Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sonuçta daha yeni yaptınız testi eşinin böyle olması böyle şeyler söylemesi normal...ilk şok geçtikten sonra oturup mantıklı düşünüp nasıl bir yol alacağınıza karar verin inan insan bir yola girince daha mutlu oluyor sonunu bilmesede...daha önce hiç tese olmuşmuydunuz ??emre beyle hiç görüştünüzmü??şahsen ben o ibrahim saraçoğlunun ve onun gibi bir iki doktor daha var verdiklerine inanmıyorum hatta vakit kaybı diye düşünüyorum...en doğrusu bu konuda uzmanlaşmış biriyle belki ilaca başlamak belkide tese denemek...geçmişini çok bilmediğim için arkadaşım....sana söyliyeceğim allah mutlaka bir kapı açmıştır....

canım biz bir defa mikrotese olduk sperm bulunamadı eşime 2 senedir dünyanın şeyini yaptım ama yok ikinci mikrotesedede aynı olursa tek çarec kök hücre beklemek

canım üzülme işallah bir dahakine güzel sonuçlar çıkar Allahım işallah bizleri de sevindirecek ben inanıyorum..Rabimin merhameti çoktur ...Pes etmek yok yolla devam

inşallah canım allahtan ümit kesilmez tabiki yapmadığım kallmamıştı ama keçiboynuzu bal polen arı sütü incir kürü nohut kürü daha bir sürü

kizlar ya birsey soracam
biz bu azospermi yenemeyecek miyiz
hepimiz herseyi denedik ama olmuyor kizlar kafayi yiyecegim yanii durumumuz bu kadar mi kotuya
lutfen biri iyi seyler soylesin biktim artik bosa kurek cekmekten

evet çok zor onlara üzülmek tenn kendime üzülemiyorum allahtan içki sigara yokk test leri öyle görünce kendime bu hayyata en çok isteğim şey diyorum içimdeki, o umut birazdaha yok oluyo allah tan ümit kesilmez tabi napalım allaha siğınmaktan başka çaremiz yok herhallde allah yardımcımız olsun

yook canim bizdde sigarada var icki de ( daha dogrusu ickiye yeni basladi)
rabbime siginiyorum ama dikkat ettiysen kisirlikta tek azosperm hakkinda iyi seyler soylenmiyor yani caresisiz
kimse iyi olur yada kesin cozumu var demiyor
diger durumlarda tedaviler olunabliyor yada cok fazla tup bebek denenerek care bulunabiliyor ama bizde yok yani tup bebek yapmma sansimiz bile o kadar cok degilmafoldumben

Allah'ım bu mübarek günde kalbimizden geçenler için "ol" desin inşallah.
Herkese hayırlı cumalar.
Ol demesiyle çürümüş kemiklerin dirileceği gibi,
ol demesiyle sarsılmaz medeniyetlerin yerlebir göçüp gittiği gibi,
Ol demesiyle heryerin gözgözü görmez sisleri içinde kalıp sonra bir ol demesiyle daha pasparlak, berrak aydınlanması gibi İnşallah.

AMİN Canım İnşallah...yarını heyecanla bekliyoruz inşallah güzel haber vereceksin bize herhangi bir belirtin felan varmı?kaçta gideceksin tahlile?

kizlar ya birsey soracam
biz bu azospermi yenemeyecek miyiz
hepimiz herseyi denedik ama olmuyor kizlar kafayi yiyecegim yanii durumumuz bu kadar mi kotuya
lutfen biri iyi seyler soylesin biktim artik bosa kurek cekmekten

öyle düşünme canım.. tüp bebek diye birşeyde yoktu ama bak yaşantımıza öyle bir girdiki hayatımızın bi parçası oldu. o kadar çok yaptıran var ki insanlar yadırgamıyo bile. ben inanıyorum kök hücre ile azosperm sorunuda ortadan kalkacak umutsuzluğa kapılma sabret canım elimizden de dilimizden de bundan başkası gelmiyor..

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.
Allahim hep yüzümü güldürdük insallah iki hafta sonrada güldürür.

15 yumurtadan 14 tanesi döllendi ikisi transfer edildi.

Hayirli cumalar arkadaslar sabah transferim oldu allaha sükür bu anida yasayabildim.

inşallah bebişlerin annelerine sımsıkı tutunur canım.allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.

gelincik inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur demmi ve adak yarın bize güzel haberler verin kızlar ben çokk kötüyüm ya eşim test verdi sonucu aldık 2 sene boyunca ınca şeyler yemesine rağmen 2 aydır da saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyodu ama kağıdın üstü koca koca 0 larlka dolu gene en altında da sperm hücresine rastlanmadı eve gelince çok kötü oldum helle bide eşimi teselli etmersi o bende de cesaretsiz bana diyorki ya benden ayrıl yada seni mutlu etmek için erken den ölcem kafayı yedi artık adam ama biraz teselli ettim

arkadaşım merhaba üzülme ne olur erkeklerin hepsinin psikolojisi aynı bir çocuk için yuva mı yıkılır ama gelde o an da onlara anlat arkadaşım siz daha önce hiç ilaç tedaavisi falan kullanmadınız mı tese falan diğer arkadaşlar gibi olmadınız mı neye bağlı eşinin azo spermi

öyle düşünme canım.. tüp bebek diye birşeyde yoktu ama bak yaşantımıza öyle bir girdiki hayatımızın bi parçası oldu. o kadar çok yaptıran var ki insanlar yadırgamıyo bile. ben inanıyorum kök hücre ile azosperm sorunuda ortadan kalkacak umutsuzluğa kapılma sabret canım elimizden de dilimizden de bundan başkası gelmiyor..

canim bende bu sozleri esime soyluyorum ama biliyorum ki cabamiz bosa belkide kok hucrebize yapilmayacak belkide kok hucreyi hic yapmayacaklar yasklanacakboshayallersmile boshayallersmile

gelincik inşallah bu sefer bebeğin sana tutunur demmi ve adak yarın bize güzel haberler verin kızlar ben çokk kötüyüm ya eşim test verdi sonucu aldık 2 sene boyunca ınca şeyler yemesine rağmen 2 aydır da saraçoğlunun ilaçlarını kullanıyodu ama kağıdın üstü koca koca 0 larlka dolu gene en altında da sperm hücresine rastlanmadı eve gelince çok kötü oldum helle bide eşimi teselli etmersi o bende de cesaretsiz bana diyorki ya benden ayrıl yada seni mutlu etmek için erken den ölcem kafayı yedi artık adam ama biraz teselli ettim
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım napıcaz bende bilmiyorum.bizde carşamba günü sperm ve hormon testi için gittik hastaneye sonuçları almaya bir türlü ayaklarımız gitmiyor.pazartesi gideriz herhalde ama hiç umudum yok.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

espoircim inşallah bebeğin sana tutunmuştur kendine dikkat et rabbim inşallah bu mübarek günde senin dualarını kabul eder annelik gibi kutsal bir varlık olmayı nasipeder inşaalh sana da bizlerede

kızlar neyse ben çıkıyorum.haftasonu giremiycem.pazartesi hayırlı ve güzel ve arkadaşlarımızdan mutlu haberler almak dileğiyle.inşallah bizdende....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

maşallah canım 14 tanesinin döllenmesi çok iyi Rabbim yüzünüzü güldürsün.inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canım.

inşallah bebişlerin annelerine sımsıkı tutunur canım.allah kucağına almayıda nasip etsin sağlıcakla.

espoircim inşallah bebeğin sana tutunmuştur kendine dikkat et rabbim inşallah bu mübarek günde senin dualarını kabul eder annelik gibi kutsal bir varlık olmayı nasipeder inşaalh sana da bizlerede

maşallah canım 14 tanesinin döllenmesi çok iyi Rabbim yüzünüzü güldürsün.inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana canım.

Sagolun arkadaslar.
Allahim hepimizin kucagini doldursun bos birakmasin.
Su an iki minik embriyom benimle göbegimi oksayip duruyorum :)zemuszemus

yook canim bizdde sigarada var icki de ( daha dogrusu ickiye yeni basladi)
rabbime siginiyorum ama dikkat ettiysen kisirlikta tek azosperm hakkinda iyi seyler soylenmiyor yani caresisiz
kimse iyi olur yada kesin cozumu var demiyor
diger durumlarda tedaviler olunabliyor yada cok fazla tup bebek denenerek care bulunabiliyor ama bizde yok yani tup bebek yapmma sansimiz bile o kadar cok degilmafoldumben

evet canım azosperm in fazla da çaresi yok aslında en doğru seçenek kök hücreyi beklemek çünkü eşlerimiz 1 defa tese oldu

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım napıcaz bende bilmiyorum.bizde carşamba günü sperm ve hormon testi için gittik hastaneye sonuçları almaya bir türlü ayaklarımız gitmiyor.pazartesi gideriz herhalde ama hiç umudum yok.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

inşallah sizin sonuçlarınız güzel olur canım inşallah bir gün bizişmde yü<zümüzü güldürsün rabbim

arkadaşım merhaba üzülme ne olur erkeklerin hepsinin psikolojisi aynı bir çocuk için yuva mı yıkılır ama gelde o an da onlara anlat arkadaşım siz daha önce hiç ilaç tedaavisi falan kullanmadınız mı tese falan diğer arkadaşlar gibi olmadınız mı neye bağlı eşinin azo spermi

evet canım şu erkekler aynı bi çocuk ilaç derken bitki çok kullandık zaten 2 aydır saraçoğlunun yolladıkları kullanıyorduk 1 defa mikrotese olduk sperm bulunamadı azonun da neye bağlı olduğunu bilmiyorum çünkü o adi hastanenin yaptığı kağıtların hiç birini görmedik bile ki test yapıyoruz yok y kromozom yok bilmem ne dünya para aldılar bişey de söylemediler

Back
X