- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar az önce yazmayı unuttum allah bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
kızlar eşim haftasonu istanbula gidiyor hasteneyle konuştum az önce spermleri getireceğiz. Rabbim inşallah bişey olmadan gelmesini nasip eder. Sorunsuz bi gelse kaygılarım biraz daha hafifleyecek.
ne yapıyım canım yaa çok yorgunum öğleden sonra izin alayım diyorum ama çok zor oldu vallahi taşınmak iş hepsi bir arada. Kasımda da eğer tedaviye başlarsak bu ay biraz dinlenmek istiyorum. Belgin le ikimizi beklicez inşallah önümüzdeki ay da...sağol arkadaşım iyiyim...heyecan gerginlik korku....hepsi bende..anneme bile küstüm geçen düşün artık nasıl alıngansam....adetimi bekliyoruz 4 gözle ve endişeyle....nede olsa 2.denememiz....aklımda demmide kaldı aslında umutluyum ondan olumlu olduğuna ama insan yinede korkuyo......sen neler yaptın??
kızlar eşim haftasonu istanbula gidiyor hasteneyle konuştum az önce spermleri getireceğiz. Rabbim inşallah bişey olmadan gelmesini nasip eder. Sorunsuz bi gelse kaygılarım biraz daha hafifleyecek.
ne yapıyım canım yaa çok yorgunum öğleden sonra izin alayım diyorum ama çok zor oldu vallahi taşınmak iş hepsi bir arada. Kasımda da eğer tedaviye başlarsak bu ay biraz dinlenmek istiyorum. Belgin le ikimizi beklicez inşallah önümüzdeki ay da...
Dün yerine baktığım doğum yapan arkadaşı aradım, telefonu kapatırken ay kızım ağlıyor kusura bakma kapatıyorum dedi. Sinir oldum bir bebek onda var sanki. Yani kötü düşünmek istemiyorum ama niyetini biliyorum. Allah'ım yaaa sen büyüksün, herkesin ağzını kapatalım inşallah, rabbim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine bizleri anne baba olmaktan mahrum bırakmasın. :saruboceq:
inşallah canım allah yardımcınız olsun
inşallah sorunsuz bir şekilde gelir, allah işiniz rast getirsin...
canım biz geçen salı 7 yılımızı doldurduk ve 4 yıldır azoyla şavaşıyoruz malesef siz..canım öncelikle geçmiş olsun dayına allah acil şifalar versin seninle yaşıtız sen kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır azo ile uğraşıyorsunuz
inşallah sorunsuz bişekilde getirirsiniz canım. eşin mi getirecek yani nasıl oluyor bu işlemler bilmiyorum da hastane özel bir taşıma sağlıyormu malum dondurulmuşlar ya ondan