Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar ve herkese hayırlı cumalar..Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder inş..

harzemcim liste cok güzel olmuş fakat eskileri listeden cıkarıp bizleri ve yeni gelenleri eklersen cok ii olur sen bu işi güzel yapmışsın yenilesene arkadasım listeyi sana zahmet

kızlar eşim haftasonu istanbula gidiyor hasteneyle konuştum az önce spermleri getireceğiz. Rabbim inşallah bişey olmadan gelmesini nasip eder. Sorunsuz bi gelse kaygılarım biraz daha hafifleyecek.

sağol arkadaşım iyiyim...heyecan gerginlik korku....hepsi bende..anneme bile küstüm geçen düşün artık nasıl alıngansam....adetimi bekliyoruz 4 gözle ve endişeyle....nede olsa 2.denememiz....aklımda demmide kaldı aslında umutluyum ondan olumlu olduğuna ama insan yinede korkuyo......sen neler yaptın??
ne yapıyım canım yaa çok yorgunum öğleden sonra izin alayım diyorum ama çok zor oldu vallahi taşınmak iş hepsi bir arada. Kasımda da eğer tedaviye başlarsak bu ay biraz dinlenmek istiyorum. Belgin le ikimizi beklicez inşallah önümüzdeki ay da...

Dün yerine baktığım doğum yapan arkadaşı aradım, telefonu kapatırken ay kızım ağlıyor kusura bakma kapatıyorum dedi. Sinir oldum bir bebek onda var sanki. Yani kötü düşünmek istemiyorum ama niyetini biliyorum. Allah'ım yaaa sen büyüksün, herkesin ağzını kapatalım inşallah, rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine bizleri anne baba olmaktan mahrum bırakmasın. :Saruboceq:

kızlar eşim haftasonu istanbula gidiyor hasteneyle konuştum az önce spermleri getireceğiz. Rabbim inşallah bişey olmadan gelmesini nasip eder. Sorunsuz bi gelse kaygılarım biraz daha hafifleyecek.

inşallah sorunsuz bir şekilde gelir, allah işiniz rast getirsin...

ne yapıyım canım yaa çok yorgunum öğleden sonra izin alayım diyorum ama çok zor oldu vallahi taşınmak iş hepsi bir arada. Kasımda da eğer tedaviye başlarsak bu ay biraz dinlenmek istiyorum. Belgin le ikimizi beklicez inşallah önümüzdeki ay da...

Dün yerine baktığım doğum yapan arkadaşı aradım, telefonu kapatırken ay kızım ağlıyor kusura bakma kapatıyorum dedi. Sinir oldum bir bebek onda var sanki. Yani kötü düşünmek istemiyorum ama niyetini biliyorum. Allah'ım yaaa sen büyüksün, herkesin ağzını kapatalım inşallah, rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine bizleri anne baba olmaktan mahrum bırakmasın. :saruboceq:

inşallah arkadaşım ekimde bizim kasımda da sizin belginle güzel haberlerinizi alırız....öyle aptal saptal şeylerede kulak asma sakın insanların kendi ayıbı..düşmez kalkmaz bir allahtır....fikirsiz insanların bizleri üzmesine izin vermeyelim....inşallah arkadaşım burdaki herkes bir gün bebek sahibi olacak....

daha öncede yazmıştım sanırım görmedin gelincik....ben senin hikayeni bilmiyorum ameliyattamı çıktı spermler ve kaç tane??dah aönce hiç denedinzimi ayrıca neden taşıyorsunki spermleri....

Demmiyi merak ediyorum...haftasonuda nete giremiyorum ben..pazartesiye kaldı....en sonunda adet olup merkeze gittiğimde kendim görücem onu :) o müsait değil anlaşılan.....

inşallah sorunsuz bişekilde getirirsiniz canım. eşin mi getirecek yani nasıl oluyor bu işlemler bilmiyorum da hastane özel bir taşıma sağlıyormu malum dondurulmuşlar ya ondan

adak sen nasılsın canım adet belirtiler başladımı sen şimdi telaşlısındır da inşallah yolunda gider her istediğn

canım öncelikle geçmiş olsun dayına allah acil şifalar versin seninle yaşıtız sen kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır azo ile uğraşıyorsunuz
canım biz geçen salı 7 yılımızı doldurduk ve 4 yıldır azoyla şavaşıyoruz malesef siz..

HERKESE HAYIRLI CUMALAR
rabbim bu mübarek günde bizlerin dualarını kabul etsin hepimize hayırlı zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin belgincim biz 3.5 yıllkı evliyiz eşimin azo olduğunu 5 aydır biliyoruz 1.5 aydır tedavi görüyor eşim pregnyl 5000 ve fostimon 150 kullanıyor bakalım hayırlısı eşimin azo oluşunun sebebi hipogonodizm tedavi edilebilirmiş ilaçla blueavcinin eşi ile aynı onlar çıkışı yakaladı bakalım biz ne zaman buluca

günaydın arkadaşlar DÜN ÇERÇİ HATUN DİYE BİR İSİM GEÇMİŞTİYA FACE ARKADAŞLIK TEKLİF EDİP MESAJ YOLLADIM AZO VE OLİGOSPERM İÇİN BİTKİSEL HAZIRLIYOMUŞSUNUZ ADINI VE FİYATINI VE TEL ÖĞRENEBİLİRMİYİM DEDİM ODA CEVAP VERMİŞ BU KARIŞIMLAR İLAÇ DEĞİL GIDA TAKVİYESİDİR BURDAN BİR İSİM VERMEM MÜMKÜN DEĞİL TEL NO VERİM DEMİŞ 0322 232 70 78 0532 661 53 13 arkadaşlar inşl yardımcı olmuşumdur

ADAK1985 kullanıcısından alıntı
genelde düzenlidir ama biliyosun heyecan stres tavan yaptı bende...sende hemen arkamdaymışsın arkadaşım...ama sizde sperm vardı demi arkadaşım yani eşin ameliyat falan olmıcak...ben pek senin hikayeni bilmiyorum nasıl sı arkadaşım ???

canım biz 3 yıl oldu azo ile uğraşmaya başlayalı. bu zaman zarfında 2 kez memorial hastensinde tedavi oldum. ilki temmuz 2008 oldu. eşimde 47xxy kromozom bozukluğu ve geç inmemiş testis ameliyatı olmasından dolayı azospermi. ilk mikrotesede sperm bulundu şükür artanları donduruldu 2. tedavimde o spermleri kullandık.fakat ikisindede gebelik olmadı. şimdi 3. tedaviye başlayacağız Allah nasip ederse onda da bu spermleri kullanacağız eğer kaliteleri iyi olursa. doktor belki tekrardan bulanamayabilir dedi. ama bu sefer istanbulda olmayacağım tedavimi. başka bi hastaneye taşıyacağız spermleri orda olacağım.şuanki en büyük kaygımız o. herhangi birşey olmadan taşınabilmesi. sizin azonun sebebi neydi ilk tedavin sanırım?

adakçım yazmıştım ben sana cevap ama sen görmemişin sanırım.yukarı kopyaladım.istanbul bizi çok yordu oyüzden kendi evimizde daha rahat ederiz stresimiz, sıkıntımız daha az olur diye bulunduğumuz şehre taşıyoruz canım.

inşallah sorunsuz bişekilde getirirsiniz canım. eşin mi getirecek yani nasıl oluyor bu işlemler bilmiyorum da hastane özel bir taşıma sağlıyormu malum dondurulmuşlar ya ondan

nissan biz de acemiyiz açıkcası iki hastaneylede görüştük taşınabilirmiş. eşim getirecek termos içine azot konuluyomuş onun içinde gelecek. çözülmeden gelebiliyormuş o zaman.

Back
X