada azospermi ve oligospermi hastaları için satılıyor.

çok iyi anlıyorum canım eşim tese olduğunda bizde aynısı yaşadık kendiliğinden çıkmadı ama ameliyatla bulundu şükür. İnşallah tüm arkadaşlarımız aşacak azoyu dua ve sabırla..[/QUOTE]

İyi bari ne mutlu size gebelik oluştumu peki denediniz mi tüp bebek?

Yukarıdaki cevaplardan birinde açıkladım canım.Satın aldık valla bende içinde ne olduğunu bilmiyorum çünkü üstünde herhangi bir etiket yok.Çerçi hatun diye bir yer var orada azospermi ve oligospermi hastaları için satılıyor.

çok sağol canım az önce okudum yazdıktan sonra farkettim kusura bakma nette falan baktım ama öyle bir yer nette geçmiyo hani dedim eğer varsa hemen sipariş veririm artık kuru bir ottan bile medet umuyorum belki diye ama inşallah bizde atlatıcaz

canım histereskopi tekrarlayan başarısız tüp bebek tedavilerinde, düşüklerin sebebini araştırmak için veya rahimde herhangi bir kist polip olup olmadığa bakmak için yapılan bi işlerm. anestezi altında küçük bir kamera ile rahmin içine baktılar. Çok şükür bişey çıkmadı içimiz rahatladı.

temiz çıkmasına çok sevindim canım gerisi güzel gelir tedaviniz sonuç verirde kutlarız burda kendine iyi bak pozitif ol arkadaşım

çok sağol canım az önce okudum yazdıktan sonra farkettim kusura bakma nette falan baktım ama öyle bir yer nette geçmiyo hani dedim eğer varsa hemen sipariş veririm artık kuru bir ottan bile medet umuyorum belki diye ama inşallah bizde atlatıcaz

canım ben de baktım sadece fasebookta sayfsı var belki ordan istersek gönderebilirler mi bilemedim

canım inşallah tedaviniz kucağında bir melekle sonuçlanır. haberlerini bekleriz

canım ben de baktım sadece fasebookta sayfsı var belki ordan istersek gönderebilirler mi bilemedim

Valla bir dene istersen canım.Yollayamazlarsa bana burdan yaz ben sana yollayım.Nede olsa bizde aynı sorunları yaşadık başkası da bizim gibi sevinsin çok isterim.Sen haberdar et beni.

Valla bir dene istersen canım.Yollayamazlarsa bana burdan yaz ben sana yollayım.Nede olsa bizde aynı sorunları yaşadık başkası da bizim gibi sevinsin çok isterim.Sen haberdar et beni.

arkadaşım bu hatun dediğin yerin bir telefonu yok mu buradan bizlere versen bir şekilde oraya ulaşsak
nünkün mü acaba verebilmen

merhaba kizlar
demmiden haber yok daha
insallah güzel haberle gelir

Merhaba Nissan
İnşallah hareketlilik sorunu da çözülür ama tüp deneyeceğiz orası kesinleşti en azından.
Ben Adana da yaşıyorum canım burada çerçi hatun diye bir yer var orada azospermi oligospermi hastalıklarına iyi gelen bitkisel bir karışım satıyorlar yaklaşık 1.5 ay kullandık ve sonucunda tahlil yaptırdığımızda bu guzel sonuç ıle karsılastık.Valla üstünde herhangi bir ad yok veya herhangi bir etiket.Kocakarı ilacı işte biz medet umduk ve Allah umutlarımızı boşa çıkarmadı.Sende İstanbulda baharat satan dükkanlara bir bak belki vardır.Ama sanırım buradaki çerçi hatun sadece kendisi yapıyor.

maşallah bacıma hadi darısı kucagına olsun bebeklerle dolsun
şimdi bu karışımı kaça aldın balla karıştırılmış otlarmı var ben almak istesem nasıl alırım benim facemde yokki ya bacım sen bir tel numarası bulamazmısın ay nasıl yapsakta alsak merak ettim

benimkide umut işte kök hücreden başka çaremiz kalmamasına ragmen ya olursa ya bizdede işe yararsa kızlar sizce işe yararmı ayyyy çok merak ettim

Back
X