Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol arkadaşım dün akşam iş çıkışı eve giderken keçiboynuzu pekmezi aldım akşam yatarken bir kaşık verdim bu sabahta aç karnına bir kaşık veridm bakalım kısmet bizim ki biraz heyheyli petmez bitsinde ondan sonra küre başlarım
anladım canım o zaman sen pekmezi bitir ondan sonra küre devam et benim eşim kürünü daha çok sevdi pekmezi bitirince bundan bidaha almayalım küre devam edelim dedi ama sağolsun beğenmediği halde yedi bi kavanoz
bişey sorabilirmiyim bu keçiboynuzu kurunu 3 ay boyunca hergun yapmak gerekiyor değilmi
evet canım 3ay boyunca hergün yapılacak ilk 1hafta sabah akşam 1haftadan sonra her akşam yatarken 3ay bittikten sonrada arar ara yapılacakmış
canim size faydasi olldu mu kurun

canım benim eşim hipogonodzme bağlı azospermdi bu hastalığın ilaçla tedavisi varmış ve eşim ilaçlarını düzenli lkullanınca ağustosayında 3tane eylüldede 12milyoon çıktı tabiki kullandığı ilacın etkisi büyük ama hareketlilik felande iyiymiş ve bu kadar artmasında ben keçiboynuzunun etkisinin olduğunu düşünüyorum bide ben eşime yeşil sebzeler özelliklede semizotu çok yedirdim salata ve cacık olarak

canım akşam evden adresini falan yazıcam..zaten hemen para yatırıyorsun adamlar sana kargoyla ertesi günü gönderiyolar hemen..

teşekkürler tatlım, bir araştırayım bakayım ne çıkacak..ama zormuş yaa hareketi hızlandırmak..

bilmiyorum tatlım, ayrıntıları akşam yazacağım kızlar tozun..şimdi il dışındayım 10-11 gibi yazarım inş..
kızlar eşimin test sonucu :(( yine çok şükür sayı gördükya..rabbime şükürler olsun, ama bide siz yorumlarsanız sevinirim..

TEST SONUCU

Görünüm : Opak
Miktar :1.6cc
Çözünme :30
Viskozite : Normal
pH :8.0

Sperm Sayısı :32 mil/ml
Total :51.2 mil/tüm semende

Sperm Hareketi

A Tipi İleri progresif hareketli : % 0
B Tipi Hareketli :% 0
C tipi Hareketli : %0
Hareketsiz : %100

Morfoloji

Normal morfolojide : %18
Baş Anomalisi :%42
Orta parça Anomalisi :%14
Kuyruk Anomalisi :%26

Mikroskopi : 2-3 spermatogenetik hücre izlendi

canım tam anlayamadım tek anladığım spermin oldığu gözün aydınnnnnn:1hug:

yazık adamcağıza neler yedirmişin öyle kaydirigubbakcemile3 alıştırmışın tabi eksik kalır bi yanı.. şaka bi yana maşallahın var canım bencede faydası olmuştur. keşke bende senin gibi sabırla yapabilseydim. ama bizimki genetik olduğu için ben çok fazla üzerine düşmedim açıkcası.. normal yolla çıkacak ümidim olsa kesin yapardım...

ayyyyy gelincik hiç sorma ya valla gık demedi benim çabamı gördükçe yemesi gerektiğini düşündü demekki sağolsun ya kahvaltıda bile maydonoz ve dere otu yediriyodum yemeklerin yanına semizotlu salata cacık yapıyodum ama dedğin gibi normal yoldan çıkma olasılığımızda olduğunu bildiğimden üstüne çok düştüm rabbim bunları vesile kılsın inşl hepimiz hamile kalırız bunlar tatlı anı kalır bize

canım tam anlayamadım tek anladığım spermin oldığu gözün aydınnnnnn:1hug:

belginim Allah razı olsun..Rabbim kat kat fazlasını sana nasip etsin inş bu mübarek günde..ya bende anlamadım şimdi bizim bu spermlerin hepsi ölümü yaa..:(((

melisela canım tekrardan gözün aydın bu sayı çok güzel ama hiç hareketli sperm yokmu arkadaşımbenmi yanlış anladım sizin geçen ayki testinizde 3milyon hareketli yokmuydu

melisela canım tekrardan gözün aydın bu sayı çok güzel ama hiç hareketli sperm yokmu arkadaşımbenmi yanlış anladım sizin geçen ayki testinizde 3milyon hareketli yokmuydu

canım geçen günkü testte 300 bin canlı sperm diyordu, başka birşey yoktu..bu testi eşim özel yerde yaptırmış detaylı ve malesef sonuç bu..doğal yoldan olmuyor yine malesef, doktor eşime demiş tüp bebekle olur ama bence bekleyin doğal yoldan olmasını..işte hareket olsa ahh azcık..Rabbim inş en kısa zamanda onuda nasip eder bize..bu kadar olduya buna da şükür..

canım dr sorsana için rahatlar..

canım zaten az önce Kaan hocada mail attım, bakalım o ne diyecek..İnş güzel şeyler söyler kızlar yaa..

canım geçen günkü testte 300 bin canlı sperm diyordu, başka birşey yoktu..bu testi eşim özel yerde yaptırmış detaylı ve malesef sonuç bu..doğal yoldan olmuyor yine malesef, doktor eşime demiş tüp bebekle olur ama bence bekleyin doğal yoldan olmasını..işte hareket olsa ahh azcık..Rabbim inş en kısa zamanda onuda nasip eder bize..bu kadar olduya buna da şükür..

canım zaten az önce Kaan hocada mail attım, bakalım o ne diyecek..İnş güzel şeyler söyler kızlar yaa..

inşallah caım dualarım seninleee

inşl canım ama içimden bi ses güzel şeyler söyleyeceği yönünde hareket için ilaç vardırda verir inşl canım

meliselacım diğer topiklerde eşlerinde hareketsiz spermi olan arkadaşların yazdıkları var onlar padutın diye bir ilaç varmış onu kullanmışlar ve hareketlilik ve sayıda artmış kullanıcının adı tugba06bir bak istersen goggle ye de ilacın adını yazarsan hemen formda yazdıklarını görebilirsin canım belki sen de faaydalanabşilirsin

canım işallah iii geçer tedavin hangi dr gidiyosun eşinin hormon değerleri nasıl ...bilgilendirirsen bizi .... :2:

kızlar iyi dilekleriniz için tesekkür ederim.eşimin y kromozomu ve karyotip te bir anormallik saptanmadı.fsh çok yüksek testesteron düşük.ilk denememiz olcak.dr yüzde elli şans verdi tabii sperm bulunursa morfolojiside önemli.hayırlısı olsun hepimiz için diyorum eşimin doktoru bülent alıcı.ama tabii heyecandan ölüyorum .yarın gidiyorum yine sanırım bu sefer yumurta büyütücü iğnelere başlıycaz:nazar:allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlısı olsun inşallah olumlu olur sonuçlarınız .FSH yüksek derken kaçtı acaba merak ettim?

Canım ben internette gezerken birşeyler buldum sanırım sizin işinize yarar aslında hepimize yarar .ben bilgisayar kullanmayı bilmediğim için sayfayı gösteremedim.ama sen Google den Azosperm-sihirli iksir -bitgilerle tedavi yöntemleri...yazarsan hepsini beraber tıklarsan seni o sayfaya götürür.bir bak istersen. bizim gibi yazışan arkadaşların daha önceki yazıları sayfa 4 te bakarsın.

günaydın ve hayırlı cumalre kızlar.dersim yok bgn.temizlik yaptım, güzelce kahvaltımı da yaptım.oohhhh keyfim yerinde şimdilik.ZCU nasılsın canım ne var ne yok?

günaydın ve hayırlı cumalre kızlar.dersim yok bgn.temizlik yaptım, güzelce kahvaltımı da yaptım.oohhhh keyfim yerinde şimdilik.ZCU nasılsın canım ne var ne yok?
eh işte idare ediyoruz .bu günümüzede sükür Allah beterinden korusun.senden ne haber.

inşallah caım dualarım seninleee

inşl canım ama içimden bi ses güzel şeyler söyleyeceği yönünde hareket için ilaç vardırda verir inşl canım

meliselacım diğer topiklerde eşlerinde hareketsiz spermi olan arkadaşların yazdıkları var onlar padutın diye bir ilaç varmış onu kullanmışlar ve hareketlilik ve sayıda artmış kullanıcının adı tugba06bir bak istersen goggle ye de ilacın adını yazarsan hemen formda yazdıklarını görebilirsin canım belki sen de faaydalanabşilirsin

Canım ben internette gezerken birşeyler buldum sanırım sizin işinize yarar aslında hepimize yarar .ben bilgisayar kullanmayı bilmediğim için sayfayı gösteremedim.ama sen Google den Azosperm-sihirli iksir -bitgilerle tedavi yöntemleri...yazarsan hepsini beraber tıklarsan seni o sayfaya götürür.bir bak istersen. bizim gibi yazışan arkadaşların daha önceki yazıları sayfa 4 te bakarsın.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, hafta sonu iyice araştıracağım inşAllah..şimdi pek bakma fırsatım olmadı google falan..Ama çok saolun kızlar bilgiler için..Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin..

Kızlar hepinizden Allah razı olsun, hafta sonu iyice araştıracağım inşAllah..şimdi pek bakma fırsatım olmadı google falan..Ama çok saolun kızlar bilgiler için..Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin..

sağol canım nşallah sen de iyi haber veririsin çare bulursun derman bulursun bu cuma saatinde hayırlısı ile inşallah şuan da ezan_ı muhammed okunuyor rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin önce eşlerimize derman versin

sağol canım nşallah sen de iyi haber veririsin çare bulursun derman bulursun bu cuma saatinde hayırlısı ile inşallah şuan da ezan_ı muhammed okunuyor rabbim ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin önce eşlerimize derman versin
amin canım.:Saruboceq:

Back
X